{Pythonkit} Back in the nursery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Pythonkit} Back in the nursery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
{Pythonkit} Back in the nursery 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: {Pythonkit} Back in the nursery   {Pythonkit} Back in the nursery Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 16:11


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Vandaag was een saaie, regenachtige dag en Acorndust had haar gezegd dat ze anders wel de nursery iets kon gaan uitruimen. Gelukkig had Settledpaw haar dat al een keer geleerd. Je moest het mos oprollen tot een grote bal en dan kon je het zo meer naar buiten nemen. Dat ze toen een mosmonster was gaan spelen was uiteraard bijzaak. Waarschijnlijk moest ze dit nu ook doen omdat Settledpaw aan het trainen was met Acorndust en ze het als jonge apprentice nog niet allemaal kon bijbenen. Maar goed.. Misschien kon ze nog wat met haar oude den genootjes praten. Voorzichtig begon Pepperpaw het eerste mos bij elkaar te verzamelen en op te rollen. Dat was stap 1.

{Eerste post voor Pythonkit}
Terug naar boven Ga naar beneden
Pythongaze
Member
{Pythonkit} Back in the nursery DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: {Pythonkit} Back in the nursery   {Pythonkit} Back in the nursery Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:07


Langzaamaan kreeg Pythonkit meer moed. Elke keer dat hij het nest uitging en het weer terugvond, durfde hij de volgende keer weer een stapje verder te gaan. Nu was hij opnieuw op pad. De nursery was relatief verlaten; veel kittens waren waarschijnlijk buiten aan het spelen met hun nestgenootjes. Dat durfde Pythonkit nog niet echt. Het was ver en compleet nieuw; hij hield niet zo van nieuwe dingen. De nursery was in ieder geval bekend, hij begon al meer zijn weg te weten. Met elke tocht werd de kaart in zijn brein weer een beetje groter. Nu ging hij drie stappen naar links, wetend dat daar een nest was van iemand anders; maar op de plek waar het zou moeten zijn voelde hij helemaal niets. Het katertje fronste verbaasd. Huh? Misschien had hij niet goed geteld - hij zette nog een stap naar voren, maar ook daar was niets. Alsof iemand het nest had weggehaald.


{Pythonkit} Back in the nursery BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
{Pythonkit} Back in the nursery 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Pythonkit} Back in the nursery   {Pythonkit} Back in the nursery Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:13


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het was op het gegeven moment als een bosbrand door het kamp gegaan. Pythonkit was blind. Pepperpaw had er niet zo heel erg veel aandacht aan besteed. So what? Slatefur was ook blind. Toen ze de kitten door de nursery zag wandelen, zeer voorzichtig, keek Pepperpaw eerst ook enkel naar hem, zich met haar eigen zaken bemoeiend. Maar op het gegeven moment leek Python in de war te zijn. Pepperpaw glimlachte zachtjes, ook al kon de kitten dat niet zien en begon op een zachte toon te spreken, straks liet ze hem nog schrikken. "Ik ben de nesten aan het opruimen, komt zo een nieuwe."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Pythonkit} Back in the nursery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: