[Event] Date gone wrong. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Date gone wrong.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Member
[Event] Date gone wrong. Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 23:28

Met haastige passen maakte ze haar weg terug naar het kamp, oprechte angst in haar normaal zo dappere ambere ogen. Eerder die dag had ze nog een prooidier meegesleurd naar de elders den om met Slatefur te delen, maar dat leek nu alweer een eeuwigheid terug. De grijze elder was toen niet aanwezig geweest en ietwat ongeduldig had de jonge Wolfpaw op haar gewacht en was ingedut, zichzelf wijsmakend dat de poes slechts uit wandelen was door het territorium. Deze theorie was echter letterlijk in het water gevallen, want de regen begon samen met de avond te vallen. Ietwat ongerust was de poes opgestaan en ondanks de druppels die koppig aan haar dikke pels bleven hangen en die tweemaal zo zwaar maakten, was ze het geurspoor het territorium ingevolgd.
Haar zorgen sloegen echter over in pure paniek toen ze aankwam op de crime scène, waar de vreemd bekende geur van een rogue en Slate onherroepelijk in elkaar overliepen . "Slate! Slatefur!" schreeuwde haar stem door de bossen, ieder prooidier die nog geen beschutting had gezocht voor de regen, zou dat wel doen door haar luide stem. Antwoord bleef uit. Hoe geconcentreerd ze ook was, de regen wiste de sporen voor haar neus uit en eenmaal aangekomen bij het kleine stroompje, raakte ze het volledig kwijt. Opnieuw en opnieuw probeerde ze het spoor terug te vinden maar zonder succes, hoe erg ze haar best ook deed. Angst greep haar naar de keel en ze was woedend door haar machteloosheid, door het feit dat ze haar enige vriendin niet kon helpen en slechts als een kip zonder kop rond rende. Nee, ze moest terug, ze moest hulp halen. Dus sprintte ze nu terug naar het kamp, hoe zeer het ook verkeerd voelde om weg te rennen van waar Slatefur verdwenen was. Met een verwilderde vacht en buitenadem kwam ze het kamp binnen, hopend dat de striemende regen de kleine traantjes van angst in haar ogen zou verbergen. "Slatefur is weg. E-er was een Rogue, en ik kan haar nergens vinden, e-e-en," sprak ze in paniek tegen de eerste beste kat die langs kwam en haar ogen zochhten verwoed naar haar leader, mentor en vriend. "Tall, waar is Tall? Ik heb Tallstar nodig!" Tallstar zou het weten. Ja, die kende haar, die wist het, die moest dit oplossen. De nacht was allang gevallen, binnekort zou het alweer ochtend worden en des te langer ze wachten, des te meer de regen uit zou wissen, des te kleiner de kans dat ze haar vriendin nog terug zou zijn.

[Open voor iedereen! Slatefur is meegenomen door Nevermind] [Edit;; note ook dat het zich in de late nacht/vroege ochtend afspeelt]


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Event] Date gone wrong. Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02


Laatst aangepast door *Wolfpaw op do 28 maa 2019 - 10:28; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Date gone wrong. XfMGPSH
Chi
235
Actief
“It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.”

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverwolf
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 9:24

De zilvergrijze kattin was bezig geweest met het oppeuzelen van een muis en zichzelf een wasbeurt te geven toen ze plots de stem van Wolfpaw door het kamp hoorde galmen. Nieuwsgierig gleden haar ijsblauwe ogen in diens richting, haar oortjes naar voren spitsende en met haar staart even een ongeduldige tik op de grond makende. Haar woorden zorgden er dan ook voor dat Silverwolf's blik groot werd van verontrusting. Hoe kon dat nou? Hoe kwam het dat een elder zomaar meegenomen kon worden door een rogue? Een blinde elder nog wel! Wat deed ze zelfs alleen in het territorium? Silverwolf schudde haar kop en nam een stap naar voren. "Hoe kan het nu dat een elder ongezien meegenomen kan worden door een rogue?!" De zilvergrijze kattin schudde haar kop afkeurend en zocht vervolgens met haar blik naar hun bruine leader, Tallstar. Hopelijk wist hij een antwoord op haar vraag. Of beter zelfs, wist hij de manier waarop ze Slatefur ongedeerd terug konden krijgen.


[Event] Date gone wrong. Qq3inc
“You should see me in a crown.”

Post count: 65
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neritefur
StarClan
[Event] Date gone wrong. Tumblr_opapp7CpDF1w3dffdo1_500
102
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons (deceased)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Neritefur
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 13:02

Neritekit schrok wakker toen een stem door het kamp galmde. Geschrokken kwam ze overeind en luisterde. De stemmen maakte haar bang.. maar haar nieuwsgierigheid leek de overhand te krijgen, en voor ze het goed en wel zelf door had duwde zichzelf uit haar nest. Ze hobbelde naar de uitgang van de nursery met een dikke vacht. Al snel merkte ze dat het toch wel erg eng was hier dus bleef ze maar verscholen zitten bij de ingang van de nursery. “Mama.” Piepte ze achterom, hopend dat mama niet heel ver weg was.

Tag: @Russetfur


[Event] Date gone wrong. Day4cc8-074c62af-bd19-4647-ab3a-720613aaa6fd.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ3YzFjZGEwLTA3YjItNDdiZS1iMzgyLWMzNjE4MGZkODA4MFwvZGF5NGNjOC0wNzRjNjJhZi1iZDE5LTQ2NDctYWIzYS03MjA2MTNhYWE2ZmQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Alive and burning brighter. I am the fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Date gone wrong. Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 19:32


Bloodpaw lag in de ingang van de medicine cat den. Zijn lichaam was binnen maar zijn kop en uitgerekte poten hingen buiten. De frisse avondlucht speelde rond zijn neusvleugels en genieten sloot hij even zijn ogen en concentreerde hij zich vol op de geuren die zijn reukzintuig kriebelde. De tom was echt dankbaar met zijn gaven om geuren duidelijker en beter te ruiken dan andere. Hij was er pas achtergekomen toen hij met Beechpaw aan het klootviolen was zoals gewoonlijk en toen enkele dingen sneller opving met zijn neusje dan zij. Toen had hij het getest en bleek het inderdaad te zijn dat de medicine cat apprentice beter kon ruiken dan een gemiddelde kat. Trots als een pauw was hij er wel door, zeker omdat hij met andere dingen niet al te geweldig in was. Sure hij leerde snel maar nog altijd kon hij niet overweg met spinrag en dat was letterlijk het makkelijkste onderdeel van hele medicine cat zijn. Vechten deed hij niet echt dus een ster daar in worden zou hij waarschijnlijk ook niet en jagen was ok. Niet goed maar ook niet slecht, snapje? De tom schudde zijn piekerige kop eventjes heen en weer en genoot nog eventjes veder van de nachtlucht en het stormachtige weer. Wind blies door de dennenbomen heen en regen met enorme dikke druppels spetterde naar beneden alsof Starclan in een enorme verdrietige bui was. De zwart met rood gevlekte tom hoopte maar dat Starclan niet werkelijk ergens om treurde en dat deze stormachtige avond echt de reden was voor hun droefheid. Bloodpaw snoof nogmaals de verschillende soorten luchtjes binnen en blies toen diep uit. Hij was klaar om zijn mosbed in te duiken en was al gaan opstaan toen een stem bovenuit de storm klonk. Meteen schoten de oren van de maine coon omhoog en keek hij toe hoe Wolfpaw, de dochter van Sinclaw, het kamp in rende met duidelijke paniek. Oh nee heh.. waren zijn gedachtes werkelijkheid geworden en was Starclan echt aan het huilen om iets? De medicine cat apprentice besloot om pols hoogte te nemen en stapte de regenbui in om de openplek op te lopen waar Wolfpaw met angst in haar ogen stond. Toen hij duidelijke op gehoorafstand stond riep de grote tabby dat Slatefur weg was, meegenomen door een rogue. Bloodpaw schrok en keek om zich heen. Zoekend naar een enkele hint van Tallstar of Acorndust. Wat moesten ze doen? Slatefur zoeken- dat was wel duidelijk, maar met deze weersomstandigheden was de kans nihil dat ze haar met gemak konden vinden. De apprentice richtte zijn aandacht kort op Silverwolf die was begonnen te spreken. De grijze/zilver kleurige warrior vroeg hoe het in starclans naam kon zijn dat een blinde Elder alleen op pad was en daarna nog zonder moeite van hun gebied werd afgeplukt. De ander had een goeie punt, waren er geen patrouilles? Deden de wachters dan helemaal niks toen ze zagen hoe Slatefur op haar gemakje een wandeltje ging maken? Ze hadden toch iemand moeten inlichten of nog beter iemand mee sturen met de Elder? De tom keek weer de andere kant op toen hij een zachte mauw hoorde. Zijn blik viel op de kitten waarmee hij nog pas in de nursury gespeeld had en die hem papa genoemd had. De tom had wel een reputatie bij de kittens zeg, als hij geen papa genoemd werd dan was het wel mama of grote broer. Bloodpaw kon niet de nursury in zonder geclaimd te worden door één van de kits. Al vond hij het zelf niet zo echt erg, eerder de ouders van de kinderen. De medicine cat apprentice richtte kort zijn aandacht weer op Wolfpaw die aardig gestresst leek. “Het komt vast goed Wolfpaw. Tallstar zal zeker weten een patrouille sturen om Slatefur te vinden.” Probeerde de maine coon tom de ander wat gerust te stellen. Daarna liep hij even naar Neritekit toe en duwde zijn natte snuit van de regen tegen haar flank aan. “Neritekit, mama is binnen. Je kunt beter weer warm je nest in gaan voor je straks ziekjes word door de regen.” Sprak de zwart met rood bevlekte tom tegen de kitten die bijna de zelfde vachtkleur had als hem. Een glimlachje sierde op zijn lippen terwijl hij nogmaals zijn snuit tegen haar lijfje duwde om haar naar binnen te proberen te pushen. Ze kon ziek worden zoals hij net al tegen de she-cat gezegd had maar ook was dit niet iets om bij te wonen voor een jonge kitten.

tag: Wolfpaw - Silverwolf - Neritekit


[Event] Date gone wrong. Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Viperdash
Member
[Event] Date gone wrong. UgBMB00
Beer
277
Actief
Never wound a snake, kill it

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperdash
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 19:55

Het was regenachtig. Hij had zijn jacht ervoor moeten afblazen. Met een waterrat van de little creek kwam hij dan ook aanlopen. Zijn vacht was niet waterdicht en omdat het zoveel haar bevatte voelde hij zwaarder aan dan normaal. Aan de ingang vormde zich een grote plas omdat het stuk land daar lager gelegen was. Zeker met de modderstromen was alles verplaatst. Ook nu kwam de aarde in kleine stroompjes naar hen toe. Toch leek het niet zo te zijn dat dit weken zou duren. Eerder een goede twee dagen en dan had de wereld er genoeg van. Met zijn brede poot stapte hij in de plas, hem helemaal nat makend van onder. Viperdash schudde zichzelf uit en liet de natte prooi vallen toen hij bij de prooistapel gekomen was. Net toen hij besloot om te gaan schuilen kwam Wolfpaw het kamp binnen rennen. Ze leek angstig en verward. De maine coon keek haar onderzoekend aan. Wat hij hoorde alarmeerde hem. Hij legde zijn oren in zijn nek en besloot dat hij de man moest zijn die Tallstar zou halen. Hoewel de kattin hard had geroepen roffelde de regen even hard neer op de grond. Hij sjokte op de richel, proberend niet uit te glijden en daar aangekomen stak hij enkel zijn kop in de rots. "Tallstar, Wolfpaw heeft je nodig. Er zou iets zijn met Slatefur." Hij klonk vrij rustig, maar zijn lichaamsgeur zij iets anders.

tag: (Wolfpaw - Silverwolf - Neritekit - Bloodpaw) - Tallstar


The itsy bitsy spider climbed up the water spout
[Event] Date gone wrong. 5sbGhTv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] Date gone wrong. 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 16:31

De hele grond lag bezaaid met takjes, stukjes mos, droog zand wat alle kanten uitgeschoven was en hier en daar wat lijnen. Voor het ongetrainde oog zei dit niets, maar voor Tall betekende het van alles. Een masterplan, geen idee voor wanneer, of het überhaupt ooit nodig zou zijn, maar het was schitterend om te maken en goed om te hebben. Vandaar dat hij even naar adem hapte toen een warrior er zomaar doorheen banjerde, de den in, voor hij de woorden hoorde en meteen met een strakke blik naar Viperdash keek. Hij knikte kort en paradeerde toen achter hem aan de buitenlucht in. Het regende, natuurlijk regende het, altijd wanneer er iets gebeurde, regende het.

Zijn ogen zochten Wolf, en aan de ontzetting op haar gezicht te zien, en de laatste woorden van de medicine cat horende, begreep de kater dat het voor de verandering menens was. Hij zuchtte even, keek kort op naar Starclan alsof hij hen wilde vragen wat voor nut ze hadden als ze toch niks deden, waarna hij statig op Wolf afliep en dichtbij haar stopte. Na een dankbare knik aan Bloodpaw, die zich ontfermde over een kitten die zeer snel kou zou vatten, keek hij de poes streng aan. Ze moest rustig doen nu. "Vertel," Mauwde hij, strak, niet boos of geïrriteerd, maar to the point. Als er iets gebeuren moest, moest het snel en dan had hij alle informatie nodig die hij kon krijgen.

@Viperdash, @Bloodpaw, @*Wolfpaw


[Event] Date gone wrong. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] Date gone wrong. DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 22:27

Ondanks de regen was hij op de open plek te vinden geweest. Er moesten tenslotte altijd dingen geregeld worden of het nu regende of niet. Hij had dan ook gezien hoe Wolfpaw het kamp binnen was gekomen en iets begon te zeggen over Slatefur. Iets met een rogue en dat ze weg was. Dit kon niet veel goeds betekenen, vooral omdat Slatefur een elder was en zelf mogelijk niet haar weg terug zou kunnen vinden als ze buiten Shadowclangebied was. "Slatefur ging waarschijnlijk voor een nachtwandeling naar buiten en niemand zou haar daarvan weerhouden." Sprak hij kalm. Dit was de schuld van niemand. Zelfs ook al was er een guard bij de ingang geweest, die had haar toch doorgelaten zolang ze alleen maar voor een wandeling ging. "Laat Wolfpaw nu eerst spreken voor we iemand de schuld gaan geven." Hij knikte kort naar Tallstar toen deze zich er ook bij mengde en hij liet zijn blik op Wolfpaw rusten, afwachtend wat ze gezien had.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] Date gone wrong. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Event] Date gone wrong. Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimeza 30 maa 2019 - 21:36

De eerste die tot haar kwam was Silverwolf, een poes die slechts rotzooi leek te willen schoppen, wat haar natuurlijk volledig onbekend voor kwam. Haar woorden bewogen meteen weer een beschuldigend vingertje naar niemand in het bijzonder, zonder dat ze ook maar enige zorgen om de elder vertoonde. Nee! Ze moesten iets doen en wel nu, niet nog meer ruzie schoppen. "Hou je bek," brieste ze dan ook nijdig tussen het hijgen door tegen de jonge warrior, nu nog minder bekommerd om haar scherpe stem en boze woorden dan normaal. Gelukkig was er een idioot die het wél snapte, Viperdash rende naar Tallstar toe terwijl zij briesend op adem moest komen. “Het komt vast goed Wolfpaw. Tallstar zal zeker weten een patrouille sturen om Slatefur te vinden.” probeerde de Medicine cat apprentice haar gerust te stellen en de poes zou zijn sympathieke poging hebben gewaardeerd, als ze niet Wolfpaw was. Ze wilde geen lieve woordjes, geen loze beloftes, ze wilde Slatefur. En die zouden ze terug krijgen ook, al was het het laatste dat ze deed. "Ja, ja," sprak ze dan ook enkel afwezig tegen de kater en veerde meteen overeind toen Tallstar ten tonele kwam. Ook Acorndust sprak en uit zijn vuile muil kwam dan eindelijk toch iets zinnigs, al gunde Wolfpaw hem niet echt een blik waardig. De klap in haar gelaat laatst was ze nog lang niet vergeten, noch vergeven. Ook de leader beval haar te spreken, waarom waren zijn ogen zou koud? Wolfpaw knipperde de, uh, regen uit haar ogen en dwong zichzelf de paniek uit haar stem te dwingen. "Slatefur," haar stem brak als een klein kind en geërgerd begon ze opnieuw. "Slatefur was gaan wandelen, maar ze bleef zolang weg dat ik me zorgen maakte, Tall. Dus ik ging zoeken, en ik vond haar geur met een verdomde rogue! Ik heb m'n best gedaan ze te volgen, ik zweer het, maar de regen heeft het spoor weggewassen en ik raakte het kwijt toen ze door de stroom zijn gegaan," paniekerig keek ze hem aan. "We moeten haar terug halen! Nu! Straks doet hij haar wat Tall!" straks is ze dood, net als Sunvoice, en die gedachte maakte haar koud om het hart


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Event] Date gone wrong. Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Date gone wrong. Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 0:20

Het was gaan regenen, iets dat Brittle met grote ogen was gaan aanschouwen. Hij was immers best nog een nachtuil en de ochtend vond hij ook wel leuk. Hij vond de dag maar iets te druk, maar hij had ook gezien dat dat de uren waren waar men het actiefst waren. Kort draaide hij zijn kop even toen een poes het kamp binnen kwam, haar geur gemaskeerd door het water dat uit de hemel kwam gedropen. Kalm luisterde de gevlekte kater naar wat de gestreepte poes te zeggen had, zijn oortjes gesplitst en alert. Even slikte hij, hij snapte sommige woorden niet en begon even bezorgd te fronsen. Kort keek Brit op bij het zien van zijn mama... Maar al snel draaide hij terug zijn kop naar het kamp om te kijken wat e zou gebeuren. Hij zat lekker droog hier maar er was een bepaalde sfeer in de lucht die hem toch een koud gevoel had. Hij had het niet zo graag.


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] Date gone wrong. 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimeza 6 apr 2019 - 16:03

Hij was blij om te horen dat Acorndust de clan aansprak op dat het geen zin had iemand hiervan de schuld te geven. Slate was nu eenmaal een eigengereid stuk vreten wat tegen alle logica in de meest irritante wandelschema's aanhield. Voor het geval het nog niet duidelijk was: Tall was vanbinnen niet zo rustig als van buiten. En nee, eigenlijk was het natuurlijk niet Slate's fout, maar de rogue was relatief ongeïdentificeerd dus het was niet alsof hij daar boos op kon zijn. Hij luisterde met een strakke blik naar wat Wolf te zeggen had - keek haar even vermanend aan toen ze vloekte want dat was niet hoe respectabele katten dat zeiden - en knikte uiteindelijk. Zijn blik ging naar Acorndust. "Jij weet het Bloodclan kamp het best van alles te vinden, het maakt voor een losse rogue geen sense een kat te ontvoeren dus hij moet met haar als bewijs van trouw daar binnen proberen te komen ofzo," Dat leek hem, vanuit deze informatie, de enige logische optie. Wel een zwaar matige Bloodclanner dan want een blinde ontvoeren kon iedereen. "Zie je het zitten om er met Wolfpaw,- als ze zich kan gedragen en inhouden," Hierbij ging zijn blik streng naar zijn apprentice, "Heen te gaan en kijken of die theorie klopt? Dan kan een patrouille onder leiding van Viperdash rond de stroom kijken of ze haar geur weer kunnen vinden," Hij keek naar de warrior met een vragende blik, als hij dat zag zitten natuurlijk.

@Wolfpaw, @Acorndust, @Viperdash  


[Event] Date gone wrong. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neritefur
StarClan
[Event] Date gone wrong. Tumblr_opapp7CpDF1w3dffdo1_500
102
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons (deceased)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Neritefur
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:31

Vanaf de zijlijn bekeek ze hoe steeds meer katten afkwamen op de commotie. Een verloren druppel landde op haar neus waardoor ze een vlug pasje achteruit zette en in elkaar dook. Haar oogjes stonden waterig maar ze monterde een klein beetje op toen ze haar vader op zich af zag komen. Nerite kwam overeind. Ze duwde haar neusje tegen de zijne aan toen hij haar achteruit begon te werken. 'Neritekit, mama is binnen. Je kunt beter weer warm je nest in gaan voor je straks ziekjes word door de regen.' Zijn ogen stonden vriendelijk en hij glimlachte nog ook. Dus dan moest er vast niets aan de hand zijn. Nog even aarzelde ze een tel maar na dat ze nog één duwtje kreeg besloot ze maar te doen wat hij zei. Ze haakte haar pootje voorzichtig om de zijne heen en keek hem verwachtingsvol aan. "Mee." Zei ze vastberaden, en ze gaf een rukje.

@Bloodpaw


[Event] Date gone wrong. Day4cc8-074c62af-bd19-4647-ab3a-720613aaa6fd.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ3YzFjZGEwLTA3YjItNDdiZS1iMzgyLWMzNjE4MGZkODA4MFwvZGF5NGNjOC0wNzRjNjJhZi1iZDE5LTQ2NDctYWIzYS03MjA2MTNhYWE2ZmQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Alive and burning brighter. I am the fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] Date gone wrong. DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 19:30

Een rogue had Slatefur meegenomen en Wolfpaw had ze niet weten te tracken. Dan zou het vast niet makkelijk gaan worden om haar geur te vinden en wie weet wat die rogue met haar zou doen als het zelfs een rogue was, want wat als die andere kat een Bloodclanner was? Wat zouden ze dan met haar doen? Kort schudde hij zijn kop, waarna hij merkte dat Tallstar's blik op hem gericht was. De woorden die volgden waren logisch tot het moment dat hij gevraagd werd om Wolfpaw mee te nemen. Was hij een idioot? Wolfpaw en hij op een patrouille was niet de beste beslissing om te nemen. Maar veel er tegenin brengen had geen zin, want ze was wel degene die de rogue had gezien en daarmee misschien de kat kon aanwijzen die het had gedaan. "Als ze zich kan gedragen mag ze mee." Sprak hij dan ook strak. Nu hopen dat iemand anders nog zou aanbieden om mee te gaan, want anders was het nog maar de vraag of ze levend terug zouden komen van een trip naar Bloodclan.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] Date gone wrong. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Date gone wrong. Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimevr 12 apr 2019 - 10:54

Regendruppels vielen dik op zijn kop toen de medicine cat apprentice in het kamp stond. Er was in korte tijd paniek uitgebroken en nu stonden verschillende clangenoten rondom de openplek. Allemaal wachtend op één van de leidinggevende van Shadowclan. Gelukkig was Viperdash al snel gaan zoeken en was Bloodpaw zelf naar een kitten toe gestapt die buiten in de kou was gaan staan. Het was Neritekit, een kitten van Russetfur die dacht dat hij de papa was van haar. Het liet hem denken aan Brittlekit, doe ook dacht dat hij een ouder was van hem. Wat hadden kittens toch met hem? De tom moest er wel om lachen. Bloodpaw was ondertussen al bezig met de zwart met rood gevlekte kitten naar binnen te pushen maar Neritekit had andere plannen. Ze haakte haar pootje zachtjes om de zijne en trok er aan. Hij moest mee, maar dat kon niet. De maine coon schudde dan ook zachtjes zijn kop van nee. “Sorry Neritekit, ik heb geen tijd nu. Ik zal morgen weer langskomen oké? Dan gaan we saampjes spellen.” Stelde de tom voor met een glimlach voor hij de she-catje optilde bij haar nekvel en haar voorzichtig terug bracht naar haar warme nest.

De tom liep de openplek weer op en zag dat Tallstar en Acorndust al bezig waren met de patrouilles. Eentje ging naar de rivier en de ander richting Bloodclan. Wolfpaw ging met Acorndust mee, mits ze zich kon gedragen dan. Bloodpaw twijfelde, beet op zijn lip, maar besloot om naar voren te stappen. Even keek de tom naar Wolfpaw die echt heel erg van streek leek door de katnapping van Slatefur. “Ik wil graag mee- om te helpen,” Mauwde hij zowel tegen Tallstar als Acorndust. “Ik heb e-e een.. een goeie reuk.” Hij slikte. Dat klonk echt dom en stom. “Misschien.. dat ik Slatefur’s geur nog kan oppikken....” Lekker zelfverzekerd Blood. zucht.

@Neritekit > @Acorndust @Wolfpaw & @Tallstar


[Event] Date gone wrong. Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] Date gone wrong. 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 14:43

Acorn leek het met hem eens te zijn, en meldde dat als Wolf zich kon gedragen, ze mee mocht. Tall keek de poes even vragend aan, en knikte vervolgens naar zijn deputy. Dan leek dat hem goed. "Let wel," Mauwde hij nog, hem strak aankijkend. "Alleen verkenning, als ze er is, gaan we met een grotere groep haar terughalen," Voordat deze twee dodo's zich de dood in zouden storten.

Even dacht hij dat het zo wel afgerond was, maar keek vragend naar Blood toen deze begon te spreken. Zijn ogen verzachtten wat in de hoop de ander gerust te stellen, hij leek nogal gespannen, en met een vragende blik keek hij naar Viperdash. Het leek hem geen probleem als Blood meeging? "Ik denk dat Viperdash je hulp enorm zou waarderen," Mauwde hij bemoedigend, tenzij de jonge kater natuurlijk de andere patrouille bedoeld had, in dat geval: oeps.


[Event] Date gone wrong. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] Date gone wrong. DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 20:02

Voor hij de kans had om met Wolfpaw te vertrekken, bood Bloodpaw ook aan om mee te gaan en ergens was dat toch een soort van opluchting voor hem. Dat was misschien een beter plan dan om alleen met Wolfpaw op stap te gaan, want dan zouden ze misschien nog wat volbrengen. Tallstar leek hem echter mee te willen sturen met Viperdash. "Misschien is het beter als Bloodpaw met mij en Wolfpaw meegaat?" Sprak hij. "Dan weet je ook zeker dat we heelhuids terugkomen." En anders hadden ze een medicine cat apprentice bij zich op zijn minst.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] Date gone wrong. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Event] Date gone wrong. 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Date gone wrong.   [Event] Date gone wrong. Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 1:05

Zijn deputy leek door te hebben dat Blood eigenlijk liever met hem mee had gewild, dus de oeps was op z'n plaats. Tall keek even van Acorn naar de apprentice en terug, en knikte vervolgens. "Prima, maar Acorn," En hierbij keek hij zijn deputy streng aan omdat het hem niets beviel dat die dacht een medicine cat nodig te hebben op deze missie, "Alleen kijken of ze er is," Waarbij hij zijn blik in die van Acorn priemde. Dit ging hem niet om wie de baas was, eenieder zou toegeven dat Tall daar niet echt om maalde. Dit ging hem om de veiligheid van zijn apprentices en deputy. Het was niet de bedoeling dat zij straks ook weg waren.


[Event] Date gone wrong. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Date gone wrong.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: