Warm welkom 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Warm welkom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Viperdash
Member
Warm welkom UgBMB00
Beer
277
Actief
Never wound a snake, kill it

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperdash
BerichtOnderwerp: Warm welkom   Warm welkom Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 23:38

Hij had een klein muisje gevangen. Normaal gezien liet hij het bij het binnenkomen op de prooistapel vallen, maar nu wilde hij er graag iemand mee blij maken. Die iemand zou klein zijn, plomp en met zo een schattig stemmetje waar hij altijd door smolt. Met kittens zelf wist hij nooit wat te doen. Soms klommen ze overal op hem, soms huilde ze en kreeg hij ze niet stil. Hij zou graag kittens willen, maar momenteel vond hij het goed zo. Waarschijnlijk zouden hij en Heavespark nog even wachten. Ze waren allebei druk en ze waren allebei content met hun leven. Met het muisje kroop hij nu in de nursery. Zijn dikke kont wilde niet passen. Het was gemaakt voor kleintjes en voor slanke kattinnen. Ah! Hij wiebelde zijn achterste en probeerde met zijn voorste nagels zich erdoor te trekken. Het lukte uiteindelijk, wat hem afschoot naar de achterste wand van de nursery. Daar plofte hij met heel wat fluff op de grond. Aww!

+ Pepperkit


The itsy bitsy spider climbed up the water spout
Warm welkom 5sbGhTv
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Warm welkom 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Warm welkom   Warm welkom Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 23:51

Pepperkit wachtte in stilte af, kijkende naar hoe haar nieuwe lijster veer naar beneden viel nadat ze hem omhoog geschept had. De kitten had veel gehuild toen Timekit haar veer expres kapot gestampt had, maar Pepperkit had weer een nieuwe gevonden. Deze was minder mooi, want deze had ze niet van Acorndust gekregen, maar hij voldeed... Pepperkit ving de veer weer op met haar voorpootjes en gooide hem weer de lucht in, gefascineerd. Maar ze dook van schrik weg haar nest in toen een warrior de den in tuimelde. Meteen was de flamepoint kortademig van schrik en werden haar ogen rond. Werden ze aangevallen? Kwamen de tweebenen en hun honden? Maar nee, het was slechts een warrior. Pepperkit's mondje ging even open en sloot vervolgens weer, niet goed wetende wat te zeggen tegen de kater.
Terug naar boven Ga naar beneden
Viperdash
Member
Warm welkom UgBMB00
Beer
277
Actief
Never wound a snake, kill it

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperdash
BerichtOnderwerp: Re: Warm welkom   Warm welkom Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 20:00

Zijn prachtige achterste, met al het nodige fluff lag tegen de wand van de nursery. De wereld was plots op zijn kop, omdat hij bij het tuimelen anders was geland. Daar zag hij een kitten tegen het plafond staan. Hij was goed met namen van warriors en apprentices, maar die nieuwe kitten namen zeiden hem nog niet echt veel. Daarom staarde hij een beetje naar de kitten. "Eh. Pumpkin..." Ja dat moest het zijn. Hij waaide met zijn grote staart. "Sorry om je lastig te vallen, je hebt een hele mooie veer daar!", miauwde hij een beetje onhandig. Dit was de conversatie die hij elke dag wou hebben.


The itsy bitsy spider climbed up the water spout
Warm welkom 5sbGhTv
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Warm welkom 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Warm welkom   Warm welkom Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 7:01


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Grote ogen gingen langzaam open en dicht toen de kater haar bijnaam noemde. Wist Shadowclan haar bijnaam nu ook? Dat was fijn. Dan had paa het nu ook aan Shadowclan verteld. Maar toch bleef Pepper een beetje afwachtend. De kater had haar immers heel erg laten schrikken en dat was niet leuk van hem. Maar toen vond hij het sleutelwoord. De kater begon over haar veer. Meteen werden Pepperkit's ogen zo rond als schoteltjes en verspreidde er een blije, brede glimlach op haar gezichtje. "Mijn veer is de mooiste!" bevestigde de kitten vrolijk, waarna ze hem oppakte en nog even naar voren hield om te tonen aan de warrior. Dan kon hij toch nog wel even alle details beter bekijken en waarderen. Of tenminste, dat was Pepperkit's redenatie.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Warm welkom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: