Blind Brother, Deaf Sister [AG] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Blind Brother, Deaf Sister [AG]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerpaw`
Member
Blind Brother, Deaf Sister [AG] DPKsfdL
Freedje
32

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerpaw`
BerichtOnderwerp: Blind Brother, Deaf Sister [AG]   Blind Brother, Deaf Sister [AG] Icon_minitimema 25 maa 2019 - 20:11

Hallo daar (:

Voor diegenen die het profiel van Tigerkit hebben gelezen, weten inmiddels dat hij een blind broertje en een doof zusje heeft waar hij veel tijd in steek om ze te verzorgen als zijn ouders er niet zijn. Ik wilde ze eerst NPC houden, maar misschien is het juist wel leuk als iemand het ziet zitten om te bespelen. Houd er rekening mee dat ze omwille van hun handicap nooit een apprentice zullen worden! Als je dat niet erg vindt, dan zijn dit misschien wel juist leuke accounts voor jou.

Ik heb geen speciale wensen, behalve dat ze een goede band met hun broer moeten hebben. Tigerkit heeft het idee dat ze zorgeloos zijn wat hun handicap betreft, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze geen innerlijke storm aan emoties hebben. Misschien zijn ze wel heel verbitterd, maar laten ze dat niet merken om Tigerkit niet bezorgd te maken. Misschien ontwikkelen ze dat op latere leeftijd en nemen ze Tigerkit juist wél in vertrouwen. Misschien vinden ze het vervelend worden dat Tiger zo bezorgd om hun is en worden ze om die reden wel rebels. Dat is volledig aan jullie.

Vachtkleur en oogkleur mag afwijken van Tiger. Hun vader is een bruine tabby met amberkleurige ogen (zoals Tigerkit) en hun moeder is een grijze tabby met blauwe ogen. Leopard hoeft dus niet per se vlekken te hebben als je dat niet wilt, alleen moet je dan wel een goede reden verzinnen waarom ze haar naam heeft gekregen.

Ik hoef geen ganse aanmelding, alleen je motivatie, je uiterlijk en hoe je het karakter graag zou willen zien.

Meld je zeker aan als je interesse hebt!

Groetjes
Freedje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blind Brother, Deaf Sister [AG]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: