Ruckus 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Ruckus

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
Ruckus XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Ruckus   Ruckus Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:27


Even trok ze met haar oren terwijl ze kalm verder liep, het o zo bekende terrein over. De tabby zou normaal helemaal niet moeten weten waar het kamp lag maar ze had zo haar twijfels. Hoe dan ook trok zij de kop terwijl ze kalm af en toe even met haar oren trok. Soms hoorde ze de ander even niet, maar dan keek ze niet om. Het lag niet aan haar om te zien of de deputy mee was of niet. Toen ze dichter bij het kamp kwamen zag ze steeds meer katten die haar vragend aankeken. Hoe dan ook leek er niet teveel vijandigheid te zijn, een beetje spanning, maar meer was er niet. Het was altijd een beetje naar vreemde katten in je land te hebben, maar SHadoclan en Windclan waren op goede voet met elkaar. Ze wist dat het een heel andere paar mouwen zou geweest zijn als ze aan had komen zetten met een viseter. Nja, niet haar probleem. Kort liep ze de put in waarbij ze zichzelf door de tunnel wurmde. "Mam! Oceanstar?" riep ze even nijdig, luid en duidelijk van slag. Ze trok even met haar oortjes en ging toen gaan zitten waarbij ze even rustig haar poten begon te wassen, alsof het haar allemaal niks kon schelen.

- Open nadat Acorndust heeft gepost


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Ruckus DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Ruckus   Ruckus Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:59

Na Acefray achtergelaten te hebben in Shadowclangebied was hij Burnetbliss naar Windclan gevolgd. Het moest tenslotte aan Oceanstar duidelijk gemaakt worden dat Windclankatten niet zomaar op Shadowclangebied mochten komen zonder dat daar toestemming voor was gegeven. Ook al kwamen ze om Pepperkit te zien, dan nog was dat niet de juiste manier om dat te doen. Hij bleef stil tot ze in het kamp waren, waar hij rustig wachtte tot Oceanstar zou komen. Het was voor hem de eerste keer dat hij in het Windclankamp was, maar dat maakte niet uit. Hij was alleen benieuwd hoe de clan op zijn aanwezigheid reageerde.  


If you are strong, you'll find responsibility
Ruckus 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Ruckus 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Ruckus   Ruckus Icon_minitimema 8 apr 2019 - 21:51


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Alert «

De smerige geur van ShadowClan dreef de neus van de Deputy in. Hij legde zijn oren in zijn nek. Was Tallstar hier nu weer en wilde hij nu nóg een kitten meenemen? Hij sprong van zijn steen af waar hij had liggen zonnen en zag daar bij de ingang van het Camp Burnetbliss binnen komen met niet Tallstar maar Acorndust. "Mam! Oceanstar?" riep de poes en hij keek naar de ShadowClan Deputy. Wat was hier gaande? Hij liep naar Acorndust toe en keek hem vragend aan. "Wat is hier de bedoeling van?" vroeg hij alert. Zijn toon was niet vijandig maar eerder verbaasd. Het feit dat de Deputy van ShadowClan hier stond betekende niet veel goeds voor Burnetbliss die zich nu ongegeneerd zat te wassen.Ruckus JXidV8r
Ruckus Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
Ruckus R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Ruckus   Ruckus Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 8:48

Lizardpath had de vreemde geur al snel opgemerkt vanuit haar den. Zo'n Shadowclangeur of eender welke andere geur die niet afkomstig was van Windclan, viel meteen op in het hartje van het Windclankamp. Ze stak haar kopje uit haar den en keek vanaf daar naar het schouwspel. Haar ziekte had haar verzwakt, maar dat wilde niet zeggen dat ze niet graag op de hoogte was van wat er in haar clan gebeurde. De ziekte had ze bijna uit haar lichaam gekregen, maar het gemis van haar vrienden en geliefden om haar heen, was iets dat nog wel even zou blijven steken. Het leek alsof alle katten om haar heen waren verdwenen. Als medicine cat kon ze met iedereen praten, maar dat was toch net wat anders dan een deftig gesprek dat niet over medicijnen en ziektes ging. Ze hield zich voorlopig ook op de achtergrond en keek vanaf een afstand naar wat er gebeuren zou. Een Shadowclan deputy verscheen dan ook niet zomaar in het kamp van een andere clan.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Ruckus Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
Ruckus XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Ruckus   Ruckus Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 18:34

Haar felle blauwe ogen flitsen op bij het zien van de gevlekte kater. Sinds hij de nieuwe rang had was hij niks meer dan een misselijkmakend hoopje, maar dan met een spotlight erop. Het was alsof je afval op een zilveren plaatje wilde serveren; hoe je het ook draaide of keerde het was en bleef nutteloos. De haren in haar nek rezen bij de woorden van de deputy en kort snoof ze waarna ze even haar staart heen en weer bewoog. "Dat gaat je niks aan Stallionheart, dat zullen Oceanstar en Acorndust persoonlijk bespreken. Alleen." zei ze strak terwijl ze hem vurig aankeek. Er was geen reden om hem hierin te vermengen, zeker niet. En zo wel kon ze haarzelf nog meer in de miserie draaien. Even spande ze haar spieren aan waarna ze kort even oogcontact maakte met de tabby van shadowclan en een kort gebaar met haar staart deed. Wat hij ervan vond mocht hij zelf weten. Rustig wandelde ze naar de leaders den, hopende dat haar moeder en... Of diens vriendin er waren. "Oceanstar," sprak ze nogmaal, de irritatie in haar stem werd duidelijk hoorbaar.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ruckus   Ruckus Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ruckus
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: