It's time. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's time.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
It's time. Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 19:06


Coyotepaw rende, en rende, en rende. Af en toe nam ze even een pauze om op adem te komen. Haar conditie was niet op z'n best, aangezien ze al weken slecht gegeten had. Maar dat deed er niet toe. Ze moest Tallstar spreken, en wel zo snel mogelijk. 'Het is windstil'. De woorden van Butterstar galmden nog door haar hoofd. Ze mocht deze woorden voor geen goud vergeten. "Het is windstil.." mompelde ze tijdens het rennen, waarna ze de Fourtrees overstak en Shadowclan territorium in liep. Ze kwam langzaam tot stilstand toen ze besefte dat ze geen idee had waar ze heen moest. Ze was nog nooit in het Shadowclankamp geweest, dus hoe moest ze in vredesnaam daar terechtkomen? Ze moest een Shadowclanner zien te vinden, het liefste een van de hoge rangen. Bloodpaw ofzo, die kende ze wel. Of Tallstar natuurlijk, maar die was vast ergens zijn innerlijke rust aan het vinden. Een verse geur drong haar kant op, de geur van Shadowclan. Ze volgde die geur, tot ze de eigenaar van die geur tegenkwam. "Ik moet Tallstar spreken!" riep ze naar de warrior, zonder begroeting of iets. Ze had geen zin en tijd voor dat soort dingen, Butterstar had haar opgedragen om Tallstar zo snel mogelijk te spreken, en dat zou ze dus ook doen.

- Fawnstep brengt Coyotepaw naar het kamp, dan is het open!
It's time. Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
It's time. UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 19:51

Fawnstep grijnsde zodra het leven langzaam uit de muis sijpelde en het ding roerloos tussen haar poten lag. Het was weer een prooi waarmee de clan gevoed kon worden. Ze was blij dat ze op deze manier een steentje bij kon dragen, want jagen was zeker wel een van haar sterkere punten. De zwarte kattin spitste haar oren toen ze plotseling een vreemde geur rook. Een beetje.. vissig. Ze fronste en draaide zich om, maar toen stond er al een flame point achter haar die haar toe riep dat ze met Tallstar moest spreken. De flame point deed haar denken aan Lionroar.. maar ook aan Butterstar. De leader van RiverClan. In een paar seconden had ze de link gelegd tussen haar vachtkleur, afkomst en haar rang. Coyotepaw, de medicine cat apprentice van RiverClan en een nakomeling van Butterstar. Fawnstep wilde vragen waarom, maar ze zag ernst in de ogen van de jonge kattin en zwierde met haar staart. "Kom mee," zei ze waarna ze zich omdraaide en in de richting van het kamp begon, op een drafje, de ander nog iet wat onzeker aankijkende. Moest ze iemand wel regelrecht naar het kamp brengen? Maar voor medicine cats was er natuurlijk een uitzondering. Daarbij waren ze niet op slechte voet met RiverClan. "Wat is er aan de hand?" vroeg ze, om vervolgens het temp nog iets op te voeren.


It's time. SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 21:34


Ze had geluk met deze Warrior. De zwarte she-cat antwoordde dat ze mee moest komen, dus ze dacht dat ze wel terecht zou komen bij Tallstar. Waren alle Shadowclanners aardig? Ze kende nu immers alleen maar aardige Shadowclanners. Ze volgde de zwarte poes, die met een drafje de richting op ging waar Coyo dacht dat het kamp was. Langzamer aan werd de geur van Shadowclan sterker en sterker. Het was vast niet meer ver, wat Coyo ook wel wat rust gaf. De ander vroeg wat er aan de hand was. Ehh, mocht ze dat wel aan een random Shadowclanner vertellen? "Ik moet een boodschap doorgeven aan Tallstar namens Butterstar." besloot ze maar te zeggen. Ze wilde bijna zeggen dat Riverclan Shadowclan's hulp nodig had, maar ze besloot toch op het laatste moment daar niks van te zeggen. Ze wilde niet dat Shadowclan hen ging zien als een zwakke Clan, ook al was dat op het moment wel zo. Het tempo ging wat hoger, en het duurde niet lang voor ze bij de opening van het kamp kwamen. Gelukkig, ze had het gemaakt tot het kamp! Dat was al een succes voor Coyotepaw. Samen met de zwarte warrior liep ze het kamp binnen. Ze voelde zich direct een buitenstaander. Waar was Tallstar?

- Open!It's time. Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 21:43

Die ochtend had ze een training proberen te doen... Op haarzelf. Haar mentor was Russetfur en die had het druk met haar nieuwe nestje. Uiteraard wilde de grijze kattin haar niet lastigvallen en men hoorde dan ook helemaal niks van haar. Geen geklaag en geen gezeur. Ze vond het ook niet erg... ondanks dat elke prooi aan haar klauwen ontsnapte. Kort knipperde ze echter even bij het ruiken van een onbekende geur. Nog nooit had de grijze poes de grenzen met riverclan opgezocht en dus was de geur een verre onbekende voor haar. Ze had het her en der even opgepikt, maar niet zovaak. Kort lichtte ze haar oortjes op waarna ze even keek naar de rossige kattin die binnen stapte. Een oudere apprntice? Hm... Even knipperde waarna ze kort even keek naar Fawnstep, aangezien deze de poes leek te begeleiden.

Tag: open. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
It's time. UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 21:49

Fawnstep liet haar ogen kort op Coyotepaw rusten toen deze zei dat ze een boodschap had voor Tallstar namens Butterstar. Dat vond ze genoeg informatie om de medicine cat apprentice naar hun kamp te brengen, diep in het donkere woud van ShadowClan. Al snel bereikte de twee poezen het kamp, waarin Fawnstep haar voorging naar binnen. "Tallstar! Acorndust!" Nog nooit had Fawnstep haar stem zo luid door het kamp laten galmen. Ze slikte dan ook eventjes, maar drukte de gedachten snel weer weg. Er was iets serieus aan de hand en er bleek geen tijd te zijn om te trutten. Vrijwel meteen richtte ze haar aandacht op de katers. "Coyotepaw van RiverClan heeft een boodschap namens Butterstar." Zo, haar taak zat erop. Fawnstep nam een aantal diepe happen adem, ze hadden immers een flink sprintje getrokken.

TAG: Coyotepaw & Tallstar(& evt Acorndust)


It's time. SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
It's time. Original
Renske
1896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 22:36


Settledpaw was aan het doezelen in de apprentice den nadat hij de ochtend vroeg er al op was uitgetrokken met een jachtpatrouille. Hij opende net zijn ogen en een enorme gaap ontsnapte zijn bek, toen een vreemde maar toch al te bekende geur zijn neusvleugels binnendrong. De jonge kater wist niet hoe snel hij de den uit moest kruipen en het kamp binnen moest dringen. Fawnstep deelde mee dat een RiverClan apprentice een boodschap had. Meteen stonden al Settledpaws zijn haren overeind. Wat deed die RiverClanner in hún kamp. Wat dacht Fawnstep wel niet op haar mee te nemen. Sinds de jonge kater zelf half RiverClan was en zijn best deed om zichzelf te bewijzen bij ShadowClan, was RiverClan de vijand voor hem. Ook al had hij een zusje daar leven. Settledpaw kon zijn vijandige houding dan ook niet verbergen toen hij de RiverClan apprentice aankeek en een lage, zachte grom kon hij niet onderdrukken. Logica drong even niet tot hem door, alleen zijn haat naar de vissenvretende clan nam de overhand. Zij hoorden gewoon niet in hun kamp!

Tag: open
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
It's time. DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 23:25

Het eerste wat hij opmerkte was de geur van Riverclan dat zijn neus binnenkwam, gevolgd door Fawnstep die samen met de medicine cat apprentice van Riverclan het kamp binnen kwam lopen en om Tallstar en hem riep. Blijkbaar had Coyotepaw een boodschap van Butterstar om over te brengen. Kort vernauwde hij zijn ogen, want de vorige keer dat er een riverclanner bij hun in het kamp was geweest was Windclan degene geweest die hulp nodig hadden met de vos en de tweebenen. Dat was nog bijna uitgelopen op een gevecht tussen Windclan en Riverclan van wat hij had gehoord, dus ergens hoopte hij niet dat het daarmee te maken zou hebben, ook al zei zijn gevoel van wel. Als die twee wilden vechten was dat hun pakkie-an en hoefden ze Shadowclan er niet echt bij te betrekken. "En wat mag deze boodschap zijn?" Sprak hij terwijl hij zijn blik op Coyotepaw richtte. Als de apprentice dit niet open wilde vertellen konden ze het altijd in de leaders den doen, maar voor nu zei hij er zelf niks over. Tallstar had mogelijk ook nog wat te zeggen, dus dat zou hij ook nog af moeten wachten.

Tag: Coyotepaw


If you are strong, you'll find responsibility
It's time. 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
It's time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 23:58


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Er was commotie in het kamp. Eerst had Pepper slaperig haar kopje geheven vanuit haar nest in de medicine cat den, maar oten het bleek dat het interessant was, toen was de kitten toch snel overeind gekomen en richting het kamp gehobbeld. Voor een moment had de kitten een blanco, nieuwsgierige blik in haar ogen, totdat ze rook dat de kat waar de commotie om draaide naar een vreemde, waterachtige, zure geur rook. Haar neusbrug rimpelde iets terwijl ze fronste en haar tong uitstak. Yuck! Haar pels ging iets overeind staan in wantrouwen, waarna ze op het eerste bekende gezicht afvloog. De kitten drukte zich behoedzaam tegen Settledpaw, haar slachtoffer, zijn zij aan en bleef met een wat opgezette pels bij hem staan. "Wie is dat..?" fluisterde ze, haar oortjes wat naar achteren gepind. Het was duidelijk dat de kattin het nog niet zo had op deze vreemde kat in het kamp. Ze stonk, maar ze leek ook op haar mama maar dan met korte haren. Het verwarde Pepper en dat stond haar totaal niet aan. En het feit dat Settledpaw zo boos leek hielp ook totaal niet.

TAG: Settledpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
It's time. 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 15:19

Het leven was niet heel spannend om eerlijk te zijn, er gebeurde niet zoveel in zijn clan en hoewel dat chill was voor Tall - eindelijk geen revolutie - was het ook een beetje saai. Aan de andere kant kwam er elke keer wanneer hij daaraan dacht verandering in, en besloot hij zich dus al voor te bereiden op wat er komen kon. Dat het zou komen in de vorm van Coyotepaw had hij alleen niet verwacht.

Met een schuin hoofd liep hij op de kleine af, en ging zitten met een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij had ergens een vaag vermoeden van wat dit kon zijn, zijn yogalessen waren gewoon immens populair en hijzelf onweerstaanbaar, de kleine wilde meer les. Hij kon het haar niet kwalijk nemen. "Goedendag Coyote, hoe staat het met de innerlijke rust?" Mauwde hij even schertsend, voor zijn blik serieus werd. Oke, wat was de boodschap?

@Coyotepaw.


It's time. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 16:13


Ohh, wat voelde ze zich hier totaal niet op haar gemak. Verschillende katten kwamen naderbij, sommigen vijandig, anderen weer nieuwsgierig. Het was niet echt een warm welkom te noemen. De Shadowclanwarrior die haar had gebracht naar het kamp riep Tallstar en Acorndust, en algauw herkende ze het gestalte van de deputy. De grote kater vroeg wat die boodschap dan wel was, maar voor ze haar bek kon open trekken over dat ze Tallstar nodig had en niet hem, kwam de leader al op hen afgelopen. Deze gaf haar een warmer welkom dan de andere warriors, vragende hoe het met haar innerlijke rust ging. Bijna had ze daar een antwoord op gegeven, maar ze hield zich net op tijd in. Nee, ze moest focussen op het bericht dat ze moest doorgeven. Ze richtte zich volledig op Tallstar, de anderen die erbij stonden negerende. Die waren voor nu niet belangrijk. "Ik kom hier met een boodschap van Butterstar." verklaarde ze, waarna ze even op haar onderlip beet. Eh... damn. Iets met dat de wind stil was gevallen toch? "Ze zei dat jij wel zou weten wat het betekende. Het was... eh..." mompelde ze er achteraan, kijkende naar haar poten. Waarom moest zij nou weer een cryptische boodschap doorgeven? "Het sloeg er in elk geval op neer dat het windstil was geworden." Goede poging tot in elk geval.

Tag: Tallstar (Acorndust & Fawnstep)


It's time. Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
It's time. Original
Renske
1896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 16:55


Settledpaw wilde het wel even van dichterbij bekijken, toen hij opeens een klein figuur zich tegen hem aan drukte. Afgeleid en verrast ging zijn blik opzij, waar hij Pepperkit vond. Mousedung, waarom moest ze zich er even mee bemoeien? Dit waren geen zaken voor een kitten. Misschien waren het ook niet Settledpaws zaken, maar dit wilde hij meemaken. Die RiverClanner mocht net zo snel verdwijnen als ze was verschenen. En klein stemmetje naast hem vroeg wie het was. Settledpaw vernauwde zijn ogen. Hij had geen idee wat de naam was van deze kat, maar hij had het idee dat hij haar had gezien op de gathering. Ze leek op de RiverClan leider. ‘Een RiverClanner,’ siste hij vervolgens naar Pepperkit. Daar zou hij het voorlopig maar bij houden.
Zijn mentor begroette de RiverClan kat waarbij hij snel tot het punt kwam. Als ze een boodschap had moest ze die snel op tafel leggen. Vervolgens kwam Tallstar kijken wat er aan de hand was en met zijn kenmerkende informele, jolige zelf begroette hij de apprentice. Waarom moest hun leider altijd zo doen? Settledpaw klemde zijn kaken steviger op elkaar. Hij moest zich inhouden. Hij was blijkbaar op dit moment verantwoordelijk geworden voor Pepperkits veiligheid. Al kon één miezerig RiverClan katje niet op tegen heel ShadowClan. De RiverClanner kwam toen met een vage boodschap en met een verwarde blik keek hij naar de katten. Waarom verspilde ze hun tijd hiermee?! Settledpaws haren kwamen weer overeind en hij kon het niet onderdrukken dat zijn nagels zich in de aarde boorden.

Tag: Pepperkit
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 17:02No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

De plotselinge drukte in het kamp had Shedded uit zijn middagdutje gewekt. Nieuwsgierig was hij naar de rand van de Nursery getrippeld en voordat een Queen hem kon vertellen binnen te blijven, had hij al een kort sprintje getrokken om bij de eerst volgende warrior stil te blijven staan en zijn grote kittenblauwe ogen te richten op de vreemdeling. Een vieze geur drong door tot zijn neusgaatjes. Bahh. Zij stonk! Hij had haar nog nooit eerder in het kamp gezien. Een kat in haar buurt, die hij herkende als een van de apprentices, meldde dat het een Riverclanner was. Oooh! Een kat van een andere clan? Nieuwsgierig hield hij zijn blik op haar gericht.

Het is windstil. De kitten trok een verbaasde blik. Zijn kittenblauwe ogen schoten omhoog naar de boom die aan de rand van het kamp stond, de blaadjes bewogen rustig mee met de wind. Hij kon zelfs voelen hoe de wind soms aan zijn haren trok. "Huh.." Piepte hij verbaasd. "Maar het is toch helemaal niet windstil?" Kwam er net zo verbaasd uit, al leek hij niet tegen iemand in het bijzonder te spreken. Zijn jonge kittenbrein kon nog niet bekende dat dit niet was wat Coyote bedoelde, maar eerder een cryptisch bericht was dat een diepere betekenis had. Hij keek vragend om zich heen. Was hij nou de enige die vond dat het helemaal niet windstil was? De wind waaide gewoon, hoor! Wat een gekkigheid.


chin up kid, they'd kill to see you fall
It's time. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 17:08

Het was druk in het camp, dat merkte zelfs Pythonkit op. Hij fronste toen hij één van zijn siblings voelde bewegen en uiteindelijk voelde weggaan. Even aarzelde hij, maar toen klom hij ook voorzichtig het nest uit. Hij volgde Sheddedkit's geur, een trucje die hij recent geleerd had maar die wel veel hielp, stapje voor stapje de nursery uit. Het ging traag en hij moest focussen, maar uiteindelijk botste hij met zijn neusje tegen Sheddedkit. Doel bereikt. Het kleine katertje duwde zijn kopje tegen de schouder van zijn broer, als om een houvast te hebben, en luisterde aandachtig naar wat er in Starclansnaam aan de hand was. "Het stinkt hier.", mauwde hij zachtjes, niet echt snappend wat er gaande was. Het hielp in ieder geval niet dat hij de vreemdeling niet zag staan en haar geur niet kon plaatsen.


It's time. BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. DPKsfdL
Rebecca
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sequoiastripe
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 17:19

Het smoke poesje had rustig op een plekje in de schaduw gezeten toen er commotie losbarstte in het Camp. Ze wiebelde nieuwsgierig met haar oortjes en keek wantrouwend toen ze een vreemde lucht rook. Ze had die lucht eerder geroken toen ze nog een kitten was. Ze liep naar de katten die zich om de geur hadden verzameld en in hun midden stond een kat die op Pepperkit leek maar toch ook weet niet. "Ieuw. Wat moet een visseneter hier nu weer?" miauwde ze argwanend. Zouden die visseneters nu elke moon hier een mini gathering gaan houden? Ze vertrouwde het voor geen haar en ze zag uit haar ooghoeken Pythonkit tevoorschijn komen waarna hij iets soortgelijks zei. Ze liep naar de kitten toe en ging naast de kitten zitten. "Dat zijn RiverClan geuren. Ze stinken, waar of niet?" miauwde ze waarna ze met haar gele ogen indringend naar Coyotepaw keek.


.: Never regret anything that made you smile :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
It's time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 17:42


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit draaide één van haar oren naar achteren terwijl ze omhoog keek naar Settledpaw. Hij zag er echt heel boos uit. Toch niet op haar? Ze drukte zich wat dichter bij de grond en bleef wantrouwig loeren naar de kattin die op haar moeder leek met een kort vachtje. De kater legde uit dat het een Riverclanner was en Pepperkit vernauwde haar ogen. Dat klonk niet goed. Zeker niet als Settledpaw er zo boos op was. Dat moest ze hem nog een keer vragen, maar voor nu durfde ze dat niet goed. Ze bleef in stilte luisteren toen de jonge apprentice aangaf dat het iets met Windstil was. Meteen schoten Pepperkit's gedachten naar het enige wat ze associeerde met wind, haar oude clan. Maar dat kon toch niet kloppen? De kitten bleef stil en met een wantrouwige blik kijken. Haar papa zou dit wel fixen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's time. DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 17:56

Ze had Bloodpaw de hele dag al niet gezien en ergens baarde haar dat zorgen. Het was een gevoel dat ze niet kon plaatsen, maar er was iets mis, daar was ze vrij zeker van. Zodra dan ook de geur van Riverclan haar neus binnenkwam stapte ze naar voren om te kijken wie het was. Ze herkende de poes als Coyotepaw en voor een moment had ze hoop dat de boodschap over Bloodpaw zou gaan en dat het goed nieuws zou zijn. De woorden die echter volgden verwarden haar, ze had geen idee wat ze mochten betekenen, maar toch stapte ze naar voren. "Gaat dit over Bloodpaw?" Begon ze. Ze hoopte het, maar ergens wist ze dat dit niet zo was. "Ik heb hem de hele dag nog niet gezien en normaal was hij allang terug geweest." Was ze de enige die dit opgevallen was? Of zocht ze er teveel achter? De vraag was of ze überhaupt naar haar zouden luisteren, met hoe ze bekend stonden ondertussen of dat ze het bericht van Coyotepaw belangrijker vonden dan wat zij had gezegd.


It's time. 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewpaw.
Member
It's time. 5ErKaGd
Daan
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shrewpaw.
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:28

I never thought hyenas essential
They're crude and unspeakably plain

Er hing een wat onstuimige sfeer over het kamp en de tortie hoorde meerdere stemmen buiten de nursery. Haar oortjes spitsten zich en ze keek op, om vervolgens te zien hoe Sheddedkit en Pythonkit beide in de richting van het geluid gingen. Hé! Zij wilde ook mee! Haastig krabbelde ze overeind en volgde haar twee leeftijdsgenootjes naar buiten. Met grote oogjes voegde ze zich bij de twee katertjes - ondanks dat ze hen beide eigenlijk helemaal niet zo aardig vond, ze hadden haar immers geslagen! "De wind is helemaal nie stil!" piepte ze instemmend en keek toen opzij naar Sheddedkit. Wat een gekkigheid. En wie was die vreemde kat?
for Sheddedkit & Pythonkit


It's time. Xn2CiyH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormsong
Member
It's time. CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 0:40

Stormpaw ging naast haar zusje staan, Sequoiapaw. De vreemde geur had haar uit de apprenticeden gelokt. De geur herkende ze van haar eerste training waarbij ze de grenzen waren ontdekken. De naam van de clan kon ze zelf niet plaatsen, maar haar zus zei al snel luidop bij welke clan de geur paste. Riverclan. Haar oren stonden verrast naar voren, niet begrijpend waarom deze vreemde kat nu in hun kamp stond. Dat hoorde toch niet? Ze zocht de ogen op van haar mentor en glimlachte zachtjes. Het stelde haar gerust dat er genoeg warriors om haar heen stonden. Ze wist dan ook niet wat ze moest verwachten van deze poes. Meer kittens verzamelden zich om haar en haar zusje, waardoor ze even met haar oortje trok. Zij waren nu apprentices, straks dacht men nog dat ze bij de kittens hoorden! Snel trippelde de jonge apprentice weg van alle kittens en ging ze achter Acorndust, Fawnstep en Tallstar staan zodat ze goed kon volgen.

Tag: Indirect Sequoiapaw en kittens, Tallstar, Acorndust, Fawnstep (ze is achter hen gaan staan)


It's time. NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
It's time. 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 13:41

De ander leek een beetje tot rust te komen door zijn chille houding - hij wist wel dat het ergens goed voor was - en vertelde dat het een boodschap van Butterstar betrof. Tall trok even zijn wenkbrauw op, grinnikte even om hoe ze het bracht, en verzonk toen kort in stilte terwijl zijn clan besloot dat de riverclanner onzin sprak. Hij grijnsde even om de verwarring die ontstond en knikte naar Coyote, een ware boodschapper, daarna richtte hij zich met een vrolijke twinkeling tot Shedded en de rest. "Oh, maar reken maar dat het dat wel gaat worden," Voor hij opstond en zijn deputy meewuifde naar de leadersden, hier moesten ze het maar over hebben. Voor hij naar binnen stapte keerde hij zich echter nog even om, en keek onderzoekend naar Coyotepaw voor hij glimlachte. "Kan iemand deze goede boodschapper een muis of kikker geven? Dan zorg ik er zo hoogstpersoonlijk voor dat ze komt waar ze moet zijn," Waarna hij de den inliep en zich meteen tot Acorn wendde, die dit waarschijnlijk allemaal grote onzin vond.

"Riverclan heeft Windclan aangevallen," Viel hij met de deur in huis tegen zijn deputy, en was toen weer kort even stil voor hij zijn besluit nam en de ander aankeek. "Ik wil erlangs om te zien welke kant het uitloopt, we hebben een bondgenoot nodig om Bloodclan aan te vallen en ik wil weten welke clan we daar het beste voor kunnen gebruiken." Hij keek zijn deputy even aan, Bloodclan was doorgaans een goed punt, "Bovendien heb ik geen zin afhankelijk te zijn van de fake informatie die we van beide clans gaan krijgen." Oprecht, ze zouden toch alleen maar melden dat ze er sterker uit waren gekomen. Dat Butterstar waarschijnlijk op een full-blown force vanuit Shadowclan rekende hield hij even achterwege, vandaag was geen dag om te vechten - tenzij Acorn daar volledig anders over dacht maar dat zou hem verbazen.

Tags: Coyote, Clan, Coyote & Clan, daarna alleen Acorn in de leaders den


It's time. Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neritefur
StarClan
It's time. Tumblr_opapp7CpDF1w3dffdo1_500
102
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons (deceased)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Neritefur
BerichtOnderwerp: Re: It's time.   It's time. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 13:46

Neritekit was wakker geworden van de commotie. Toen Shrewkit het nest uit kroop, achter Sheddedkit en Pythonkit aan, sprong zij ook op. Ze wilde dus niet achter gelaten worden! Op goeie hoop krabbelde ze haar nest uit en rende ze onhandig achter Shrewkit aan. Ze zette een paar passen buiten de nursery voordat ze stil stond en een vreemde geur rook. Die leek af te komen van een rossige she-cat. Het was een vreemde geur die Neritekit nog nooit had geroken. Waar ze geen naam voor kon bedenken. Onzeker schuifelde ze naar Shrewkit toe en bleef ze een beetje achter haar zusje staan. Nieuwsgierig, maar terughoudend keek ze naar alle katten die in het kamp stonden en wenste ze vurig dat ze weer terug naar mama kon rennen. Grote leider Tallstar zei allemaal boze dingen. Over katten die elkaar aanvielen. Dat klonk eng! Hopelijk kwamen de enge katten niet hier!

Tag: @Shrewkit


It's time. Day4cc8-074c62af-bd19-4647-ab3a-720613aaa6fd.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ3YzFjZGEwLTA3YjItNDdiZS1iMzgyLWMzNjE4MGZkODA4MFwvZGF5NGNjOC0wNzRjNjJhZi1iZDE5LTQ2NDctYWIzYS03MjA2MTNhYWE2ZmQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Alive and burning brighter. I am the fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's time.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: