Noche 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Noche

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cavelion
Member
Noche 0si2bvR
Beertje
119
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cavelion
BerichtOnderwerp: Noche   Noche Icon_minitimema 8 apr 2019 - 14:29

Cavelion had wezen jagen in de tunnels. Het was daar warmer dan boven de grond en hij voelde zich er meer op zijn gemak. Hoewel hij groot en log was, was zijn vacht perfect voor het jagen in de donkere tunnels. Hij had scherpe nachtkijkers en een geweldig gehoor. Nu kwam hij ook terug met een mol. Die beesten verziekten meestal de tunnels, waardoor ze soms werden opgewacht door instortingen. Het was tevens ook erg lekker vond hij. Daarom koos hij de Nursery uit om de mol te tonen. Voor toekomstige Tunnelers misschien, of gewoon voor nieuwsgierige oogjes.

+ Hazelkit


My condolences  VatHwjL
Noche Dcm06yx-6f5e23d6-b6f7-45f7-a42a-3428d28ea4c8-1

truth does not sit in
a cave and hide like a lie,

it wanders around and
roars loudly like a lion
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
Noche Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: Noche   Noche Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:41

Ze werd een steeds stillere kitten, bijna timide eigenlijk. Waardoor er een belletje moest gaan rinkelen dat er iets niet klopte. Het paste niet bij haar karakter. Waar ze eerder altijd aanwezig was geweest, was ze nu rustig. Niet omdat ze ziek was dat was het niet. Het kwam door de manier waarop haar moeder met haar omging. Amberstorm was liever op pad dan bij haar kittens en dat had wel degelijk zijn impact op de kleine Hazelkit. Ze hield van haar moeder en wilde haar trots maken, maar als ze haar best deed leek dat juist averechts te werken en ging Amberstorm weer weg. Dus hield ze zich steeds meer koest in de hoop dat ze dan bleef, dat ze dan langer tegen haar warme vacht aan kon kruipen. Dan had haar moeder geen reden om boos te worden en voor haar weg te lopen. Ze keek op toen er een kat de nursery in kwam. De kater had een prooi in zijn bek, eentje die zij nog nooit had gezien. Dus kwam ze overeind en trippelde voorzichtig naar Cavelion toe. Er lag een nieuwsgierige maar ook schichtige blik in haar hazelnootkleurige ogen. “Wat is dat?” Miauwde ze toen zachtjes.


Noche ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Noche
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: