Vipertongue 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Vipertongue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Featherkit"
StarClan
Vipertongue 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Vipertongue   Vipertongue Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:09

De kleine Featherkit was een laatbloeier. Zijn siblings waren al lang aan de praat en rond aan het lopen en wat allemaal, maar hij lag hier maar een beetje. Opgekruld tegen zijn moeder en zo ver mogelijk van die andere bollen. Ondanks dat hij nog heel jong en onwetend was, wist hij nu al dat hij die bollen haatte. Ze waren luid en wild en dat haatte hij. Hij wilde liefst van al alleen zijn met moeder, rust was immers veel fijner dan drukte en geluid. Enkelen van zijn siblings dachten daar anders over tho... En dat was vrij jammer, maar goed. Kort lichtte de kleine kitten zijn kopje wat op waarbij hij even zijn kittenblauwe oogjes opende om te kijken naar een geluid. De siblings waren niet zo ver van het nest, maar... Dit was anders. KOrt trok de jonge kitten met zijn bolle oortjes, een beetje van slag dat er iets nieuws aan het komen was.

- Neritekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Neritefur
StarClan
Vipertongue Tumblr_opapp7CpDF1w3dffdo1_500
102
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons (deceased)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Neritefur
BerichtOnderwerp: Re: Vipertongue   Vipertongue Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:16

Ze kon haar nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Haar blauwe oogjes waren gericht op een grijs bolletje dat aan in een ander nest lag. Ze kwam nooit vrijwillig in de buurt van nieuwe katten, tenzij daar een goede reden voor was. Kleine Nerite was verlegen genoeg en vond het veel veiliger bij haar zusjes in de buurt. Immers was dat veilig en vertrouwd. Onder het waakzame oog van haar moeder bleef ze in de nursery. Sinds kort had ze eindelijk de moed zelf uit het nest te komen, maar verder dan drie staartlengtes van de nursery af ging er echt niet van komen. Ze stond op en klom werktuigelijk tussen het mos en takjes door tot ze buiten haar nest stond. Haastig stak ze de nursery over, stappend met onvaste pasjes en een wiebelend kontje. Ze bereikte het nest van de ander en tuurde over de rand. Haar mondje viel een stukje open en ze bekeek hem nieuwsgierig. Ontmoet had ze hem nog niet, maar hij woonde hier net zo lang als Nerite zelf. Ze wilde het nest in kruipen maar durfde niet zo goed. Het zag er fijn en warm uit daar binnen. "Neritekit" Zei ze verlegen met een klein stemmetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Featherkit"
StarClan
Vipertongue 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: Vipertongue   Vipertongue Icon_minitimeza 20 apr 2019 - 18:49

Nieuwe geluiden, nieuwe geuren... Maar vooral de laatste. En zo ook kwam er een nieuw zicht. Kort trok de jonge kater even met zijn oortjes bij de nieuwe verschijning. Hij vond haar niet mooi, lelijk zelfs. Alhoewel Featherkit het woordje nog niet kende wist hij het nu al. Hij vond het patroon van de jonge kitten te ongetemd en te wild voor het oog, niks voor hem dus. Toen ze dan ook iets zei trok hij wel meteen zijn bovenlip op en liet hij een sis van zijn lippen komen. Ongetemd wezen ga weg! Straks doe je mama nog pijn met je vuile kleuren en patronen!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vipertongue
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: