Nice to meet you. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Nice to meet you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blackpaw-
Member
Nice to meet you. DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Nice to meet you.   Nice to meet you. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 10:35

Blackkit boog zijn kopje een beetje zodat hij tussen de vachten van de queens door naar buiten kon kijken. Hij was opzoek naar zijn vader, maar kon hem niet meteen vinden en begreep dat hij vast zijn warriortaken aan het uitvoeren was. Hij bewoog een tikkeltje ongeduldig met zijn oren. Hij wist dat hij binnen een paar moons eindelijk de kans zou krijgen om apprentice te worden, maar het wachten duurde hem wel lang. Misschien zou Tallstar zijn vader hem wel als mentor aanwijzen! Dat zou hij zo ontzettend leuk vinden. Blackkit keek over zijn schouder toen hij een lik over zijn oor voelde en mauwde gedag tegen zijn moeder toen deze de nursery verliet en zacht met haar staart tegen zijn wang tikte. Hij grinnikte en volgde haar tot ze helemaal uit de nursery was, waarna hij zijn blik over de overige kittens liet glijden die zich in de nursery bevonden. Er zaten er een paar tussen die samen met hem apprentice zouden worden, maar er zaten er ook tussen bij wie dat pas één of zelfs twee moons later het geval zou zijn. Hij hoopte dat tegen de tijd dat hij warrior zou zijn er genoeg kittens bij gekomen zouden zijn waar hij één van zou mogen trainen tot het worden van een warrior. Maar goed, eerst moest hij natuurlijk zelf zijn training afronden. Hij mocht niet te hard van stapel lopen. Blackkit was zo in zijn gedachten verdwaald geraakt dat hij niet direct doorhad dat een kitten zijn richting op kwam. Een kleine glimlach kwam om zijn lippen toen hij haar herkende als één van de jongere kittens. Ze moest ongeveer even oud zijn als het nestje van Slatefur, bedacht hij zich. “Hallo daar,” miauwde hij op een warme toon tegen haar toen ze vlakbij hem stond.


+ Eerste post voor Neritekit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nice to meet you.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: