Hello there, little one. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello there, little one.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 15:24

Het was een actieve middag geweest waarin hij veel had gejaagd en even halt had gehouden om naar de huidige mentors en hun apprentices te kijken. Hun sparsessies hadden hem inspiratie opgedaan voor eventuele trainingen die hij kon doen als Oceanstar hem weer een apprentice toe zou vertrouwen. Zijn vorige trainingen waren niet al te goed verlopen met eerst zijn straf en daarna zijn wonden waardoor hij de trainingen niet meer voort had kunnen zetten en Oceanstar gedwongen zelf de training op zich had moeten nemen. Er was veel gebeurd de afgelopen periode, zowel goede als slechte dingen. De reis was afgelopen, BloodClan was – voorlopig – verdreven en Crowfur had zijn gevoelens eindelijk toe durven geven aan Crowcall. En hoewel het hem niet duidelijk was gebleven of ze nu echt een relatie hadden of niet was het hem wél duidelijk gebleken dat Crowcall meer voor hem voelde dan vriendschap alleen. De gedachte alleen al liet hem zachtjes snorren. Hij had het nog niet aan Leopardpaw verteld, maar dat zou wel komen. All in good time. Zijn blik gleed door het kamp toen hij tegen de schemering naar binnen ging en zijn blik bleef hangen op de nursery. Opeens werd hij aangesproken door een queen die aan hem vroeg of hij heel even op haar kitten wilde passen. Aangezien Crowfur anders was dan de meeste toms en hij juist veel tijd met zijn dochter had gespendeerd in de nursery was hij daar redelijk bekend geraakt en vertrouwden de queens hun kittens wel vaker aan hem toe. En met een geruststellend knikje liep Crowfur al in de richting van de nursery, waar hij al snel een paar nieuwsgierige ogen op hem gericht zag worden. “Hallo daar,” zei hij met een grijns tegen de kitten die hem aan aan het kijken was. “En wat is de naam van deze stoere kitten?”


+ Eerste post voor Laurelkit


Hello there, little one. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Laurelpaw
Member
Hello there, little one. 3ww6bzmw
Dine
160
Actief
"Spoiler, we all die in the end."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 17:14

L A U R E L K I T

notes x - tag Crowfur - words 188 -merci
Laurelkit proestte verontwaardigd toen ze hoorde dat een Queen een random kater vroeg om te passen op haar kleintjes. Ofcourse. Elke kitten werd 24/7 in de gaten gehouden, behalve zij zelf. Natuurlijk werd er wel op haar gepast, maar verder dan af en toe wat eten droppen was dat nooit gegaan. Niet dat ze dat precies zo erg vond, eigenlijk. De kleine kitten had in haar korte leven al honderden regels verbroken, maar ze had slechts één keer een straf gehad. Hoewel de kitten natuurlijk niet op de grote vlaktes hoorde die Windclanterritory was, kon ze niet toegeven dat ze nooit verontwaardigd was geweest over haar moon Eldersitting, zoals ze dat graag noemde. Om een lang verhaal kort te maken; Laurelkit was zeker geen brave kitten.
Toen Laurelkit de zwarte kater op zich af zag lopen, had ze direct door dat hij haar compléét verkeerd ingeschat had. Het kleine poesje proestte sarcastisch van het lachen toen de kater haar 'stoer' noemde. Binnen enkele seconden verdween die nep-lach en maakte plaats voor een geïrriteerde blik. "Kun je effe opzouten? Je staat in mijn zonlicht." Siste ze hem bitchy toe.


Hello there, little one. Oie_3e10
_________________________________
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 13:49

Crowfur trok slechts kort met zijn oortje toen de kitten, Laurelkit, als hij het goed had, leek te proesten van het lachen en hem vervolgens aankeek met een nep glimlach. Hij herkende de attitude omdat zijn dochter die ook had gehad, maar dat was enkel naar andere katten geweest. Nooit tegen hem. Dat had ze trouwens ook niet gedurfd, want dan had ze straf van hem gekregen. En ze hadden bovendien een veel te speciale band gehad en er was te veel wederzijds respect geweest waardoor ze het nooit in haar kopje had gehaald om verder te gaan dan het gebruikelijke zeurende commentaar dat ze had gegeven als ze het ergens niet mee eens was. Er waren tijden geweest dat Crowfur zijn poten echt vol aan haar had gehad, vooral toen ze tot apprentice benoemd was geweest en ze het vervolgens zeer duidelijk had laten merken dat ze het niet fijn had gevonden wie haar mentor toen was geworden. Maar goed, zijn periode met Leopardpaw zorgde er nu dus voor dat hij nauwelijks met zijn lichaam bewoog toen Laurelkit op een nogal brutale manier tegen hem sprak. Hij nam haar kort in zich op en probeerde een reden achter haar defensieve houding te vinden. Meestal stelden kittens zich enkel zo defensief op als ze iets tekortkwamen. Of als ze de nursery zat waren. Was dat het? Was ze de nursery zat? Of speelde er soms iets in haar leven waar niet veel katten weet van hadden? Toen besefte hij zich dat dit dezelfde kitten was die toen een straf had gekregen van Oceanstar omdat ze het kamp uit was gegaan. “Nou, nou,” zei hij op een rustige toon. “Is dat een manier om tegen een warrior te praten?” En in plaats van op te rotten, kwam hij een paar stappen dichterbij. “Waarom vertel je me niet gewoon wat je dwarszit?” Zucht. She-cats! “En ga nu niet antwoorden dat ik dat alleen ben, want dat geloof ik niet,” voegde hij er geamuseerd aan toe.


Hello there, little one. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Laurelpaw
Member
Hello there, little one. 3ww6bzmw
Dine
160
Actief
"Spoiler, we all die in the end."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 8:53

L A U R E L K I T

notesx - tag Crowfur - words 171 -merci
Laurelkit schudde haar hoofd langzaam heen en weer, met een blik die nog het meeste leek op medelijden. Dacht hij echt dat het zo makkelijk zou worden voor hem? "Nou, nou," Imiteerde Laurelkit de kater, "Ik geloof dat ik net heb bewezen van wel." Zei ze droog, terwijl ze hem verveeld aanstaarde. Blijkbaar vatte de kater dat verkeerd op, want in plaats van boos te worden en naar Oceanstar te gaan (zoals andere warriors) kwam hij dichterbij. What the heck dacht hij te doen?
Toen ze op het punt stond om antwoord te geven op zijn volgende vraag, kaapte hij dat antwoord net weg. Dacht hij echt dat ze met hem zou gaan praten over haar problemen? Wat was hij? Een dronken garnaal of zo? "Nee, je hebt gelijk. Het is niet alleen jou, maar ook elke andere kat die zich ooit gedragen heeft als een gestoorde paddenstoel." Zei ze op een eerlijke toon, maar in haar ogen kon je duidelijk opmaken hoe giftig de opmerking bedoelt was. Letterlijk en figuurlijk.


Hello there, little one. Oie_3e10
_________________________________
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 12:55

Crowfur zwoer dat hij nog nooit zo’n brutale kitten had meegemaakt als deze. Zelfs hij was als kitten wel iets beleefder dan dat, al was hij niet altijd één van de gemakkelijkste geweest, zeker niet na heel dat gedoe met zijn ex. Nadat de RiverClanner hem had laten zitten met Leopardpaw had hij zich defensief opgesteld naar iedereen die hem wilde helpen. Pas toen hij Crowcall ontmoete en een paar andere warriors beter leerde kennen, begon hij wat te ontdooien en steeds meer katten toe te laten. Leopardpaw’s opvoeding vereiste dan ook dat hij zich volwassener op moest stellen en eer dat hem dat was gelukt, merkte hij dat hij soms wel hulp van zijn Clan moést accepteren als hij verandering wilde zien in hun gedrag. Hij hoopte dat deze kitten dat ook zou ontdekken, met hier en daar wat hulp. Hij probeerde zich Crowcall in te beelden en hoe rustig zij met hem was geweest. Hopelijk kon hij daar de kracht in vinden om zo geduldig te blijven reageren op deze kitten, want ze gaf niet zomaar op met haar brutale gedrag. “Ik wil wel eens zien hoe een gestoorde paddenstoel zich gedraagt,” zei hij geamuseerd op haar woorden. Hij moest wel toegeven: ze had een breed arsenaal aan scheldwoorden. Of iets wat toch op een scheldwoord moest lijken. Voor de kitten klonk het waarschijnlijk heel groot, brutaal en uitdagend, maar Crowfur kon er wel mee lachen als hij eerlijk was. “En waarom vind jij dat wij ons gedragen als een gestoorde paddenstoel?” vroeg hij op een rustige manier. “Want volgens mij ligt het helemaal niet aan ons. Volgens mij zit je met iets dwars.” Hij nam haar kalmpjes op met zijn ijsblauwe ogen, wachtend op wat ze zou gaan antwoorden.


Hello there, little one. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Laurelpaw
Member
Hello there, little one. 3ww6bzmw
Dine
160
Actief
"Spoiler, we all die in the end."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 16:17

L A U R E L K I T

notes x - tag Crowfur - words 83 -merci
Laurelkit ontblootte haar tandjes ten teken van haar chagerijnigheid. "Waarom zou ik jou dat vertellen? Ik ben niet bang voor jou!" Ze ging nu stevig staan en maakte zich groter. "Je bent stom!" Zei ze opnieuw en ze draaide zich rechtsomkeert en ging ervan door, niet blij met de situatie. Waarom moest iedereen zich toch met haar bemoeien. Het was verschrikkelijk! "Rot warriors." Siste ze tussen haar tanden door, terwijl ze zin had om iemand in elkaar te slaan. Ze haatte de wereld.


Hello there, little one. Oie_3e10
_________________________________
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello there, little one.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: