Little fur balls of hope. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little fur balls of hope.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 15:12

Crowfur onderdrukte een zachte zucht terwijl hij zijn blik richtte op het konijn dat hij wilde vangen. Prooi was schaars, maar het begon steeds meer en meer te beteren. En het hielp dat hij één van de betere konijnenjagers in zijn Clan was. Hij zette zich af met zijn poten en wat volgde was een korte, maar toch wel zeer uitputtende jacht. Crowfur zette zich af, sterkte zijn klauwen uit en beet vervolgens de nek door van het konijn. Hij pakte het konijn weer op en liep vervolgens in de richting van zijn Clan. Hij had ook nog een muis weten te vangen, maar die moest hij dan maar straks ophalen. Of hij kan een patrol aanspreken en vragen of zij zijn vangst op wilden halen. Een konijn en een muis waren niet slecht voor deze periode van het jaar, maar toch was hij graag met meer naar het kamp teruggekeerd. De tom haalde zijn schouders op, alsof hij aan wilde geven dat de situatie was zoals ze was. Hij vervolgde zijn pad naar het kamp en legde de prooistapel neer op de lichtelijk slinkende prooistapel. Hmm. Misschien moest hij straks toch maar eens gaan jagen. Zijn blik werd echter getrokken door de nursery en zijn oortje bewoog wat naar achteren toen hij één van de kittens te dicht naar de uitgang van de nursery zag gaan. Zijn gedachten schoten onmiddellijk naar Leopardpaw, maar hij ontspande zijn spieren toen hij zich bedacht dat Leopardpaw allang niet meer in de nursery sliep. Hij liep naar de kitten toe en grinnikte toen het onhandig tegen zijn poot viel. “Hé daar, kleintje,” zei hij met een warme blik in zijn ogen. “Ben je niet wat ver afgedwaald van je nest?” Hij boog zich naar voren en gaf de kitten een affectievolle lik tussen haar oortjes.


+ Eerste post voor Sandkit


Little fur balls of hope. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little fur balls of hope.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: