Trying to improve 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Trying to improve

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beechresin
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 22:17

Na wat er gebeurd was met Bloodpaw had ze besloten om harder te gaan trainen voor haar vechttechnieken. Ze was dan nu ook uit haarzelf naar de burnt sycamore gegaan om daar zelf wat trainingen te doen. Ze had een goed plekje gevonden en probeerde dan ook een aantal technieken uit, maar in haar eentje was het toch lastiger dan ze dacht. Ze kon oefenen om op haar tegenstander te springen en een aantal andere dingen. Zo was ze nu aan het proberen om op haar achterpoten in evenwicht te blijven, terwijl ze met haar voorpoten uithaalde. Dit was nog niet makkelijk om goed te doen en ze raakte dan ook uit balans toen ze nog een keer uithaalde met haar rechter voorpoot, waardoor ze op haar zij op de grond viel. Een gefrustreerd geluid kwam uit haar bek, terwijl ze haarzelf overeind duwde en klaar was om het nog een keer te proberen.

[Dragonpaw]


Trying to improve 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Trying to improve DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 15:36

Zijn training was afgelopen voor vandaag en met een opgeluchte zucht rende Dragonpaw het kamp weer uit. Hij had echt geen zin om zich samen met de apprentices af te gaan zonderen. Op Settledpaw na kende hij sowieso niet veel apprentices en met de rest kon hij het allemaal niet zo goed vinden. Ze hielden omwille van zijn afstotende gedrag afstand van hem en dat vond hij eerlijk gezegd wel prima. Hij had niet veel vrienden nodig in de Clan om te kunnen overleven en hoe eerder dat tot zijn Clanmates doordrong, hoe beter. Aan de andere kant moest hij wel toegeven dat hij het fijn vond om tijd te spenderen met Settledpaw, al liep hun communicatie niet altijd van een leien dakje. Het had in elk geval al meer vooruitgang geboekt dan eerst, iets wat redelijk goed was. Dragonpaw hield midden in het bos halt zodat hij op een muisje kon jagen en nadat hij deze had gevangen, zette hij zijn tocht weer voort. Zijn aandacht werd getrokken door een gefrustreerde kreet en even rezen de haren in zijn nek naar boven. Hij opende zijn bek zodat hij de geuren om zich heen kon indrinken en omwille van het feit dat de wind zijn kant opstond, kwam de geur van Beechpaw hem tegemoet. Snel controleerde hij of er iemand bij haar was, maar dat leek niet het geval te zijn en een tikkeltje verward zijnde liep Dragonpaw in haar richting. Hij trok kort met zijn oortje toen hij zag dat ze op haar zij lag, geen idee hebbende wat ze daar aan het doen was. Toen kwam ze overeind en nam ze een vechthouding aan; het drong tot Dragonpaw door wat ze aan het doen was. “Wel, dat ging goed,” sprak hij op een sarcastische toon, maar hij glipte langs haar heen en ging vervolgens voor haar staan. “Maar het zou beter zijn om te kunnen oefenen op een echte tegenstander, denk je niet?” Hij keek haar uitdagend aan, wachtend op wat ze ging zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 20:22

Ze was klaar om het nog een keer te proberen, maar net op dat moment hoorde ze de stem van een andere kat die haar duidelijk op haar zij had zien liggen. "Zonder fouten valt er niks te leren toch?" Sprak ze naar Dragonpaw. Het was tenslotte niet makkelijk voor haar om het alleen te proberen. Toch moest ze beter worden, maar niemand hoefde te weten waarom ze juist beter wilde worden. Dat was iets dat ze alleen moest doen. Toch was het waar dat oefenen met een tegenstander wel beter was en ze hoefde hem niet te vertellen waarom ze beter wilde worden. "Een tegenstander is zeker beter." Toch wist ze dat die poes waarvoor ze aan het trainen was groter zou zijn dan deze apprentice, dus ze hoopte maar dat het goed zou helpen. Zonder verdere waarschuwing schoot ze naar voren en haalde snel uit met haar voorpoten naar de kater toe, natuurlijk met haar nagels niet uitgeklapt.


Trying to improve 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Trying to improve DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimema 13 mei 2019 - 14:39

Het was een dappere uitdaging geweest langs zijn kant, maar hij was nog niet zo heel erg ervaren in het vechten. Waspsting was er nog niet echt aan toegekomen, maar gelukkig voor Dragonpaw had hij al wel enkele andere spartrainingen kunnen volgen tussen apprentices en hun mentors. En natuurlijk kon hij ook gewoon puur op zijn instinct reageren. Wie weet kwamen er dan wel wat verrassende vechttechnieken uit hem waar zelfs zij nog geen weet van had. Ze had al wat meer training achter de rug dan hijzelf, maar normaal gezien moest dat een niet al te veel voordeel geven voor haar. De she-cat was iets groter dan hem, maar hij dacht niet dat dat echt nadelig voor hem kon werken. Niet als hij het slim speelde, tenminste. "Ik neem aan dat dat waar kan zijn," antwoordde hij nonchalant op haar vraag, maar veel tijd om erop door te gaan hadden ze niet; de she-cat kwam opeens naar voren gerend en instinctief zakte Dragonpaw door zijn poten zodat zijn lichaam de grond raakte, omver rollend zodat hij haar aanval kon ontwijken. Zijn hart bonsde luid in zijn keel en adrenaline gierde door zijn lichaam toen hij hard met zijn achterpoten naar die van haar trapte, hopend om haar zo onderuit te kunnen halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimema 13 mei 2019 - 19:41

Dragonpaw rolde onder haar slagen weg en ze draaide zich snel naar de kant waar hij was zodat de trap die hij probeerde uit te delen niet bij haar achterpoten kwam. Snel sprong ze naar hem toe probeerde op Dragonpaw te komen zodat ze hem tegen de grond zou kunnen drukken. Ze wist dat dit niet iets was dat zou kunnen helpen tegen een volwassen kat, omdat ze dan kleiner zou zijn en minder sterk, maar ze zou wel kunnen proberen om op de rug te komen en daar schade aan te richten. Dat was alleen niet iets dat ze nu makkelijk zou uit kunnen proberen.


Trying to improve 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Trying to improve DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 21:07

Jammer genoeg werkte zijn trucje niet en zag ze precies wat hij deed. In plaats van dat ze naar de kant veerde die hij had verwacht, kwam ze opeens in zijn richting waardoor het trucje met de trap naar haar achterpoten totaal geen nut had. Doordat hij veel kracht had gelegd in die ene trap was het voor hem dan ook onvermijdelijk om nog eens weg te rollen. En dus drukte hij zich stevig op zijn rug en probeerde hij te anticiperen hoe zwaar Beechpaw ongeveer zou zijn. Ze was natuurlijk ietsje groter dan hem en had ook een dikkere vacht waardoor het gewicht sowieso in haar voordeel zou zijn, maar dat wilde niet zeggen dat hij haar niet van zich af kon krijgen. Hij gromde een beetje van de inspanning toen ze haar volledige gewicht op hem liet neerkomen; snel stak hij zijn achterpoten naar boven zodat ze zijn buik niet kon bewerken en zette deze tegen haar buik aan zodat hij haar hopelijk van zich af kon trappen. Vervolgens rolde hij met al zijn kracht opzij dat als hij haar niet van zich af kon trappen dat ze in elk geval op die manier van hem af zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 20:18

Ze kreeg de apprentice onder haar, wat al als een overwinning voelde, maar voor ze de kans had om verder aan te vallen voelde ze een paar poten in haar buik trappen, waardoor voor een moment de lucht uit haar longen geperst werden en ze naar achteren viel. Wat wankel kwam ze overeind, happend naar adem, haar blik op Dragonpaw gericht, afwachtende wat die zou gaan doen. Als hij niks zou doen voor ze op adem was, dan zou het haar beurt weer zijn, maar voor nu wachtte ze eerst af.


Trying to improve 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Trying to improve DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 15:29

Dragonpaw voelde een triomfantelijk gevoel door zich heengaan toen hij haar van zich af had gekregen. Als Waspsting dit zou zien, zou ze dan trots op hem zijn? Op de één of andere manier voelde het raar aan om daar over na te denken. Ja, hij wilde graag dat hij zo snel mogelijk zijn final assesment kon doen en dat hij vrijheid had, maar aan de andere kant vroeg hij zich ook af of hij niet gewoon graag haar goedkeuring wilde hebben. De gedachte leidde hem bijna af en snel sprong Dragonpaw weer terug op zijn vier poten zodat hij de volgende aanval uit kon voeren. Hij maakte een grote sprong en richtte zijn poten naar beneden zodat die met een plofje aan weerszijden van haar lichaam kwamen. Vervolgens nam hij haar oor in zijn bek en deed net alsof hij door ging bijten, maar in werkelijkheid zou het niet harder aanvoelen dan een lichtelijk kriebelend gevoel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 23:12

Ze was zo goed als op adem weer toen Dragonpaw weer op haar af kwam. De kater kwam naar haar toegesprongen en landde aan weerszijden van haar. Snel trok ze haar kop naar achteren toen ze doorhad dat de kater haar oor probeerde te pakken en haalde met haar poot naar zijn kop uit. Natuurlijk gebruikte ze geen nagels, maar ze haalde wel hard uit, in de hoop de kater aan de kant te slaan voor hij echt haar oor te pakken zou kunnen krijgen.


Trying to improve 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Trying to improve DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 17:19

Dragonpaw liet een zachte grom ontsnappen toen hij plotseling een poot recht tegen zijn kaak voelde komen. Het leek erop dat Beechpaw in de gaten had wat hij wilde doen en hoewel het hem aan de ene kant irriteerde dat ze zijn plan had doorzien, voelde hij aan de andere kant wel bewondering voor haar omdat ze zo snel en met zo veel kracht had kunnen reageren. Maar hij had zelf ook wel wat trucjes. Met een snelle beweging dook hij naar voren en probeerde haar poot beet te pakken tussen zijn tanden. Ondertussen zette hij zijn achterpoten tegen haar lichaam aan en probeerde haar een paar snelle, zachte stompen achter elkaar te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimema 17 jun 2019 - 18:33

Haar poot raakte en het gaf haar een goed gevoel. Toch moest ze weer oppassen, want de ander dook weer naar voren om zijn tanden in haar poot te zetten. Voor een moment werden haar ogen groot, tenslotte leek haar dit niet helemaal de bedoeling als het oefening was en ze trok dan ook haar poot gehaast weg, waardoor ze zijn achterpoten niet kon ontwijken die een aantal trappen naar haar uitdeelden. Na een aantal klappen ontvangen te hebben rolde ze uit de weg tot ze weer op haar poten stond en keek licht hijgend naar de ander.


Trying to improve 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trying to improve
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: