Searching for you. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Searching for you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Searching for you. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Searching for you.   Searching for you. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 21:13

Het was eigenlijk niet eens de bedoeling geweest. Nee, ze had de neiging willen onderdrukken. Ze had helemaal niet naar deze plek toe willen gaan. Maar er was iets in haar dat het juist wel wilde, dat zo hevig naar haar vader verlangde dat ze het nauwelijks kon onderdrukken. Ze kon gewoon niet geloven dat haar vader niet naar haar opzoek zou gaan als hij voldoende genezen zou zijn. Hij zou altijd tijd vrij maken, zou haar altijd beschermend naar zich toetrekken en haar verzachtende woorden toefluisteren, al was het maar om haar een beter gevoel te geven. Maar er waren weken verstreken en nog altijd had ze niets van hem gehoord. Ze had geen idee of hij nog leefde, of hij een plek voor zichzelf had kunnen vinden en of hij de strenge winter overleefd had. En er was geen enkel deel in haar dat rekening wilde houden met zijn dood. Op de één of andere manier kon ze het niet geloven dat haar vader de dood zou vinden, zelfs niet als rogue zijnde. In de Elite had hij katten gehad die voor hem zouden vechten en zelfs letterlijk hun leven zouden geven om zijn standpunt te bewijzen en te behouden, maar als rogue was hij alleen. Alleen hij kon zijn eigen standpunt verdedigen, maar hij kon het aan niemand meer opdringen. Die positie was hij al een hele tijd geleden verloren. En dat maakte haar boos, vooral als ze dacht op de manier hoe het gebeurd was. Cobra was een lafaard en als de Elite dat niet wilde inzien, dan waren ze allemaal nog dommer dan Agate dacht. Haar amberkleurige ogen speurden het territorium voor haar af, wetend hoezeer ze zichzelf in gevaar bracht als ze hier te lang zou blijven. Haar geur zou ongewenste aandacht trekken; rogues stonden nu eenmaal niet echt op goede termen met Elite cats. En normaal gezien vond ze het geen probleem om wat frustratie van zich af te vechten, maar nu had ze er geen zin in. Nu wilde ze enkel haar vader vinden. Alleen bleek dat haar niet gegund te zijn toen ze de geur van een andere kat rook , een veel zoetere geur dan die van haar vader. Vermoedelijk een she-cat. Agate zuchtte en zette zich al schrap voor het gevecht die wellicht zou komen.


+ Eerste post voor Lilise
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilise
Member
Searching for you. AgedFlakyGalapagossealion-max-1mb
Daniëlle
58
Actief
No scorching sun or freezing cold
Will stop me on my journey
If you will promise me your heart
And love me for eternity

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lilise
BerichtOnderwerp: Re: Searching for you.   Searching for you. Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 8:18

Hoewel ze op het rogueterritorium woonde, zag Lilise zich niet echt als een rogue, en meer als een loner. Misschien was dat de reden, misschien dat het kwam omdat ze nooit echt territorium had uitgezet, maar ze viel de she-cat niet aan. Het was een tijdje geleden dat ze een andere kat had gezien, en de wit met grijze kattin was vastberaden om een praatje te gaan maken. Ok, ze had geen sociale skills whatsoever, maar zo moeilijk kon het niet zijn, toch? Terwijl ze dichterbij kwam, hoopte ze dat het een kat was die niet vaak in het rogueterritorium kwam. Ze wist heus wel dat de andere rogues over haar roddelden en geruchten verspreidden. Lilise stopte een eindje van de andere kat vandaan. ”Hi?” Ze hoefde niet te doen alsof ze aardig was, want zoals Rosa een keer had gezegd: Lilise had geen slecht bot in haar lichaam.


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
:::
 
Heart Chart


Laatst aangepast door Lilise op ma 8 apr 2019 - 10:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Searching for you. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Searching for you.   Searching for you. Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 13:18

Agate trok slechts kort met haar oortje toen ze tegenover een she-cat kwam te staan die haar begroette. Niet aanviel, maar gewoon begroette. Even opende ze haar bek zodat ze alle geuren in zich op kon nemen. Ze had van haar vader geleek dat de situatie niet altijd was zoals ze leek en dat ze rekening moest houden met aanvallen die uit elke hoek konden komen, maar het leek erop dat deze kat alleen was. Het was algemeen bekend dat de meesten niet graag een BloodClanner over de vloer kregen en dus was Agate op zijn zachtst gezegd verrast met de rustige houding van de rogue, hoewel dit natuurlijk ook wel gewoon een façade kon zijn en dat de echte aanval nog zou komen. En dus behield Agate haar afstand terwijl ze een kort knikje gaf, maar voor heel even niets zei. “Je bent behoorlijk verwelkomend voor een rogue zijnde,” merkte ze toen op kille toon op. “De meesten zouden anders reageren als ze mijn geur hadden geroken.” Of was deze kat heel naïef en dacht ze misschien dat alle katten met de juiste gesprekken wel konden veranderen? Wel, dan had ze het fout. Agate zou blijven moorden en zou blijven doen wat ze kon om zich hogerop te werken en daar ging deze chick echt niks aan veranderen.


Searching for you. 2gxnp75 Searching for you. 10pvxmw Searching for you. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilise
Member
Searching for you. AgedFlakyGalapagossealion-max-1mb
Daniëlle
58
Actief
No scorching sun or freezing cold
Will stop me on my journey
If you will promise me your heart
And love me for eternity

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lilise
BerichtOnderwerp: Re: Searching for you.   Searching for you. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 10:42

Hoewel ze het niet probeerde te laten zien, was Lilise nog steeds heel nerveus. Het was een lange tijd geleden dat ze met iemand had gepraat, met... Cosmo, was zijn naam toch? Dat was ook al niet zo goed gegaan en ze wilde geen herhaling daarvan. De andere kat leek haar ook niet erg te vertrouwen. "Je bent behoorlijk verwelkomend voor een rogue zijnde. De meesten zouden anders reageren als ze mijn geur hadden geroken." Waarom klonk die kat zo kil? Misschien had ze haar toch niet moeten aanspreken... Lilise probeerde de geur van de kattin in te nemen. Het was... anders. Maar ze herkende het niet. "Ik zie mezelf eigenlijk meer als loner..." fluisterde ze, nog steeds nerveus.


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
:::
 
Heart Chart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Searching for you. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Searching for you.   Searching for you. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 13:05

Agate trok kort met haar oortje toen de she-cat aangaf dat ze zichzelf meer als loner zag. “Is dat niet ongeveer hetzelfde?” bromde ze. Maar ja, voor haar waren alle Clan cats ook hetzelfde, ook al waren ze opgedeeld in vier categorieën. Het was allemaal schorem dat uitgeroeid moest worden. En dan nog maar niet te spreken over die kittypets die dachten dat heel Twolegplace voor hun was. Op dat vlak vond ze het wel goed dat ze hun final assesments deden en dat ze die honden af en toe ook een hak konden zetten, al waren het voor nu dan nog de kleine honden. Een grotere hond kon je beter met zijn tweeën benaderen en Agate had tot nu toe nu niet echt een buddy gevonden waar ze dat mee kon doen. Misschien met Kay als ze elkaar beter leerden kennen en zij hem wel ging appreciëren. Tot nu toe had de tom het voor elkaar gekregen om haar interesse te blijven wekken en wilde ze hem niet zo graag afslachten zoals de rest van de Elite, op Chawl na dan. Wie weet, misschien ging ze toch nog eens vrienden maken in de Elite. De kans leek haar klein, maar het was beter dan niets. Het viel haar in elk geval mee dat ze een leeftijd had bereikt dat ze young ones toegewezen kon krijgen; zo ontstond er tenminste toch nog wat hoop voor de toekomst wat die hersenloze katten betrof. Al dacht ze niet dat Cobra haar zo-even een young one ging toevertrouwen, maar dat zou de tijd wel uitwijzen. “Je staat niet erg sterk in je poten voor een rogue,” bromde ze toen ze de nerveuze houding opmerkte van de she-cat. “Was je niet beter een kittypet geworden?” Het klonk lichtelijk honend, uitdagend zelfs.


Searching for you. 2gxnp75 Searching for you. 10pvxmw Searching for you. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Searching for you.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: