They're beautiful. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 They're beautiful.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezespring
Member
They're beautiful. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 7:59

Ze had dit waarschijnlijk al wel eerder moeten doen, maar ze was niet in het kamp geweest toen Slatefur was bevallen en had haar achteraf wat rust willen gunnen om te bekomen van de bevalling. Bovendien waren ze ook nu niet zo close dat het van belang was om haar echt direct te feliciteren, dus wachtte Breezespring even af terwijl andere katten haar voor zouden gaan. Ze had al wel gehoord dat het een mooi, gezond nestje van zes was. Dat kwam niet vaak voor. Slatefur mocht zich de hemel in prijzen dat ze zes kittens op de wereld had kunnen zetten zonder er zelf aan onderdoor te gaan en zonder dat de kittens een handicap hadden. Ze hoopte dat ze, op een latere leeftijd, ook kittens zou krijgen die ook allemaal perfect gezond zouden zijn. Hoewel… ze dacht toch wel dat ze van ze ging houden, ook al waren ze misschien niet allemaal zo gezond. Maar zes stuks in één keer? Nee, dat leek haar behoorlijk vermoeiend. Maar goed, die tijd was het nog lang niet. Ze wilde eerst nog wat taken als warrior vervullen voordat ze aan het moederschap zou beginnen, maar het stond wel op het lijstje van dingen die ze nog wilde bereiken binnen nu en de tijd dat ze elder zou worden. Ze schudde haar kopje zodat ze haar gedachten kon verdrijven en liep op de nursery af. Ze stapte naar binnen en inhaleerde de geuren van moedermelk en natuurlijk de kittens. Ze grinnikte bij het zicht van de slapende balletjes vacht en merkte op dat de nursery al aardig vol zat. Allemaal sterke, toekomstige warriors. Ze snorde zachtjes en stapte voorzichtig langs ze of over ze heen, totdat ze een grijze kat met zes kittens aan haar buik zag liggen. Ze controleerde eerst of de she-cat wakker was en toen dat zo was, begroette ze door zacht te miauwen. “Hé, Slatefur,” zei ze met een glimlach. “Ik wilde je nog feliciteren met je kleintjes, al is het misschien een beetje aan de late kant.”


+ Eerste post voor Slatefur
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
They're beautiful. DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimevr 19 apr 2019 - 12:33

Slatefur spreidde haar kaken in een diepe gaap terwijl ze zich rond haar slapende kittens heen krulde. Nu was het nog rustig, de oogjes zaten nog dicht en ze sliepen vooral veel. Een soort stilte voor de storm. Of tenminste, zo zag Slatefur het. Ze waren immers met z'n zessen. Als ze een mening kregen en gingen praten dan werd het nog wat. Toch zou Slatefur het niet anders willen. Zo hoorde het. Ze was benieuwd wie Chillykit, Roughkit, Littlekit, Fuzzykit, Loudkit en Featherkit nu daadwerkelijk waren. Allemaal hun eigen individuen.. En ze zou onvoorwaardelijk van ze houden. Slatefur hief haar kop toen een zwarte kattin de den binnen liep. Breezespring als ze het goed had. Slatefur boog snorrend haar kopje naar de kattin. "Hallo Breezespring," snorde de kattin, "Nee joh, ben je mal, je bent niet te laat. Bedankt voor je felicitaties." Ze tilde haar staart voorzichtig omhoog, zodat de kattin haar zestal kon zien.They're beautiful. C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
They're beautiful. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 12:03

Op een respectvolle manier boog Breezespring zich naar voren zodat ze het neusje van Slatefur aan kon raken. Ze snorde zachtjes toen Slatefur haar opmerking maakte en keek nieuwsgierig toe toen Slatefur haar staart ophief en Breezespring zo de permissie gaf om een kijkje te nemen naar haar zes kittens. “Oh, Slatefur,” murmelde ze zachtjes, een haast affectievolle toon in haar stem. “Wat zijn ze mooi!” Ze hadden allemaal wel een uiterlijk kenmerk waar Slatefur aan gekoppeld kon worden. En hoewel de andere uiterlijke kenmerken Breezespring toch wel lichtelijk nieuwsgierig maakte naar wie de vader zou zijn, respecteerde ze de beslissing van de queen om er niks over te zeggen en vroeg ze er dan ook niet achter. Misschien kwam er een tijd dat ze zelf ook ervoor zou kiezen om zonder een partner haar eigen nestje groot te brengen en dan zou zij ook niet willen dat iedereen erachter ging zoeken. Breezespring boog zich nog wat verder naar voren zodat ze aan alle zes kittens even kon ruiken en trok zich vervolgens met een brede glimlach weer terug. “En allemaal ook erg gezond! StarClan heeft je gezegend met dit nestje.” Slatefur zou haar poten vast en zeker vol hebben aan deze zes, maar Breezespring kon zien aan de blik van de queen dat dat haar niet dwarszat. En waarom zou het ook? Niets was mooier dan je eigen kits te zien opgroeien. “Als je een keertje genoeg hebt van al die drukte mag je me gerust vragen om op ze te komen passen. Daar zit ik echt niets mee in.” Het was nu niet bepaald een geheim voor de Clan dat zijzelf ook graag kittens wilde hebben en dus werd ze geregeld gevraagd om op de kittens te passen als de queens die geen melk meer moesten geven eens naar buiten wilden gaan om hun poten te strekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
They're beautiful. DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimema 3 jun 2019 - 23:25

Slatefur verstarde kort toen er een neusje tegen de hare aankwam, voordat ze zich besefte dat Breezespring haar wilde feliciteren. Hierop begon de kattin luid te snorren. Ja, ze was trots op al haar kinderen. Toch baalde ze er van dat een zekere kat nog niet was langs geweest. Niet dat ze hem zou vragen om langs te komen, daar stond ze boven. Slatefur stak haar kin wat fier de lucht in toen Breezespring haar kinderen complimenteerde. "Ze zijn stuk voor stuk perfect," miauwde de kattin op warme toon. Het voelde alsof haar hart ging knappen, zo trots dat ze was. Ze gaf haar kittens voorzichtig één voor één een lik over hun hoofdje. "Ik zal graag van je aanbod gebruik maken een keertje, voor nu red ik het prima, maar zes manen zijn lang," miauwde Slate waarna ze zich kort uitrekte. "Hoe gaat het bij jou dan? Ik hoorde dat je net mentor geworden bent?"They're beautiful. C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
They're beautiful. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 22:54

Ja, dat waren ze zeker. Breezespring kon het niet helpen dat haar verlangen naar een nestje bij het aanzicht van Slatefur’s kroost steeds groter begon te worden. En voor nu kon ze het nog onderdrukken, maar wat als ze dat op een gegeven moment niet meer zou kunnen? Nou ja, dat zou ze dan nog wel zien. Voor nu was ze tevreden met het feit dat ze zo nu en dan eens op mocht passen op de andere kittens en dat ze nu ook het vooruitzicht erbij had gekregen op Slatefur’s kittens te passen als het haar allemaal ietsje te druk werd. Breezespring had echter het idee dat het nestje juist een goede afleiding was voor de blinde she-cat en dat Breezespring’s hulp voorlopig echt nog niet nodig zou zijn. “Je weet me te vinden,” was het enige wat ze nog zei. Een glimlachje speelde om haar lippen toen Slatefur vroeg naar haar mentorschap. “Dat klopt,” snorde ze. “Ik heb twee apprentices gekregen: Toxicpaw en Nightmarepaw. Ik heb de indruk dat ze allebei heel erg geïnteresseerd zijn in hun training en dat ze staan te popelen om er dieper op in te gaan.” Ze hield haar trainingen voor nu nog oppervlakkig en redelijk geneigd aan de basiskennis, maar het zou niet meer lang duren eer dat ze over zouden gaan naar de ingewikkeldere tactieken. “En voor de rest gaat het goed. Ik ben me op dit moment vooral op mijn Clanmates aan het richten en probeer voor contact open te staan terwijl ik mijn Clantaken uitvoer zoals zou moeten. Ik heb het gevoel dat ik nooit een balans kon vinden tussen de twee toen ik apprentice was en dat wil ik nu graag goedmaken.” Ze glimlachte toegeeflijk. “Het zou mooi zijn als ik wat vriendschappen op kon bouwen in mijn Clan. Gewoon iets om op terug te vallen als het allemaal wat minder zou gaan.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
They're beautiful. DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimedo 13 jun 2019 - 21:29

Breezespring gaf aan dat Slatefur haar wel wist te vinden en Slatefur knikte hierop met een warme glimlach. "Dat weet ik zeker," bevestigde ze. Hey, het was alleen maar fijn als iemand af en toe deze taken over wilde nemen. Slatefur redde het nu nog prima, maar vast en zeker dat ze af en toe de kleine draakjes zat zou zijn en rust aan haar kop nodig had in de aankomende zes manen. Nu waren ze echter nog heerlijk rustig. Breezespring begon vol enthousiasme te vertellen over haar apprentices en Slatefur luisterde met vriendelijke interesse. De mentor was trots op haar apprentices en zo hoorde het ook. Ergens vond Slate het jammer dat zijzelf nooit de kans had gekregen, maar goed ze was ook toen ze net een warrior was blind geraakt. Dan ging het lastig. "Klinkt alsof je goed bezig bent," miauwde Slatefur rustig op de trainingen, "daar zullen Toxicpaw en Nightmarepaw blij mee zijn." Tenminste, dat nam Slatefur aan. Altijd fijn als je mentor de training serieus nam immers. Vervolgens spitste de kattin wat verbaasd haar oren toen Breezespring op het persoonlijke vlak doorging. Dat had ze dan weer niet helemaal verwacht. "Fijn dat je daar zo goed mee bezig bent Breezespring, als je er op let zal het vanzelf goedkomen. Daar zijn we immers een clan voor toch?"They're beautiful. C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
They're beautiful. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 15:36

Breezespring moest eerlijk toegeven dat ze het vooruitzicht om te mogen passen op de kittens van Slatefur wel leuk vond. Als ze de zes zo zag liggen, dan begon ze zelf weer helemaal te smelten en kon ze niet wachten op het moment dat ze zelf moeder zou worden. Ze wist vanaf een zeer jonge leeftijd al dat ze graag moeder wilde worden, maar helaas waren haar Clantaken altijd voorgegaan en had ze zelf niet genoeg actie ondernomen om de toms in haar Clan beter te leren kennen. Ze was er simpelweg niet mee bezig geweest en zelfs nu zou ze geen idee hebben wie ze als potentiële partner moest benaderen. Ergens wilde ze dat wel vragen aan Slatefur, maar ze had niet het idee dat er echt een vader in beeld was en wist dat het voor een queen heel persoonlijk was of ze mee wilde delen aan de Clan wie de vader was of niet. En dus vroeg Breezespring er uit respect niet naar. “Dat zijn ze ook wel, maar ze tonen dat natuurlijk ieder op hun eigen manier,” snorde Breezespring. Ze gaf vervolgens een knikje op de vraag van Slatefur. “Dat zijn we zeker, maar je moet er natuurlijk zelf ook wat moeite voor doen. Niemand zal naar je toekomen als je zelf geen aanstalten maakt.” Ze grinnikte terwijl ze naar de kittens van Slatefur keek. “Hoewel ik denk dat jouw kittens daar geen probleem mee zullen hebben. Als ze ook maar een beetje jouw karakter hebben, zullen ze geen angst hebben om anderen te benaderen en te helpen als dat zou moeten.” Ze wierp de she-cat een warme blik toe waarna ze naar voren boog en nog eens afwisselend snoof aan de kittens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
They're beautiful. DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: They're beautiful.   They're beautiful. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 16:24

Slatefur aaide met haar staart zachtjes over haar zesling, af en toe zachtjes hummend om ze rustig en stil te houden. Ze hield van haar kittens en het liefst zou ze ze tegen het leven zelf willen beschermen. Helaas was dat lang niet altijd mogelijk en moest ze ze op het gegeven moment los gaan laten. Maar voor nu, nu ze nog allemaal rustig in haar nest lagen, kon ze ze prima beschermen. Breezepsring had het erover dat je wel in staat moest zijn om anderen te benaderen en betrok het vervolgens op Slatefur haar kittens. Snorrend begon Slatefur lichtjes te lachen bij de woorden van Breezespring. “Dat zeker. Ik hoop ze dat ook echt bij te kunnen brengen, dat ze altijd iemand om hulp kunnen vragen,” miauwde de kattin op een zachte toon.They're beautiful. C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
 
They're beautiful.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: