Slowly but surely 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Slowly but surely

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pythongaze
Member
Slowly but surely DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Slowly but surely   Slowly but surely Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:27

Het was dag. Dat wist Pythonkit enkel omdat zijn siblings niet langer meer rustig naast hem in zijn nest lagen. Op dit moment was zelfs hun moeder even weg, naar starclan mocht weten waar. Hij vond het niet fijn als ze wegging, want het was dan net alsof ze hier nooit geweest was; enkel haar geur bleef nog wat nazinderen, zelfs als de warmte van haar lichaam al verdampt was. Op dit soort momenten verveelde het jonge katertje zich het meest. Hij kon zijn siblings in de verte wel horen maar snapte niet zo goed waarom zij er zo weinig moeite mee hadden om gewoon weg te gaan, of hoe ze zo makkelijk het nest weer terugvonden in de avond. Misschien had hij gewoon meer oefening nodig. Met zijn blinde blauwe oogjes wijd opengesperd kroop het bruin met witte katertje langzaam over de rand van zijn nest. Stap één.

+Featherkit eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Featherkit"
StarClan
Slowly but surely 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: Slowly but surely   Slowly but surely Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 14:07

Even keek hij op toen een mormel in zijn ooghoek in beweging kwam. Het was bruin en wit. Een kleurencombo die hij nog niet gezien had. Eigenlijk wel, maar niet op deze manier. Featherkit vond het maar raar en trok even met zijn oortjes. Met een zwiep van zijn kleine staartje kwam hij dan ook overeind. Rustig en vooral loom wandelde hij naar het ding toe. Hij zei niks, deed niks, maar bekeek het gewoon. Het deed immers niet meer dan daar liggen en well... NU maakte het een poging om uit het nest te komen. De ogen van het ding waren daarbij ook nog eens erg raar. Fee vond het echt gewoon niks. Misschien moest hij het gewoon maar de nursery uit jagen...? Het zag er immers niet uit als een gewone kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pythongaze
Member
Slowly but surely DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: Slowly but surely   Slowly but surely Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 13:47

Pootje voor pootje liep Pythonkit verder, altijd rechtdoor. Hij durfde geen bocht te maken want dan zou hij zeker het nest kwijt raken. Nu wist hij in ieder geval dat het vlak achter hem was, twee pootstapjes ver - drie pootstapjes, vier pootstapjes. Oké, dat was genoeg voor nu. Hij bleef stilstaan, bijna bevroren, zijn oortjes gespitst en zijn blinde ogen wijd opengesperd alsof dat zou helpen om te zien. Dit was eng en koud en eenzaam; hij voelde zich alsof hij rondzweefde in het niets en hij vond het niet fijn. Enkel de grond onder zijn poten kon hem ervan verzekeren dat hij nog niet was opgegeten door het niets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Featherkit"
StarClan
Slowly but surely 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: Slowly but surely   Slowly but surely Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 21:01

Wat een zielig ding. Dit hele nest was eigenlijk zielig, alsof starclan zelf een vloek over de jongen had uitgesproken. Ze verdienden het ook, waren een bende rotzakken... Niet dat Fee er veel van wist, dat was gewoon wat hij van ze dacht en dat betekende dus dat ze zo waren, geen discussie mogelijk erover. Het bruin ding leek onzeker te zijn en zijn vreemde ogen waren dan ook erg interessant voor de ander. Met lichte passen kwam Featherkit wat dichter. He, zijn ogen leken op de ogen van mama. Even vernauwde de jongen zijn kittenblauwe kijkers waarna hij kort de ander van kop tot teen bestudeerde. Hij wilde toch ook niet mama voor zich nemen? De gedachte alleen al liet de haren in zijn nek rijzen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Slowly but surely
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: