Young blood. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Young blood.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Young blood. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Young blood.   Young blood. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 14:44

Een zachte zucht ontsnapte Loudkit’s bek terwijl hij om zich heen keek. Nu hij wat ouder begon te worden, had hij steeds minder behoefte aan slaap. Waarschijnlijk lag dat ook wel een beetje aan zijn energieke karakter; Loudkit sliep het minste van ze alle zes. En als zijn broertjes en zusjes nog sliepen, liep hij meestal een beetje door de nursery totdat hij echt moe werd en weer terug ging liggen, waar de warme buik van zijn moeder op hem wachtte om hem op te warmen. Hij vond het prettig dat zijn moeder bijna altijd bij hun bleef en nooit zomaar wegging zonder iets te zeggen. Hij vond het niet fijn als zijn moeder niet in de buurt was. Dan voelde hij zich onveilig. En hij wist dat er een tijd zou aankomen dat hij zijn moeder zou moeten beschermen en niet andersom, maar voor nu genoot hij nog van het vrije, rustige kittenleven. Alleen was het soms wel saai, zoals op dit moment. Zelfs Fuzzykit leek te moe te zijn om te spelen en voor de rest waren de andere kittens ook niet echt wakker. Dat kon er wel een beetje mee te maken hebben met het feit dat het al tegen de avond begon te worden, maar Loudkit had de hele middag al geslapen en nu was hij echt wel klaarwakker. Plotseling hoorde hij een kuchje naast zich en toen hij zijn hoofd draaide, keek hij recht in de blinde ogen van zijn moeder. Hij wist dat zijn moeder hem niet kon zien, maar toch speelde er een glimlachje om zijn lippen en wiebelde hij vrolijk met zijn oren naar haar. “Mama!” Al snorrend sloot hij zijn ogen en drukte hij zich dicht tegen haar aan. “Mama, ik niet moe zijn,” zei hij met een trotse ondertoon in zijn stem. Want ja, hij als enige die wakker was in de nursery van alle kittens, dat was toch wel een achievement op zich, niet dan?


+ Eerste post voor Slatefur
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
Young blood. DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Young blood.   Young blood. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 16:35

Slatefur haar kaken openden zich in een brede gaap, waarna ze haar kop weer op haar poten legde. Ze was het op zich wel gewend van het elder zijn, maar nu ze een queen was voelde ze zich zo ontzettend lui van het alleen maar hier liggen. Gek hoe dat veranderde met wat je deed. Nu ze zowaar nuttige dingen kon doen, had ze veel minder vrede met het liggen en kijken naar wat anderen deden. Gelukkig was het nooit saai met kittens daarentegen, want Loudkit stond plotseling voor haar neus. Verbijsterd knipperde Slatefur met haar ogen terwijl de kitten zich tegen haar aan drukte. "Hallo Loudkit," snorde Slatefur echter op een warme toon terug, waarna ze hem een lieve lik over zijn kopje gaf. "Wat goed, hoe komt het dan dat je wakker bent?"Young blood. C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Young blood. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Young blood.   Young blood. Icon_minitimewo 6 nov 2019 - 17:52

Loudkit sloot genietend zijn oogjes toen zijn moeder hem een lik over zijn kopje gaf. Hij dacht niet dat hij dit irritant zou vinden, zelfs niet als hij zo oud was als zijn moeder nu was. Hij zou altijd blij zijn met haar aandacht, altijd genieten van haar liefkozingen en er altijd voor haar zijn, net zoals zij er nu voor hun was. Hij zou ouder worden en hij zou leren hoe hij niet alleen zijn Clan moest beschermen, maar ook hoe hij haar kon verdedigen. Niets zou aan haar komen als het aan hem lag en hij had vijf siblings die daar waarschijnlijk hetzelfde over dachten. Hij vond zijn broertje Hoarsekit een ontzettende opschepper, maar als het erop aankwam, zouden ze beiden hetzelfde doel voor ogen hebben voor hun moeder. Maar goed, eerst moest hij haar vraag beantwoorden voordat hij te ver af zou dwalen. “Ik ouder worden, dus ik minder willen slapen,” zei hij op een manier alsof dat de meest logische verklaring was die er maar kon zijn. Zijn blik gleed door de nursery en hij trok met zijn oortjes toen hij zag dat blijkbaar het merendeel van de andere kittens die mening niet deelden. Opeens kwam er een gedachte in hem op en zijn oortjes zakten verdrietig naar achteren. “Mama,” zei hij zachtjes. “Ik jou als mentor willen hebben, maar dat gaat niet, hè?” Zijn blauwige ogen keken haar aan, zijn hart zakkend in zijn keel. Hij stapte voorzichtig over twee van zijn zusjes heen en maakte zich klein zodat hij gemakkelijk tussen haar voorpoten kon gaan liggen, lekker warm en dicht tegen haar aan. “Maar ik jou trots maken!” beloofde hij vervolgens aan haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
Young blood. DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Young blood.   Young blood. Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 16:04

De kater was ouder geworden en zou dus minder willen slapen, mhm, dat klonk als een goede reden. Slatefur lachte zachtjes met gespin in haar toon terwijl ze naar zijn redenatie luisterde. “Oh is mijn stoere warrior al zo oud dat hij geen dutjes meer hoeft?” miauwde ze met een zachte lach, waarna ze hem voorzichtig aan begon te wassen. Ja, ze werden heel snel oud, maar nog niet oud genoeg dat ze haar nest uit mochten. Slatefur was waaks als een tijgerin over haar kroost. “Nee mij als mentor gaat niet, ik ben een elder, maar ik zal ervoor zorgen dat je een hele goede mentor krijgt Loudkit,” snorde Slatefur. Ze had al wel wat katten in gedachten die ze Tallstar in zijn maag ging splitsen als mogelijke mentoren voor haar kroost. En als hij niet wilde luisteren dan zou Acorndust het voor zijn kiezen krijgen.Young blood. C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Young blood.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: