Go back inside. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Go back inside.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Go back inside. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Go back inside.   Go back inside. Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 21:55

De schemering begon te vallen tegen dat ze de muis opgepeuzeld had. Hoewel prooi voor een tijdje behoorlijk schaars was geweest en Agate ook wel lichtelijk was afgevallen in die periode werd het nu weer tijd voor beter weer. Prooi was er nog niet echt in overvloed, maar het begon al wel te beteren ten opzichte van de afgelopen tijd. Nog even en ze zou zich weer vol kunnen vreten met allerlei muizen. Of ze zou natuurlijk ook naar het rogue territory kunnen gaan, daar een kat uitdagen en hem vervolgens proberen te overmeesteren. Er waren genoeg rogues die hun eigen barn hadden weten te bemachtigen, al waren dat wel sterke katten om tegen te vechten. Misschien was het verstandiger als ze eerst wat hondentanden zou verdienen om nog wat meer intimidatie op te wekken. Tot nu toe wist ze dat ze er al één verdiend had en zou deze binnenkort aan haar halsband bevestigd worden. Agate zette een paar haastige stappen zodat ze voor het donker in het kamp zou zijn. Ze was niet per se bang in het donker of iets dergelijks – dat zou redelijk zwak van haar zijn als dat wel zo was, namelijk – maar ze had nu geen zin in één of andere confrontatie. Ze merkte dat ze best wel moe was en dat ze zich het liefste in de barn wilde begeven waar ze zich in Chawl’s nest kon nestelen, zoals hij had aangegeven een paar dagen terug dat ze dat mocht doen. Even gleed haar blik naar boven, naar het dak van de barn. Ze kon zijn zwarte pels nog niet ontdekken en met een lichtelijk teleurgesteld gevoel – waar ze niet wist waar dát opeens vandaan kwam – keek ze weer naar beneden. Net op tijd om te zien dat één van de jongste kittens – ze dacht de kitten van Brat – naar buiten te zien trippelen. Een geërgerde grauw verliet haar lippen en ze rolde met haar ogen, maar ze zou nooit het einde horen van de andere members als ze deze kitten gewoon naar buiten liet gaan. Kittens waren heilig voor de Elite; daar kon zelfs Agate niet omheen. En dus liep ze met een blik dat op onweer stond op de kitten af, pakte het ruw bij zijn nekvel en liep weer naar binnen. Een tikkeltje ruw zette ze hem op de grond neer en keek hem vervolgens met een verachtende blik aan. “Blijf hier,” gromde ze naar hem, een waarschuwing zowel duidelijk in haar stem hoorbaar als in haar ogen zichtbaar zijnde.


+ Eerste post voor Nef


Go back inside. 2gxnp75 Go back inside. 10pvxmw Go back inside. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Go back inside.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: