Two Shades of Grey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Two Shades of Grey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chillypepper
Member
Two Shades of Grey BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Two Shades of Grey   Two Shades of Grey Icon_minitimezo 14 apr 2019 - 16:44

Chillykit was nog heel jong, maar opnieuw waren haar kittenblauwe oogjes nieuwsgierig op zoek naar iets nieuws om te ontdekken. Haar blik viel op een kitten die ze nog niet kende, eentje met een zeer mooie zwarte vecht. het was net zoals haar eigen grijze vacht, alleen.. Donkerder. Alsof het al het licht opzoog, zoals een zwart gat. Het jonge poesje liep onhandig op hem af. Hij was een maan of zo ouder dan haar, maar dat was op deze leeftijd een groot verschil. "Mooie kjeul!", piepte ze naar hem, niet echt geïntimideerd door het leeftijdsverschil. Nee, ze was moedig en niet op haar mondje gevallen; al was ze nu nog niet zo goed in uitspraak. Dat zou vast nog wel komen.

+Blackkit eerst : )


Two Shades of Grey SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw-
Member
Two Shades of Grey DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Two Shades of Grey   Two Shades of Grey Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 8:21

Blackkit verhief zich een klein beetje op zijn pootjes zodat hij het neusje van zijn vader kon aantikken en keek met een zwellend hart van trots toe hoe zijn vader naar buiten liep. Hij wilde later ook zo’n stoere warrior worden! Blackkit had, in tegenstelling tot de meeste kittens, een heel goede band met zijn vader. Zijn moeder was er ook wel voor hem, maar daar was de band net iets minder mee dan met zijn vader. Zijn vader was echt zijn grote voorbeeld en Blackkit hoopte dan ook op een dag te worden zoals hij. Zijn aandacht werd getrokken door een kitten die zijn richting in kwam wandelen. Blackkit was erg analyserend en had dan ook direct in de gaten dat het Chillykit was, één van de kittens van het recente nestje. Ze was ongeveer anderhalve moon jonger dan hem; met een glimlachje keek hij toe hoe ze in zijn richting waggelde. Hij was dan misschien zelf nog een kitten, maar hij begreep nu al op deze leeftijd hoe belangrijk kittens voor de Clan waren. Zijn vader had hem dat namelijk verteld. Er was hem ook verteld geweest dat als een kitten gemeen tegen hem deed en deze was zo jong als Chillykit, dat hij zich dat niet al te veel moest aantrekken. Maar toen Chillykit haar bekje opendeed en tegen hem sprak, kwamen er geen gemene woorden uit. Helemaal niet, zelfs. Hij snorde toen ze de opmerking maakte en keek haar op een vriendelijke manier aan. “Maar jij hebt ook een mooie vachtkleur, hoor,” sprak hij tegen haar. Gelukkig was hij uit die fase dat hij zijn woorden niet meer goed kon formuleren. “Je begint echt op je moeder te lijken.” Hij had gezien dat alle kittens een goede band leken te hebben met Slatefur, dus hij nam aan dat dit wel als een fijn compliment aan zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Two Shades of Grey BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Two Shades of Grey   Two Shades of Grey Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 19:45

Chillykit glimlachte opgetogen toen de mooi gekleurde kitten vrolijk antwoordde dat zij ook een mooie vachtkleur had. Hihi, dat was waar ja! Maar het was een andere kleur dan hij had, dat wist ze wel al. Ze was toch al best slim, niet waar? Daarna mauwde hij dat ze op haar moeder begon te lijken, waarop het grijze poesje begon te glunderen. Ja, eigenlijk, nu je het zei - maar eigenlijk leken de meeste van haar siblings wel op haar moeder, met uitzondering van die die streepjes hadden. Het was een beetje alsof Slatefur zichzelf gecloond had; maar dat vond Chillykit niet zo erg, in tegendeel, ze was er trots op! "Dankjewel!", antwoordde ze dan ook, beleefd zoals ze was opgevoed.


Two Shades of Grey SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw-
Member
Two Shades of Grey DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Two Shades of Grey   Two Shades of Grey Icon_minitimema 6 mei 2019 - 18:53

Een lachje kwam om zijn lippen te staan toen ze helemaal leek te glunderen door zijn compliment. Soms voelde hij anderen zo goed aan dat hij precies wist wat hij moest zeggen om ze op te vrolijken; een capaciteit die hem hier en daar wel mooi uitkwam. Het zorgde er ook voor dat hij anderen goed kon aanvoelen in mindere tijden, waardoor hij daar rekening mee kon houden en eventueel met een goede respons kon komen of juist wat meer afstand nam. Blackkit gaf een knikje toen ze hem bedankte, maar zei daar voor de rest niet erg veel op en probeerde op een onderwerp te komen waar ze het over konden hebben en dat niet te moeilijk voor haar zou zijn om te begrijpen. Ze was immers nog vrij jong en Blackkit wist hoe veel moeite hij had gehad met alles te begrijpen dat de oudere kittens tegen hem zeiden als zij een gesprek met hem aan wilden knopen. En opeens kwam hij op iets. “Chillykit,” sprak hij op een vriendelijke manier om haar aandacht te trekken. “Misschien ben ik niet zo behendig als je siblings, maar zou je het leuk vinden om een spelletje te spelen?” Hij knikte in de richting van een mosballetje voor als ze het niet zou begrijpen, maar ze konden natuurlijk ook iets anders spelen als zij dat wilde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Two Shades of Grey BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Two Shades of Grey   Two Shades of Grey Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:31

Chillykit dwaalde ondertussen weer af in een fantasiegevuld land terwijl de oudere kitten slechts knikte en verder stil bleef. Toen ze plots haar naam hoorde richtte ze haar aandacht weer met gespitste oortjes op hem. Huh? Ze had toch niets gemist?! Maar Blackkit stelde enkel voor om een spelletje te spelen, een voorstel waartegen ze geen nee kon zeggen. Het poesje knikte enthousiast. Ze snapte de subtiele hint die hij gaf door naar het mosballetje te knikken en ging hem met enthousiaste maar toch nog onhandige pasjes halen. Vrolijk liet ze het balletje voor zijn neus vallen. Ze was er klaar voor hoor!


Two Shades of Grey SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw-
Member
Two Shades of Grey DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Two Shades of Grey   Two Shades of Grey Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 21:04

Blackkit’s snorharen trilden lichtelijk toen hij zag hoe enthousiast ze opeens opschrok uit haar gedachten die ongetwijfeld over haar eigen fantasiewereldje gingen. Natuurlijk kon hij niet raden waar ze zoal over fantaseerde, maar in zijn geval was dat vaak over hoe het apprenticeschap er voor hem uit zou gaan zien en welke rol zijn vader daarin speelde. Zou hij zijn vader als mentor krijgen? Blackkit keek enorm tegen de warrior op en dus zou het voor hem een eer zijn als Tallstar zijn vader benoemde als Blackkit’s mentor. Aan de andere kant waren er natuurlijk ook weer andere mogelijkheden als hij een andere mentor zou krijgen. Bovendien kon hij altijd nog gaan jagen of op patrol gaan met zijn vader. Blackkit werd uit zijn gedachten gehaald door het mosballetje dat met een zacht plofje voor zijn poten landde, gevolgd door de vrolijke blik van Chillykit. Blackkit snorde zachtjes en deed een paar stapjes naar achteren zodat hij wat ruimte creëerde tussen Chillykit, het mosballetje en zichzelf. “Klaar?” vroeg hij. Daarna deed hij enkele stapjes weer terug naar voren. “Daar ga ik!” En al snel voegde hij de daad bij het woord door misschien net ietsje te hard met zijn pootje tegen het mosballetje te meppen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Two Shades of Grey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: