The Roar of the Tiger 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Roar of the Tiger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pythongaze
Member
The Roar of the Tiger DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: The Roar of the Tiger   The Roar of the Tiger Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:23

Pythonkit kneep al zijn spieren samen en zuchtte geïrriteerd. Hij had zijn blinde oogjes toegeknepen en zijn pootjes over zijn oortjes geduwd. Sinds een week of twee was er veel meer lawaai in de nursery, en vandaag leek dat erger dan normaal. Het katertje zuchtte lichtjes en draaide zich wat anders. Zijn oortjes, die gevoelig waren sinds ze zijn belangrijkste zintuig waren, deden pijn en zijn kopje bonsde van het lawaai. Uiteindelijk gaf hij op, en in een moed die enkel uit irritatie kwam klom hij langzaamaan zijn nest uit. Het donker in de nursery was geen probleem voor de blinde kitten. Pootje voor pootje, heel voorzichtig en heel geconcentreerd zodat hij toch de weg niet kwijt zou raken, liep hij op de richting van het lawaai af. Zachtjes tastte hij steeds met zijn pootje vooruit, tot hij de rand van een ander nest voelde. Pythonkit's hartje bonsde in zijn keel; hij was nog nooit alleen zo ver geweest. Zijn blinde oogjes waren star vooruit gericht, zijn oortjes in zijn nek geplooid. Het lawaai was hier nog luider dan in zijn nest. Hij richtte zich op en met een groot gebaar sloeg hij zijn voorpootjes tegen het zachte lichaampje van de dichtstbijzijnde lawaaimaker. Hier, take that!

+Loudkit eerst


The Roar of the Tiger BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
The Roar of the Tiger DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: The Roar of the Tiger   The Roar of the Tiger Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:34

Loudkit had weer eens geen demper op zijn mond staan: luid riep hij door de nursery Fuzzykit’s naam terwijl hij een mosballetje probeerde te vinden waar ze mee konden spelen. Een paar andere kittens richtten zich echter naar hem en algauw waren ze verwikkeld in een luid spelletje. Loudkit was het meeste aanwezig van iedereen door constant te roepen waar hij was en dat ze het balletje naar hem moesten gooien, waar hij ook meestal direct gehoor aan kreeg. Hij haalde uit met zijn poot en tot zijn genoegen vloog het balletje helemaal – wat maar enkele centimeters verderop was – naar de volgende kitten. Hij wilde net weer roepen dat ze het balletje weer naar hem moesten spelen toen hij plotseling iets hards tegen zijn pels voelde. Het deed niet echt veel zeer, maar aangenaam was het toch ook niet. Even schoot het door zijn gedachten heen dat het Featherkit kon zijn, maar toen bedacht hij zich dat zijn broertje waarschijnlijk gewoon weg zou gaan en hem niet eens aan zou spreken of aan zou raken. Hij draaide zijn kopje en keek recht in de nietsziende ogen van een andere kitten. Pythonkit, als hij het goed had. “Auw!” riep hij boos. “Waarom jij mij slaan?” Ja, daar wilde hij het antwoord echt wel eens op weten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Pythongaze
Member
The Roar of the Tiger DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: The Roar of the Tiger   The Roar of the Tiger Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:03

"Je bent luid!", mauwde het katertje boos terug, zijn blinde ogen samengeknepen tot een geïrriteerde frons. Hij had nu al besloten dat hij deze kitten, toepasselijk genoeg Loudkit genaamd, niet leuk vond - en niets wat die deed zou dat kunnen veranderen. In Pythonkit's ogen was hij een onaangename, luidruchtige, onbeleefde kat en zou hij dat ook altijd blijven. En dan nog the guts om te vragen waarom hij geslagen werd! Hmpf. Het was misschien de enige manier waarop er weer iets van rust zou kunnen wederkeren in de nursery.


The Roar of the Tiger BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
The Roar of the Tiger DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: The Roar of the Tiger   The Roar of the Tiger Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 21:45

Loudkit kreeg te horen wat hij al vaker te horen had gekregen: hij was luid. Ja, dat klopte. Maar geen enkele sibling van hem en zelfs zijn moeder niet had hem daar een mep om gegeven. En waarom deed deze kitten dat wel? Alleen maar omdat hij een klein beetje aanwezig was. Poeh poeh. Het leek er duidelijk op dat deze snotaap niets kon hebben. “Jij mij niet meer slaan!” gromde hij dreigend. “Ik luid zijn wanneer ik dat wil zijn!” En niemand die hem daar iets over op kon leggen. En al zeker deze kitten niet. Toen kwam een plan in hem op. Een plan om deze kitten terug te pakken, om hem te laten zien wat er zou gebeuren als iemand hem pijn deed zonder geldige reden. Want ja, Loudkit vond het geen geldige reden dat iemand hem sloeg omdat hij anderen wakker maakte met zijn luide gedrag. En dus hief hij zijn poot hoog op en gaf Pythonkit vervolgens een harde mep terug. Ha! Die zat!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Roar of the Tiger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: