You and I are a bit alike. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You and I are a bit alike.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blizzardheart
Member
You and I are a bit alike. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: You and I are a bit alike.   You and I are a bit alike. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 18:26

Een glimlach kwam om haar snoet te staan toen er werd gezegd dat ze zelf haar dag in mocht vullen. Ze had vandaag geen specifieke trainingen en daar was ze wel blij om. Het waterige zonnetje dat scheen had net zijn hoogste punt bereikt in de lucht, dus Blizzardpaw had nog een hele dag voor zich om zich te kunnen amuseren. Haar pootjes brachten haar naar haar territorium en algauw had ze een plek uitgekozen waar ze naartoe wilde gaan. Deels uit nieuwsgierigheid omdat ze benieuwd was wie ze daar nu weer zou gaan ontmoeten, maar ook wel deels omdat ze geen zin had om zich weer uren te gaan frustreren op mislukte jachtpogingen. Ze zou op de terugweg wel kijken of ze iets kon vangen. In elk geval zou ze ervoor zorgen dat ze met iets in haar poten terug zou komen, dat was wel het minste wat ze kon doen voor haar zieke mentor. Het zou vast niet meer lang duren eer dat ze een vaste mentor aangewezen kreeg door Butterstar en vanaf dan zou ze hoogstwaarschijnlijk wat minder vrijheid krijgen en ook wat minder vrije tijd. Ze wilde de vrije tijd die ze nu had zo veel mogelijk benutten door nog wat zaken te gaan ontdekken. Ze begreep niet dat het best verkeerd was om met de redenatie naar Fourtrees te gaan dat ze daar iemand zou ontmoeten. Ze vond het belangrijk dat ze met iedereen goed op kon trekken, ook met diegenen die dat misschien wat minder zagen zitten. Ze respecteerde iedereen zijn karakter en hoopte dan ook op zo veel mogelijk wederzijds respect. De she-cat legde een flinke afstand af terwijl ze naar Fourtrees rende, de heilige plek die de vier Clanborders met elkaar verbonden. Het was elke keer weer een prachtig zicht om te aanschouwen; de vier majestueuze eiken die pas ver boven haar hoofd samenkwamen. Ze ging zitten en legde haar kopje zo ver mogelijk in haar nek zodat ze naar boven kon kijken. Toen ontmoetten haar ogen de zon die door de bladeren scheen en moest ze plotseling niezen. Nou ja… lekker dan.


+ Eerste post voor Routnose
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
You and I are a bit alike. BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: You and I are a bit alike.   You and I are a bit alike. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 12:16

You and I are a bit alike. D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Het was erg stil de laatste tijd. Aan de ene kant goed, want Windclan kreeg nu eindelijk de kans zichzelf weer wat meer te herstellen en terug te komen op haar pootjes. Alleen de stilte van de sterren beangstigde haar soms was. Het ging niet goed met haar mede medicine cat, Lizardpath was ziek en zwak. Natuurlijk zou Routnose voor haar zorgen, maar zonder een vertrouwd figuur aan haar zijde was ze soms een beetje ontspoort. Zo lang was ze nog niet officieel medicine cat en om nu al grotendeels die zorgen zelf te dragen, was vrij zwaar. Daarom ook dat de poes na haar kruidenrondje had besloten een kijkje te nemen bij Four trees. Immers was het daar dat de bomen zo hoog groeiden, dat ze soms zichzelf wijs kon maken dat ze tot Starclan reikten. Het was de plek waar, afgezien van de Mothermouth, de sterren het dichtstbij voelde. De poes sloot dan ook haar ogen en ademde rustig in, zich in alle stilte concentreren op de hemel boven haar. Alleen was het niet Starclan die met haar sprak, maar een ander geluid dat haar uit haar concentratie haalde. "Eek!" bracht ze geschrokken uit en sprong een gat in de lucht, waarna ze zich wat uit haar doen omdraaide en zag dat het slechts het genies van een Riverclanner was dat haar zo had laten schrikken. Routnose lachte was gegeneerd en keek de ander verontschuldigend aan. "O-oh, goedemiddag,"
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
You and I are a bit alike. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: You and I are a bit alike.   You and I are a bit alike. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 17:46

Blizzardpaw had blijkbaar door te niezen een WindClanner laten schrikken, maar zij schrok op haar beurt weer door de kreet die de WindClanner liet varen. Haar vacht schoot overeind en ze keek met een geschrokken uitdrukking over haar schouder, maar kon een lachje niet onderdrukken toen ze de WindClanner zag. Omdat ze nog nooit naar een Gathering was gegaan en nog maar ietsje meer dan één moon geleden een apprentice was geworden, had ze geen idee dat dit de medicine cat van WindClan was en dacht ze dus dat het gewoon één of andere warrior was die hier toevallig ook in Fourtrees ronddwaalde. De verlegen woorden deden haar denken aan Littlepaw’s voorzichtige benadering; de RiverClanner vroeg zich af of alle WindClanners misschien wel zo waren. “Hallo,” zei ze op een vriendelijke toon tegen de she-cat. “Het spijt me. Ik had je niet willen laten schrikken.” Ze liet maar achterwege dat zij ook geschrokken was door de kreet van de kat; dat leek haar nu niet bepaald relevant op dit moment. Ze keek de WindClanner even kort onderzoekend aan en concludeerde dat ze misschien toch niet zo veel schrik had om Blizzardpaw te benaderen. De blik in haar ogen was minder zenuwachtig dan die van Littlepaw toen Blizzardpaw hem ontmoet had aan de border die RiverClan met WindClan verbond. “Ben je hier ook gekomen om even je gedachten te kunnen verzetten?” vroeg Blizzardpaw op een lichtelijk nieuwsgierige toon. Ze wist dat er momenteel spanning tussen WindClan en RiverClan heerste, maar ze was niet van plan om dat te laten blijken in haar toon. Wat haar betrof, waren ze op dit moment totaal geen vijanden. En misschien zag de andere she-cat dat ook wel zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You and I are a bit alike.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: