I've been a nasty {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I've been a nasty {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Annuletpaw
Member
I've been a nasty {OPEN} DPKsfdL
Bunny
55
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler Apprentice
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: I've been a nasty {OPEN}   I've been a nasty {OPEN} Icon_minitimevr 26 apr 2019 - 15:33

Verandering was op komst. Of dat goed was, dat viel te betwijfelen - Annuletkit was niet het type om er heel positief tegenover te staan. Toch kon ook hij het lot niet tegenhouden. Plots werd zijn donkere wereld vervangen door een allesverblindende felheid, waardoor hij zijn pasgeopende oogjes toekneep met een intensiteit die hij in zijn leven nog niet gekend had. Een licht kreunend piepje verliet zijn snuitje terwijl zijn kittenblauwe oogjes langzaamaan begonnen te wennen aan het licht. Hij keek om zich heen zonder zijn kopje te bewegen en fronste lichtjes. Nog nooit eerder had er zo veel leven gezeten in het lichaam van de driepotige kitten, zelfs al was hij ook nu nog kalm en bijna doods.

+OPEN


I've been a nasty {OPEN} SxwlAO
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
I've been a nasty {OPEN} R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: I've been a nasty {OPEN}   I've been a nasty {OPEN} Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:29

Lizardpath had haar weg gevonden naar de Nursery. De nieuwe kittens, Annuletkit en Erminekit, werden geregeld gecontroleerd aangezien ze van buitenaf kwamen. Tevens had de zwarte kater maar drie poten, iets wat niet veel voorkwam hier in de bossen. Hij was er echter mee geboren, waardoor de aanpassing van 4 naar 3 poten niet nodig was. Voor de kater zou het gemakkelijk zijn dan een ander, al zouden er obstakels op zijn pad liggen. Met dat ze binnen stapte zag ze twee grote blauwe kijker blinken in de schemering van de nursery. De poes haalde haar mondhoek op en liet haar blik even naar de queens gaan die de tijdelijke zorg op zich hadden genomen. Het was altijd moeilijk om een buitenstaander in je nest op te nemen, toch deden de queens het voor het goed van de clan en omdat je onmogelijk kittens aan hun lot over kon laten. "Hé daar," mauwde ze zachtjes en stapte naar de zwarte kitten toe. "Ben je de wondere wereld aan het aanschouwen? Mooi hé!" Lizardpath zou nooit kittens krijgen zoals de andere poezen in haar clan, daar had ze een eed voor afgelegd, maar soms snakte ze wel naar dat. Het was een instinct dat in haar zat, dat in bijna elke poes zat. Ze had het geluk dat ze elke dag met kittens kon werken en dat ze op deze manier ook hun liefde kon opvangen en geven.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
I've been a nasty {OPEN} Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Annuletpaw
Member
I've been a nasty {OPEN} DPKsfdL
Bunny
55
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler Apprentice
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: Re: I've been a nasty {OPEN}   I've been a nasty {OPEN} Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 17:06

Annuletit draaide zijn kopje heel lichtjes toen een stem hem aansprak. Hij fronste maar gaf verder geen enkel teken van herkenning. Hij kende de kattin niet echt, al was haar geur licht bekend; en hij was nog veel te jong om te snappen wat ze allemaal tegen hem aan het zeggen was. Daarnaast werd zijn hele brein overweldigd door dit nieuw ontdekte zintuig, hoewel geen enkele piep zijn snuitje verliet zoals misschien te verwachten was. Hij lag daar maar, te staren.


I've been a nasty {OPEN} SxwlAO
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I've been a nasty {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: