Apollo 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Apollo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Featherkit"
StarClan
Apollo 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Apollo   Apollo Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:36

Het was een lange en zware dag geweest, zo eentje waar hij niks wilde doen... Maar goed, hij was toch even bij de rand van het nest gaan zitten voor welgeteld een minuut. Voordat hij terug bij moederlief was gaan liggen. Kleine Featherkit had weinig interesse in de nursery en zijn bewoners, zoveel was duidelijk. Nieuwsgierigheid leek niet in hem geworteld te zitten. Nja, niet alle kittens hetzelfde zijn en zo was ook hij niet zoals de rest. Het enigste dat zijn aandacht had getrokken was een rustig hoekje achter het nest. Maar hij had gehoord van andere kittens dat het koud kon zijn daar. Ah bah nee, dan bleef hij liever hier. Even zwiepte het pluizige geval met zijn pluisstaartje waarbij hij zich even uitstrekte en gaapte. Hij werd alweer moe, bijna weer tijd voor een dutje.

- Dragonpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Apollo DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Apollo   Apollo Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:44

Echt waar. Was hij net van heel die nursery af en was hij verhuisd naar de apprentices den, moest hij mos met water gaan halen voor het nieuwe nestje in de nursery omdat de moeder blind was en het zelf niet kon doen. En omdat de rest van de warriors te lui waren om het te doen. En waarschijnlijk ook omdat heel StarClan en ShadowClan samen blijkbaar zo’n hekel aan hem hadden dat ze hem uitkozen voor de rotklusjes. Oké, dat was niet waar. Hij had immers al mogen trainen met Waspsting en had toen geen vervelende taken moeten doen, maar het feit bleef wel dat hij gewoon niet terug wilde gaan naar die nursery. Hij wist echter ook wel dat als hij het niet deed dat ze het aan Waspsting zouden vertellen en hij op zijn kop zou krijgen. Waarschijnlijk zou het gevolg dan zijn dat hij juist nog méér van deze akelige klusjes kreeg en dat hij nog vaker naar de nursery moest gaan. Nee, hij hield zijn bek maar gewoon en deed wat hem gevraagd werd. En dus liep hij met mos dat doordrenkt was met water – en dat ook redelijk aan het lekken was – de nursery in en zocht met zijn ogen naar her nestje. Maar wie waren dat dan? Voor zijn gevoel leken alle kittens pasgeboren te zijn. Ze waren allemaal kinderachtig naar zijn idee. Of kwam het omdat hij zelf ouder werd dat iedereen jonger leek? Hij onderdrukte een grom en liet zijn blik vallen op een Queen die met een paar kittens aan haar buik midden in de nursery lag. Hij vermoedde dat zij het was. Ze was echter aan het slapen en de kittens die naast haar lagen, sliepen ook. Of nou ja, op één na dan. Dragonpaw onderdrukte een zucht en liep naar de kittens toe, het balletje mos nog altijd stevig tussen zijn tanden geklemd. Een paar druppeltjes verlieten het balletje en vielen per ongeluk op de wakker zijnde kitten. “Geef maar aan je moeder als ze wakker wordt,” bromde hij tegen de kitten. Hopelijk zei hij niet al te veel en kon hij zo weg gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Featherkit"
StarClan
Apollo 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: Apollo   Apollo Icon_minitimeza 20 apr 2019 - 18:46

Nog voor hij goed en wel wakker was viel er iets op zijn kopje. Wel meteen gromde het klein jong even, zijn oren in zijn nek leggende. Met zijn kittenblauwe kijkers staarde hij op naar het grotere wezen. Wat wilde hij en waarom was hij hier? De woorden die hij sprak werden niet verwerkt door het jong... Het was juist erg irritant en eigenlijk wilde hij liever iets anders doen. Met een zachte grom begon hij dan ook te sissen en ietwat te blazen naar de ander, de haren in zijn nek stonden dan ook pijlrecht. Hij mocht dan wel rond en pluizig zijn, zijn lange pels hielp toch wel iets om hem wat enger te maken, niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Apollo DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Apollo   Apollo Icon_minitimema 29 apr 2019 - 17:22

Dragonpaw trok slechts kort met zijn oortje toen de kitten, waarschijnlijk boos zijnde door het water dat op zijn kopje terecht was gekomen, naar hem begon te grommen en zijn pels wat omhoog liet komen om er waarschijnlijk intimiderend uit te kunnen zien. Het deed Dragonpaw heel even aan zichzelf denken toen hij nog maar een kitten was geweest. Toen moest je het bij hem ook niet proberen om water op zijn kop kapot te laten spatten; je kreeg meteen een poot tegen je gezicht. En Dragonpaw zag aan de houding van deze kitten dat hij ook wel graag wilde vechten als dat zou moeten. Ja, deze moeder zou haar poten nog vol kunnen hebben aan deze kleine. Het enige verschil tussen Dragonpaw en deze kleine was waarschijnlijk dat zijn moeder wel oprecht veel om haar kitten zou geven en het Dragonpaw’s moeder koud liet wat er met hem gebeurde. “Het is maar wat water,” sneerde hij naar de kitten. “Gedraag je niet zo zielig.” Hij mocht de kitten geen mep geven, maar hij mocht zijn ongenoegen wel laten blijken op een andere manier. Met een zwiep liet hij zijn staart tegen de kitten komen. Niet hard genoeg om hem pijn te doen, maar wel hard genoeg om de waarschuwing over te laten komen. Zijn strakke blik werd gericht op de kitten, hopend dat hij de boodschap zo over kon brengen. Hij had immers het idee dat de kitten hem toch niet kon verstaan, wat hij ook deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Featherkit"
StarClan
Apollo 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: Apollo   Apollo Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 13:53

Geen idee wat deze kerel wilde of wat hij hier deed, hij zou hem kapot slaan als hij nog meer deed. Niet dat Featherkit veel kon doen tegen een kat die zowat honderden keren zwaarder en groter dan hem was... een beetje overdreven, maar genoeg om de boodschap duidelijk te maken; Fee was klein... Erg klein eigelijk. Hij gromde dan ook luider toen hij niet weg ging en zijn dikke mond gewoon door bleef zeuren. Hij wist dat het zeuren was omdat de toon dat aangaf, daarbij was hij niet dom... Hij kon de ander perfect verstaan, althans sommige woorden. Even trok de jonge grijze kater met zijn oortjes.. En toen de ander zijn staart naar hem bracht, sloeg hij meteen furieus met zijn klauwtjes naar het ding. Zijn nageltjes waren nog erg klein en veel schade konden ze niet aanbrengen... maar het was een teken dat hij zou vechten... Hoe zwak hij ook was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Apollo DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Apollo   Apollo Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 16:53

Dragonpaw trok onmiddellijk zijn staart weer terug nadat hij deze naar de kitten had gebracht. Zijn bovenlip trok zich terug in een grauw en even kwam de drang echt in hem op om de brutale kitten een mep te geven. Toen besefte hij zich dat zijn moeder praktisch gezien vlak naast hem lag en dat hij behoorlijk veel straf zou krijgen als hij zich nu over zou geven aan zijn woede. En hij kon zich ook nog een andere kitten herinneren die zo gereageerd zou hebben; hijzelf had ook nooit een mep gekregen, wat hij dan ook uitgespookt had. En dus ontspande hij zich, maar hield zijn staart nog steeds wel dicht tegen zijn lijfje aan. En terwijl hij het katertje observeerde, schoot er een gevoel van respect door hem heen. De kitten had duidelijk aangegeven het op te willen nemen tegen een grotere tom als deze hem lastig zou blijven vallen, iets wat veel kittens van zijn leeftijd niet durfden. Als hij van zo’n gestoorde Clan als BloodClan was geweest, had de kitten een probleem gehad. Maar daar leek hij duidelijk niet bang voor. “Je bent een vechtertje,” murmelde hij, zijn blik richtend op de felle blik van de kitten. “Je bent dapper, kleintje. Dat moet ik je nageven.” En even gaf hij bedachtzaam een knikje alsof hij die woorden nog eens analyseerde en vervolgens concludeerde als de waarheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Apollo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: