You're not sick anymore, are you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You're not sick anymore, are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimema 22 apr 2019 - 10:49

Loudkit keek met een lichtelijk verveelde blik door de nursery heen. Hij lag naast zijn broertjes en zusjes dicht tegen zijn moeder aan, maar iedereen leek weer in slaap gevallen te zijn. Loudkit sliep echter heel de nacht zo goed door dat hij de middag niet meer nodig had om te slapen, al zeker niet nu hij wat ouder begon te worden. En dus vond Loudkit zich volwassen genoeg om wat slaap in de middag over te kunnen slaan, al zou hij dat moeten bekopen door ’s avonds al vroeg tegen zijn moeder aan te kruipen en dan als een blok in slaap te vallen. Zijn kleine kittenlijfje was nog niet gewend aan het feit dat het zo veel energie moest verwerken en Loudkit maakte het er zelf niet beter op door zo actief te zijn. Maar goed, zijn moeder sliep meestal en zei er dan ook logischerwijze niks van, dus Loudkit nam aan dat het normaal was dat hij heel de middag niet sliep en zijn rust niet pakte. De kleine kitten kwam na een poosje overeind omdat hij zijn behoefte moest doen en liep naar de achterkant van de nursery. Toen hij terug naar zijn moeder wilde gaan, verstijfde hij kort toen hij Pepperkit in de buurt van zijn nestje zag zitten. Oh nee. Hij herinnerde zich nog maar al te goed hoe hij ervoor had gezorgd dat ze tegen de vlakte was gegaan en eigenlijk had hij haar willen ontlopen. Zijn moeder zei misschien niet dat het zijn schuld was, maar Loudkit besefte zich goed genoeg dat het wel door hem was dat de kleine kitten op de grond was gevallen. Alleen had hij dat nog niet aan zijn moeder verteld, maar wel aan zijn oma. En zij had er niet negatief op gereageerd, toch? Loudkit haalde diep adem, verzamelde al zijn moed bij elkaar en liep toen op Pepperkit af. “Pepperkit,” zei hij schaapachtig, zijn blauwe oogjes onzeker op haar gericht zijnde en zijn oortjes ongemakkelijk wiebelende. “Jij beter zijn?” Alles in hem schreeuwde om weg te rennen, maar toch bleef hij dapper staan. Hoe kon hij ooit één van de beste warriors van ShadowClan worden als hij hier al voor wegrende?


+ Eerste post voor Pepperkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 10:01


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit was weer teruggekeerd naar de nursery. Ze was 'ongevaarlijk' en 'niet besmettelijk meer' bestempeld en kon dus weer tussen de andere kittens rondwaren zonder dat ze hoefde te vrezen dat de anderen ook ziek werden van haar aanwezigheid. Het was een opluchting voor de kleine Pepper, al vond ze het ook eng hoe erg de laatste moons een waas voor haar waren. Ze had geen idee meer wat er precies gebeurd was. Het scheelde in ieder geval dat er weer een halve moon afgestreept was voordat ze apprentice kon worden. En dat voordat ze het door had gehad! Maar pfoe, ze wilde nooit meer ziek zijn. Pepperkit keek op van haar nest toen Loudkit op haar af kwam en haar vroeg of ze beter was. Langzaam knikte Pepperkit op de woorden van Loudkit, waarna ze met een vrolijke lach knikte. "Helemaal beter!" verklaarde de kitten, "Bloodpaw zei dat ik niet meer ziek ben!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimema 29 apr 2019 - 14:31

Loudkit bewoog wat onzeker zijnde met zijn oortje toen een grote glimlach om de lippen van Pepperkit kwam en ze hem vervolgens vertelde dat ze helemaal beter was. Het was voor hem best wel een shock dat Bloodpaw aanwezig had moeten zijn om Pepperkit beter te maken. Hij dacht dat hij dat zelf kon door zijn flank tegen haar aan te drukken, maar het was hem niet gelukt en hij had het zelfs alleen maar erger gemaakt. En het liefste wilde hij zich omdraaien en zich verwijderen uit haar buurt voordat ze weer ziek zou worden. Zou zijn moeder hem zelfs in de buurt van haar vertrouwen? En zouden de leader en zijn medicine cats haar vertrouwen? Hij had tegen zijn oma gezegd dat hij haar ernstig ziek had gemaakt, maar net zoals zijn moeder had ze volgehouden dat hij er niets aan had kunnen doen. En ook Fuzzykit was weer vrolijk verder gegaan met haar leven zonder hem ergens van te beschuldigen. Zou het dan tóch zo zijn geweest dat het niet zijn schuld was? Hij keek Pepperkit observerend aan. Ze leek niet boos op hem te zijn. En toch, ondanks het feit dat hij hard wilde wegrennen, vond hij dat hij een vent moest zijn en zijn excuses moest aanbieden. “Eh, P-Pepperkit…” Een beetje verlegen keek hij naar zijn poten, maar daarna richtte hij zijn blauwe blik weer omhoog. “Sorry dat ik je ziek maakte.” Hij schoof wat ongemakkelijk met zijn pootjes. “Ik dacht ik jou beter maken door knuffel te geven, maar niet gelukt.” Hij werd zenuwachtig van de stilte die volgde en even keek hij verlangend over zijn schouder naar zijn moeder die lag te slapen. Maar juist door naar zijn moeder te kijken kreeg hij die kracht om te blijven staan en toen hij zijn blik weer naar Pepperkit richtte, was hij al iets zelfverzekerder dan daarnet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 7:25

Pepperkit liet haar oortje wat verward naar achteren draaien toen Loudkit toch lang niet zo vrolijk leek in haar aanwezigheid. Nou moe, dat was niet leuk. Pepperkit haar vrolijke houding leek langzaam weg te lekken als een leeglopend ballonnetje. Was het niet leuk dat ze beter was? Maar toen kwam de aap uit de mouw. Loudkit barstte uit met excuses. Hij had haar ziek gemaakt. Hij had gedacht haar beter te maken maar her was niet gelukt.

Pepperkit knipperde wat verrast met haar ogen en liet haar kopje langzaam scheef hangen om haar verwarring over te brengen. Ze snapte immers totaal niet waar Loudkit het over had. Hij had haar ziek gemaakt? Waarom? Waarom zou hij dat doen? En had Bloodpaw dan gelogen over waarom ze ziek was geworden? "Maar de regen had me ziek gemaakt zei Bloodpaw..?" miauwde Pepper zachtjes, verward.
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimema 6 mei 2019 - 19:15

Loudkit bewoog wat verbaasd met zijn oortjes toen Pepperkit verward in zijn richting keek. Hij had eerlijk gezegd verwacht dat ze nu boos op hem zou worden, dat ze zelfs weg zou lopen van hem of dat ze zijn excuses zou accepteren met enige moeite, maar hij had niet verwacht dat ze een excuus zou verzinnen waarom ze ziek geworden was. Ze zei er echter bij dat Bloodpaw dat had gezegd. Loudkit wist niet wie Bloodpaw was; hij had verschillende grote, enge toms gezien die opeens in de nursery stonden toen Pepperkit tegen de grond was gegaan. Hij kon zich wel nog een tom herinneren met een lange vacht en een gezicht dat op onweer stond toen hij de nursery naderde. Was dat Bloodpaw? Loudkit voelde een rilling over zijn lijf gaan. In dat geval hoopte hij dat hij nooit ziek zou worden; dan zou die enge tom vast wel ver uit zijn buurt blijven. “Maar ik jou beter proberen maken,” probeerde hij opnieuw uit te leggen, al minstens even verward zijnde als de she-kitten die voor hem stond. “En ik jou knuffel proberen te geven, maar jij daarna tegen de grond gaan.” Hij wiebelde kort met zijn oortjes toen het volle besef tot hem doordrong wat zijn moeder, zijn oma en nu ook Pepperkit hem duidelijk probeerden te maken. “Dat was dus niet mijn schuld?” Was ze echt door haar poten gezakt door die ziekte en niet omdat hij haar beter had proberen te maken? Hij kon zich in elk geval niet herinneren dat ooit iemand anders dankzij zijn knuffels tegen de grond was gegaan. Zijn moeder bleef altijd stevig zitten als hij dat deed en gaf hem zelfs een kopje terug. Dus misschien… misschien lag Pepperkit’s ziekte inderdaad toch niet aan hem!
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 7:47

Pepperkit hield haar kopje langzaam steeds schever toen Loudkit begon te spreken over dat hij haar ziek had gemaakt, maar toen hij haar beter wilde maken ging ze tegen de grond. Maar er klopte weinig van zijn redenering en Pepperkit had moeite met te volgen wat hij haar nou duidelijk probeerde te maken. "Maar.." begon ze verward, wat had die kit zichzelf wijs gemaakt? "Als ik beter gemaakt moest worden, dan was ik toch al ziek?" probeerde de kitten. Hopelijk zou Loudkit op deze manier inzien dat er niks aan de hand was. "Het was echt niet jouw schuld hoor. Gewoon pech." Was de kitten zo raar aan het doen omdat hij zich zo schuldig voelde? Oef dat wilde Pepper helemaal niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 13:32

Even was het stil na Pepperkit’s opmerking. Toen wiebelde Loudkit met zijn oortjes. Daarna was het weer stil. Vervolgens weer hetzelfde gewiebel met zijn oortjes. Dan: “Volgens mij jij gelijk hebben.” Het klonk heel erg logisch dat als Pepperkit al ziek was dat ze die Bloodpaw al hadden moeten roepen voordat hij zichzelf ermee ging bemoeien. Wat dus ook wilde zeggen dat ze dus daadwerkelijk tegen de grond was gegaan omdat ze zich slecht voelde en niet omdat hij haar ziek had gemaakt. En dat was waarschijnlijk ook wat eerst zijn moeder en daarna zijn oma duidelijk aan hem hadden willen maken. Soms kon hij echt zo dom zijn. “Ik mij al slecht voelen,” zei hij met grote ogen. “Ik echt denken dat ik jou ziek gemaakt had.” Gelukkig was dat niet het geval. Dat wilde ook zeggen dat hij nu gewoon weer zijn flank tegen de andere kittens aan kon drukken om ze beter te maken als ze zich slecht zouden voelen! Een luid gesnor verliet zijn keel en hij keek Pepperkit aan op een manier alsof Tallstar net had aangekondigd dat hij, als hij ouder zou zijn, ShadowClan over mocht nemen. Dan zou hij Loudstar worden. Dat klonk echt vet! Oké, weer even terug naar Pepperkit, Loud. “Wij nu vrienden zijn?” vroeg hij. Want ja, als hij haar niet ziek had gemaakt, dan hadden ze ook geen reden om géén vrienden te zijn van elkaar, wel dan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 22:27


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit moest toegeven dat ze moeite had om dit gesprek te volgen. Ondanks dat de meeste ziekte haar lichaam verlaten had, was haar hoofd nog niet zo scherp als het wel eens geweest was. Samen met de nog slechte zinsbouw van de tabby kitten, zorgde het af en toe voor kortsluiting. Het leek er in ieder geval op neer te komen dat ze gelijk had. Pepperkit knikte als antwoord. Gelijk had ze immers graag. Als ze gelijk had, betekende dat het wereldbeeld waaraan ze alles wat ze meemaakte toetste, immers nog wel enigszins klopte. "De reden heeft me ziek gemaakt," herhaalde Pepperkit, "dat heeft Bloodpaw verteld." En Bloodpaw was super slim, want hij was een medicine cat apprentice, dus hij kon geen ongelijk hebben. Op zijn volgende woorden begon Pepper te lachen. Oké, Loudkit was best wel grappig. "Prima," snorde ze. Dan waren ze vrienden. Pepper had geen moeite met meer vrienden.

Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 22:10

Loudkit knikte begrijpend. Dat ze door de regen ziek was geworden, klonk eigenlijk nog wel logisch. Hij had eens een keertje zijn kopje uit de nursery gestoken toen hij de regen nader wilde bekijken. Het had verschrikkelijk koud en nat aangevoeld en met een luide kreet was Loudkit terug naar zijn moeder gerend, waar hij haar vervolgens uitbundig had verteld over wat hij net had meegemaakt. En vervolgens hadden ze samen om zijn verschrikte reactie moeten lachen en was alles weer goed voor de kleine tabby. Zo lang zijn moeder het grappig vond en rustig was, was hij dat ook. Behalve toen die keer dat Pepperkit ziek was geworden, maar toen had zijn moeder hem ook half weten te kalmeren en was hij uiteindelijk weer zichzelf geworden, al had dat enige tijd gekost. Maar nu ze vrienden waren – Pepperkit had immers net ingestemd – hoefde hij zich daar geen zorgen meer om te maken. Echte vrienden maakten elkaar niet ziek. “Bloodpaw is eng,” zei hij, denkend aan de norse tom die in de nursery had gestaan en de zorg had genomen over Pepperkit. Loudkit wist inmiddels dat hij Bloodpaw wel móest zijn; zijn leader herkende hij inmiddels wel. “Hij boos naar mij kijken en groot zijn.” Want ja, dat waren echt redenen waarom de kleine Loudkit iemand intimiderend kon vinden. Maar Fuzzykit had hem ook eng gevonden; ze was meteen naar oma gegaan toen die hun meenam naar een rustiger gedeelte van de nursery na wat er met Pepperkit gebeurd was. Hij was tenminste langer gebleven en had zelfs aan de enge Bloodpaw verteld wat er gebeurd was. Hij durfde te wedden dat niet veel andere kittens van zijn leeftijd de moed hadden om dat te doen. Hij zou later een sterke, moedige warrior worden, dat wist hij nu al!
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 17:46


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit knipperde verbijsterd met haar ogen toen Loudkit aangaf dat Bloodpaw eng was. De kitten hield haar kopje lichtelijk scheef en dacht erbij na, waarna ze haar hoofdje ontkennend schudde. Ze kon zich niet voorstellen dat Bloodpaw eng was. Hij was haar grote, stoere, grote broer! "Nee joh! Bloodpaw is heel lief," snorde de flamepoint kitten enthousiast. "Hij is de beste grote broer!" Ze hoopte dat ze Loudkit zo enigszins gerust kon stellen. "Hij ziet er misschien een beetje eng uit, maar hoe je eruit ziet vertelt niet hoe je hier bent!" miauwde Pepperkit en ze prikte eventjes met een teentje tegen Loudkit's borstkas. Nee, Pepper ging niet op uiterlijk oordelen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 21:40

Loudkit trok nog wat ongelovig met zijn oortje toen Pepperkit aangaf dat Bloodpaw lief was. Zo was hij in elk geval toch niet op hem overgekomen tijdens heel dat gedoe met Pepperkit. Ze was tegen de vlakte gegaan, hij was gaan uithuilen bij zijn moeder en opeens had daar die boze tortoise shell gestaan die woedend op hem neer leek te kijken en het al helemaal niet leuk leek te vinden nadat Loudkit zijn verhaal had gedaan. Hij had ook niet echt antwoord kunnen geven op Loudkit’s worden; zijn oma had hem en zijn zusje al weggeleid van het toneelspel voordat Loudkit ook maar enigszins de kans had gekregen om met Bloodpaw en zijn leader te praten. Dat zijn leader vlak voor hun neus had gestaan, was hij ook pas een paar dagen later te weten gekomen. “Als jij het zegt…” murmelde hij. Bij haar woorden en vervolgens het tikje tegen zijn borstkas hield Loudkit zijn kopje opnieuw scheef. Hmm. Daar moest hij toch heel even over nadenken. Ze leek wel een punt te hebben en het klonk ook vrij logisch, maar de kleine Loudkit had moeite met te begrijpen wat ze precies bedoelde. En na even nadenken, wist hij nog steeds niet waar ze het over had. “Wat mijn uiterlijk met mijn ribbenkast te maken?” vroeg hij verbouwereerd aan haar. Was het soms van belang dat iemand zijn ribben kon voelen als hij aangeraakt werd? Had dat invloed op hoe zijn uiterlijk iemand beangstigde of juist geruststelde? Wacht, dat klonk al verwarrend. Dat kon niet juist zijn… wel dan?!
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 20:25


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Loudkit leek niet bijster overtuigd van haar woorden. Sterker nog, de kitten keek heel erg twijfelachtig. Pepperkit's blik verzachtte tot een sympathieke glimlach. Het was ook heel wat. Bloodpaw kon super streng zijn als de tijd erom vroeg. Het zou maar heel goed kunnen dat het kleine katertje de strengheid van haar grote broer inwisselde met boosheid. Daar had ze zelf ook moeite mee gehad. Maar de kater zou vast vanzelf zijn trots vinden en wat minder bang zijn voor zijn clangenoten. Dat was één ding wat Slate zeker wist. "Ik weet het zeker," miauwde Pepper optimistisch op de woorden van Loudkit. Hierna bracht ze de kitten nog een keer in de war. Oh jee, misschien had ze specifieker moeten zijn met haar uitdrukkingen. Pepperkit begon dan ook snorrend te lachen. "Ik bedoel dat het het belangrijkste is wat je in je hart hebt, wie je diep van binnen bent. Je kan heel lief doen, maar alsnog van binnen gemeen zijn, of omgekeerd. Wat je van binnen bent is belangrijk." Was het zo duidelijk? Pepper hoopte van wel.Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 19:16

Loudkit wiebelde wat verward met zijn oortjes, maar hield daar onmiddellijk mee op toen Pepperkit haar bek opende om een antwoord te geven om zijn vraag. Hij had al in de gaten dat het iets heel belangrijks was wat hij moest onthouden; ze had er immers de nadruk op gelegd dat het belangrijk was en dus hield hij zijn volledige aandacht dan ook bij haar. Loudkit was iemand die in een gesprek vrij snel afgeleid kon worden en zich maar met moeite soms op iets kon focussen. Hij sprong constant van onderwerp naar onderwerp en dus was het al heel wat dat hij zijn blauwgrijze oogjes op haar richtte en zijn best deed om te begrijpen wat ze bedoelde. Hij knikte langzaam, alsof hij het al wel begreep, maar het nog niet helemaal verwerkt had. Wie was hij diep vanbinnen? Hij was lief natuurlijk! Hij had zijn excuses aangeboden aan Pepperkit en had direct om hulp geroepen toen hij in de gaten kreeg dat er iets niet pluis was. Dat deden lieve katten toch? Die zorgden toch voor elkaar? Hij had geen idee. Het was dan ook best wel verwarrend voor hem. Hij was in elk geval lief voor zijn moeder en zijn siblings, al verdienden niet al zijn siblings het. Chillykit. Kuch. Hij glimlachte naar Pepperkit om te laten weten dat hij haar gehoord had en dat hij ongeveer begreep wat ze bedoelde. “Ik lief zijn!” riep hij vervolgens in volle overtuiging. “Jij… ook lief zijn?” Ze had het hem vergeven en ze praatte weer met hem, dus hij nam aan dat ze best lief was. “Dus Bloodpaw ook lief zijn, maar vanbuiten gemeen zijn?” Ah, dit was echt verwarrend. Maar hij maakte stappen vooruit, dat voelde hij gewoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimedi 18 jun 2019 - 19:37


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het moest eventjes landen, inzinken en connecties maken in Loudkit's jonge hersenen, dat was één ding wat zeker was zover Pepperkit kon zien. Loudkit moest haar woorden overwegen. Was ook niet gek, het was ook iets heel lastigs wat ze hem nu uitlegde. Sterker nog, ze had zich niet eens verbaasd als hij het niet begrepen had. Dan was dat wel op een latere leeftijd begrepen. Vervolgens vroeg Loudkit of zijzelf lief was. Daar moest Pepperpaw toch wel eventjes kort over nadenken. "Ik hoop het," miauwde ze als reactie op de gestreepte kater. Maar durfde ze helemaal eerlijk te zeggen dat ze lief was? Nee. HEt was altijd lastig om te oordelen over wat je zelf deed. Daar kon je eindeloos op door reflecteren. Ook bij zijn vraag over Bloodpaw knikte ze. "Bloodpaw kan heel erg lief zijn," bevestigde ze.

Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
You're not sick anymore, are you? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 22:20

“Ik vind jou lief,” zei hij schouderophalend. Sure, ze was tegen de vlakte gegaan en ze had hem goed laten schrikken en zelfs wat slapeloze nachten bezorgd – slapeloos als in een paar minuten wakker liggen om na te denken, maar dan vervolgens urenlang door te kunnen slapen – maar dat kon hij haar wel vergeven. Ze had het niet expres gedaan, of dat was toch tenminste wat hij uit heel het verhaal op had kunnen maken en wat zijn moeder hem waarschijnlijk had proberen te vertellen tijdens dat de chaos er was, maar was niet echt tot hem doordring omdat hij zich zo schuldig voelde. Maar dat was allang vergeven en bijna vergeten, toch? Ja. Ze reageerde gewoon op hem en ze onderhield het gesprek met hem, dus dat was voor Loudkit al wel een reden om haar lief te vinden. Soms was de mening en het leven van een kitten zo simpel. Pepperkit bevestigde nog eens wat hij daarna had herhaald en je kon aan de jonge kitten zien dat de raderen in zijn kopje weer op volle toeren draaiden. “Maar…” Hoe ging hij dit nu weer formuleren met zijn beperkte woordenschat? Nou ja, hij kon het altijd proberen. “Er ook katten zijn die lief zijn, maar gemeen vanbinnen?” Dus eigenlijk het tegenovergestelde van Bloodpaw, maar hij had geen idee hoe hij dat aan haar duidelijk moest maken. Ze was echter ouder en blijkbaar ook een stuk wijzer dan hem, dus ze zou het vanzelf waarschijnlijk wel uitvinden. Hopelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
You're not sick anymore, are you? 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: You're not sick anymore, are you?   You're not sick anymore, are you? Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 1:00Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Langzaam maar zeker leek het besef in te zinken bij Loudkit wat ze nou eigenlijk bedoelde met haar verhaal over goed van binnen zijn. Mooi zo! Pepper was er trots op dat haar uitleg daadwerkelijk geland was in het hoofdje van de kitten. Ze wist niet eens of ze nou gelijk had, maar het idee had ze wel! Ergens, gewoon een donkerbruin vermoeden dat het zo was. Maar Loudkit leek ook goed na te denken over wat ze gezegd had, want hij kwam alweer met een wedervraag. Of er ook katten zijn die lief van buiten zijn, maar gemeen van binnen. Pepperkit aarzelde. "Dat.. denk ik?" miauwde ze na een paar hartslagen, "maar ik heb ze nog niet ontmoet." Marshpaw was gemeen en Timekit ook, maar die waren niet lief van buiten.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're not sick anymore, are you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: