They weren't kidding 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 They weren't kidding

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Annuletpaw
Member
They weren't kidding DPKsfdL
Bunny
55
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler Apprentice
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: They weren't kidding   They weren't kidding Icon_minitimewo 1 mei 2019 - 20:46

Sinds Annuletkit zijn oogjes opengedaan had, was hij iets beweeglijker geworden. Hij lag een hele tijd met zijn snuitje naar een bepaalde kant gericht, waarna hij zich omdraaide en op een andere manier opkrulde zodat hij ergens anders naar kon kijken. Desondanks had hij niet het activiteitsniveau van een normale kitten van zijn leeftijd. Hij was rustig en had praktisch geen piepje meer gelaten. De meeste anderen waren al volop aan het ontdekken, aan het praten en aan het leren; maar het leek allemaal geen nut te hebben. Waarom zo veel moeite doen?

+Burnetbliss eerst


They weren't kidding SxwlAO
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
They weren't kidding XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: They weren't kidding   They weren't kidding Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 12:23

Als een soort vloek werd ze steeds aangetrokken tot dit deel van het kamp. Ze haatte het. Ze wilde helemaal niks meer temaken hebben met de twee vieze broers. Ze vond ze maar niks, ze waren immers raar en gewoon puur lelijk. Dat kon gewoon haar kinderen niet zijn, punt andere lijn weet je wel. Maar goed, niemand wist het... Of liet het blijken dat ze het wisten. Ze mochten opgroeien met het denken dat hun ouders rogue ofzo waren... Of zelfs bloodclan. Alles beter dan dat ze dachten dat zij hun moeder was. Kort trok de rossige poes even met haar oortjes toen ze in haar ooghoek Annuletkit zag bewegen. Het handicapje van het nestje. Met maar drie poten zou hij nooit warrior worden. Ze had hem beter ook aan de roofvogels gevoerd, dan had Aldrei tenminste nog een extra snack.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Annuletpaw
Member
They weren't kidding DPKsfdL
Bunny
55
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler Apprentice
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: Re: They weren't kidding   They weren't kidding Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 16:40

Een lichtgekleurde kattin met een bekende geur kwam de nursery ingelopen. Hoewel Annuletkit's lichaam amper bewoog, volgde hij haar beweging met zijn blauwe ogen. Hij kende haar niet, maar ze voelde bekend. Dat was echter een gevoel dat met de ouderdom langzaamaan zou verdwijnen. Hij zou nooit weten wat ze voor hem betekend had of hoe liefdeloos ze hem en zijn broer op de wereld had gezegd. Hij zou het nooit weten, niet tenzij ze het hem vertelde. Maar die kans zag er momenteel klein uit. De crèmekleurige poes leek hem op te merken en hoewel Annuletkit nog te jong was om te snappen, kromp hij ineen bij de blik die hij van haar kreeg. Alsof hij kon voelen wat ze over hem dacht. Hij trok zijn drie pootjes in bijna als om te verbergen dat hij er maar drie had. Alsof dat hem zou beschermen.


They weren't kidding SxwlAO
Terug naar boven Ga naar beneden
 
They weren't kidding
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: