Black Sea 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Black Sea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sheddedkit
Member
Black Sea Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Black Sea   Black Sea Icon_minitimezo 14 apr 2019 - 20:22No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Onhandig schoot de kitten achter een mosballetje aan, niet goed oplettend waar hij heen ging. Hij had niet door dat hij het nest van Slatefur's kittens benaderde, waardoor hij met een klap tegen de groene mos-muur tot stilstand kwam. Een luid en gefrustreerde piep verliet zijn mond, terwijl hij zachtjes met zijn poot over zijn hoofdje veegde. Oi, dat had hij niet verwacht! Hij liet zijn blik over de rand van het nest vallen, hopend dat hij geen van de kittens had geraakt. Zijn kittenblauwe ogen stonden groot, terwijl hij over de rand heen gluurde.

Loudkit first
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Black Sea DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 8:35

Loudkit lag net lekker te dommelen toen hij opeens een klap hoorde, gevolgd door een gefrustreerde piep. Zijn blauwe oogjes schoten in paniek open, bang zijnde dat het Pepperkit was die weer tegen de grond was gegaan of één van zijn broertjes of zusjes die zich bezeerd had. Maar nee, zijn broertjes en zusjes lagen gewoon naast hem en de piep van de kitten had niet eens op Pepperkit geleken. Hij dacht niet dat hij ooit nog kon vergeten hoe Pepperkit had geklonken voordat ze tegen de vlakte was gegaan. Alleen al de gedachte zorgde voor een kleine huivering over zijn lijfje. Zijn moeder had tegen hem gezegd dat het niet zijn schuld was, maar Loudkit kon het niet helpen dat hij zich toch nog ietwat verantwoordelijk voelde voor wat er gebeurd was. Hij probeerde zijn malende gedachten te verdrijven door voorzichtig over de rug van zijn moeder heen te kijken om te zien wat er dan wel gaande was. En zijn ogen ontmoetten die van Sheddedkit, een kitten die iets ouder was dan hem. Hij zag dat Sheddedkit over zijn kopje wreef en kon een zachte giechel nauwelijks onderdrukken toen hun ogen elkaar ontmoetten. Hij liet zijn kopje weer zakken, stond op en trippelde vervolgens langs zijn moeder heen zodat hij naar Sheddedkit toe kon gaan. Voorzichtig legde hij zijn pootje op Sheddedkit’s kopje en drukte ondertussen zijn flank tegen de kitten aan. Chillykit werd er altijd beter van en hoewel het niet bij Pepperkit had gewerkt, wilde Loudkit niet geloven dat je iemand niet kon genezen door gewoon je flank er tegen aan te duwen. Pepperkit was een speciaal geval. Bij Pepperkit moest hij uit de buurt blijven, die was te speciaal om te genezen. “Jij veel pijn hebben?” vroeg hij op een zorgelijke toon aan de kitten, zijn blauwe ogen vol vriendelijkheid op Sheddedkit gericht.


ik moet echt stoppen met de blik van zijn ava na proberen te schrijven maar hnnnggg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Black Sea Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 11:13No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Hij wreef kort over zijn kopje heen, zijn ogen schoten omhoog toen hij zacht gegiechel hoorde achter de grote mama die daar lag. Had hij dan toch een van de kittens van Slatefur gewekt? Hij wachtte af en jawel hoor, al snel kwam daar een kitten tevoorschijn die zijn kant op liep. De kitten legde zijn pootje op zijn kopje, maar Shedded stapte snel genoeg naar achteren. Hey! Dat was niet nodig! "Gaat wel." Miauwde hij, duidend dat hij geen helende krachten nodig had van Loudkit. Hij kon wel een tikje verdragen! Wat moest zijn moeder van hem denken als hij al ging huilen bij het botsen tegen een nest! "Jij loudkit?" Ja, dat was zijn naam toch? Hij klonk niet heel luid..
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Black Sea DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimema 29 apr 2019 - 14:12

Loudkit tuimelde bijna naar voren toen Sheddedkit een stapje naar achteren deed. Maar in plaats daar verontwaardigd over te zijn, begon hij te giechelen. Nu had hij bijna hetzelfde meegemaakt als Sheddedkit. Dan hadden ze allebei pijn aan hun kopje gehad! Of nou ja, hij vermoedde toch dat Sheddedkit op de grond was gevallen. “Ja!’ riep hij enthousiast toen Sheddedkit hem bij zijn naam noemde, want hij vond het wel leuk als andere kittens hem herkenden. Ze waren met een boel in de nursery en Loudkit kon zich voorstellen dat het niet altijd even makkelijk was voor andere kittens om hem en zijn siblings uit elkaar te kunnen houden. Ze waren een druk en opvallend nestje binnen de nursery, maar ze waren met maar liefst zes stuks. Het was heus wel te begrijpen dat hier en daar verwarring over de namen kon ontstaan. Maar Sheddedkit leek dus goed op de hoogte van ze te zijn en dus moest Loudkit natuurlijk ook even zijn kennis delen om het geheugen van Sheddedkit te evenaren. “En jij Sheddedkit,” zei hij zonder twijfel in zijn stem. Tja, dat was Loudkit nu eenmaal. Als hij ergens competitief in kon zijn, dan greep hij die kans ook wel. “Jij ook de namen van mijn broertjes en zusjes kennen?” vroeg hij vervolgens op een haast uitdagende toon aan Sheddedkit. Niet dat hij ze allemaal wist van Sheddedkit, maar goed. Jawel, eentje wist hij wel. Pythonkit? Of kon dat niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Black Sea Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 9:06No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Shedded grinnikte toen de kitten voor hem enthousiast ja riep nadat hij blijkbaar zijn naam goed had geraden. Yes! Hij begon het te leren! Nu de rest van de clan nog. Dat was hooguit een van de lastigste taken die je had als kitten. Het leren kennen van iedereen. Al die namen waren soms ook zo lastig om uit te spreken, sommigen waren zo lang! Loud raadde de naam van Shedded ook goed, waarbij hij enthousiast knikte. "Dat klopt!" Weerklonk zijn stem door de den. Hij ging vervolgens zitten en keek bedenkelijk naar het nest achter Loud toen er gevraagd werd of hij ook nog andere siblings van Loud kende. Jawel hoor. Hij kende dat nest van die Elder wel, of althans, hij kende er ondertussen wel een paar kittens van. Hmmm. "Chillykit" zei hij, niet laten merkend dat hij Chilly absolúút niet mocht. "En uuuuh..." Oh.. meer kende hij niet. "Ken jij mijn siblings?" Kaatste hij dan gewoon doodnormaal terug.
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Black Sea DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimema 6 mei 2019 - 19:43

Loudkit voelde een triomfantelijk gevoel door zijn lichaam gaan toen hij de naam juist had geraden. Het was altijd leuk om te weten wie er zich in de nursery bevonden. Hij zou vast meer en meer vriendjes maken als hij alle namen goed kon onthouden, toch? Het was in elk geval leuker dan als hij het totaal niet had geweten. Zijn blik gleed naar Sheddedkit toen deze de naam van Chillykit noemde en met een knikje moedigde Loudkit hem aan, maar meer namen leken er niet te komen. Ha! Als Sheddedkit er maar één kon noemen, dan zou het des te minder erg zijn als hij er ook maar één kon noemen. En ja hoor, Sheddedkit daagde hem vervolgens ook uit om de namen van zijn siblings te noemen. “Pythonkit,” antwoordde Loudkit meteen, waarna hij met zijn oortjes wiebelde. Nee, hij kon niet meer op een andere naam komen. Iets met slangen in ieder geval. “En eh… Snakekit?” Hmm. Nee, dat was niet juist. Oh. Nu had hij zichzelf voor schut gezet. “Featherkit, Roughkit, Littlekit en Fuzzykit,” noemde hij snel de andere namen van zijn siblings die Sheddedkit niet op had kunnen noemen, zodat het hopelijk des te minder op zou vallen dat hij zojuist een blunder had gemaakt. En als Sheddedkit hem er constant aan zou laten herinneren, dan was hij geen vriendjesmateriaal!
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Black Sea Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 11:24No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Há! Yes, Chillykit was dus een sibling van de ander! Al wist Shedded niet zo goed of hij daar blij mee moest zijn of juist niet, want Chilly was echt niet aardig. Ze had hem namelijk lelijk én dom genoemd, feiten die niet waar waren. Hij knikte bemoedigend toen de ander ook begon aan het opnoemen van zijn siblings. Pythonkit, ja dat klopte! "Ja!" Reageerde hij. De volgende kittennaam die opgenoemd werd bracht een grote glimlach op zijn gezicht. "Nee, dat is fout." Grinnikte hij. Loudkit bracht snel alle namen uit van zijn siblings. Oh, maar hey, dat kon hij ook! "Cottonkit, Whitekit, Serpentkit!" Dat waren al zijn siblings, naast Pythonkit, maar die had Loud al opgenoemd. Nou.. nu kenden ze elkaar's namen en de sibling namen.. nu werd het toch wel tijd voor een spelletje toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Black Sea DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimema 13 mei 2019 - 10:43

Loudkit kreeg een klein glimlachje om zijn lippen toen Sheddedkit eigenlijk heel normaal reageerde nadat Loudkit de naam fout had gezegd. Hij vond het nooit leuk om uitgelachen te worden, tenzij het natuurlijk op een vriendschappelijke, leuke manier was en tot nu toe had hij niet het idee dat Sheddedkit hem echt gemeen behandelde. Ze hadden in elk geval allebei één sibling geraden van elkaar, maar toen kwam er nog een hele lijst aan siblings. Dat wilde dus zeggen dat hun nestje uit vijf siblings bestond, wat eentje minder was dan het nestje van zijn moeder. Bij de laatste naam grinnikte hij. “Ik wist dat het iets met slangen te maken had!” kirde hij vrolijk. En Snakekit had er niet zó ver vandaan gezeten, toch? Dat wilde dus zeggen dat hij er praktisch gezien twee goed geraden had. Maar goed, dat ging hij maar niet hardop zeggen. Hij dacht niet dat Sheddedkit dezelfde gedachtegang zou hebben als hijzelf. En toen viel hem opeens iets te binnen. Hij wilde voorstellen om een spelletje te gaan spelen, maar er speelde onbewust iets mee in zijn gedachtegang waardoor hij de vraag wilde stellen aan de kitten. En dus liep hij iets dichter naar Sheddedkit toe, zijn kopje naar voren buigend zodat hij kon spreken zonder dat hij door de anderen gehoord zou worden. “Jij ook geen vader hebben?” vroeg hij, zijn grote oogjes rond. Want ja, zijn moeder had het nog nooit over een vader gehad, maar Loudkit was wel groot genoeg om te weten wat het inhield om een vader te hebben. En het was niet dat hij er erg nieuwsgierig naar was, maar hij was gewoon benieuwd of er nog kittens waren bij wie de vader nooit op bezoek kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Black Sea Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimedo 30 mei 2019 - 12:37No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Sheddedkit knikte duidelijk en trots toen Loudkit meldde dat hij wel wist dat het iets met slangen te maken had. Natuurlijk! Ja! Ze waren allemaal naar slangen vernoemd! Of hij daar trots op moest zijn dat wist hij niet echt, want hij had nog nooit echt een slang gezien. Misschien dat hij er ooit een zag, misschien kon hij zijn moeder ernaar vragen. De kitten keek vragend op toen de ander dichterbij kwam. Heh? De vraag die gesteld werd, bracht Shedded even van zijn stuk. Oh. Daar had hij eigenlijk nog nooit bij stilgezeten. Geen vader. Nee. Eigenlijk had hij geen vader. Niet dat hij wist. "Uhm... nee.. ik denk het niet?" Piepte hij. Maar dat was ergens best wel raar. "Jij geen vader hebben dan?" Dus hij was dan niet de enige? Hij had zijn vader nog nooit gezien.. vreemd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Black Sea DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 8:49

Loudkit voelde zijn hartje iets sneller kloppen toen de kitten met een vreemde blik naar hem keek, alsof hij ging zeggen dat iedereen een vader had. Maar plotseling gaf de kitten aan dat hij ook geen vader had. Loudkit twijfelde kort. Misschien was het dan toch normaal om geen vader te hebben? Niet dat hij een vaderfiguur miste of iets dergelijks, maar soms zag hij toms de nursery in wandelen die enkel op bezoek kwamen bij hun partners en hun kittens en vroeg hij zich af wie zijn vader zou kunnen zijn. Maar ja, daar had hij altijd nog tijd genoeg voor om aan zijn moeder te vragen. Het was natuurlijk ook niet echt relevant. “Nee,” zei hij en hij schudde nog eens extra met zijn kopje om Sheddedkit te laten weten dat hij niet alleen was. “Maar ik geen vader nodig hebben,” piepte hij stoer. “Ik genoeg hebben aan mijn siblings en mama.” En toch was er diep vanbinnen dat knagende gevoel dat hij wilde weten wie zijn vader was. Hij wist dat hij er één moest hebben, hij had alleen geen idee wie het zou kunnen zijn. “Als ik groot ben, wij geen vader nodig hebben in onze familie. Ik iedereen beschermen,” zei hij met een trotse glans in zijn oogjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Black Sea Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 14:22No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Loudkit merkte op dat hij geen vader nodig had en Sheddedkit knikte nadrukkelijk. Hij had het tot nu toe ook overleefd zonder een vader, dus dan had hij er ook geen nodig, toch? "Ik ook genoeg aan mijn siblings en moeder!" Ja! Hij had toch al zoveel siblings, dus hij had er niet ook nog een vader bij nodig, toch? Hij had nooit iets gehoord over zijn vade, of wie het was, dus Shedded wist eigenlijk niet beter. Hij had het idee dat hij zijn hele leven zou opgroeien met alleen zijn moeder, en aangezien hij niet beter wist, mistte hij de aanwezigheid van een vader natuurlijk ook niet. Hij kon makkelijk sterk worden zonder. "Ik ook meehelpen met beschermen van iedereen!" Ja! "Ik heb pas Darkforest verjaagd, dus ik kan dat wel!" Hij grijnsde stoer. Ja! Dat had hij gedaan, samen met Skylark!
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Black Sea DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Black Sea   Black Sea Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 22:25

Loudkit grijnsde toen Sheddedkit instemde. Ergens wilde hij luid zeggen dat hij het wel alleen afkon, maar aan de andere kant vond hij het ook wel vet om Sheddedkit aan zijn zijde te hebben staan als hij iedereen in zijn eentje zou beschermen. Alleen was immers ook maar alleen, toch? Toch was er iets van die trots die in zijn achterhoofd bleef hangen, maar Loudkit verdreef het. Voor nu dan. “Wij een goed team zijn,” snorde hij tevreden, maar zijn aandacht werd al gelijk weer afgeleid toen Sheddedkit een woord zei dat hij nog niet kende. En het klonk… duister. No pun intended. Het maakte Loudkit direct nieuwsgierig naar het achterliggende verhaal, al was hij er wel een tikkeltje sceptisch over. Hij was inmiddels oud en wijs genoeg om te weten dat de meeste scenario’s in zijn hoofd door hemzelf verzonnen waren en dat die onmogelijk gebaseerd waren op de werkelijkheid. Dus als hij dat gedrag al vertoonde, waarom zou Sheddedkit dat dan niet doen? En toch wilde hij nog steeds weten wat de kitten nog meer te zeggen had. “Wat is Dark Forest?” vroeg hij dan ook. “Is dat een gevaarlijke droom?” Loudkit kon zich amper voorstellen dat zijn mama hem niet zou waarschuwen als er een dreiging heerste in de nursery, dus er was geen andere verklaring voor dan dat het allemaal afspeelde in Sheddedkit’s kopje. Maar goed, hij zou het wel horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Black Sea
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: