Absentminded 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Absentminded

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Absentminded   Absentminded Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 22:18

Ze was veel in de medicine cat den te vinden nu Bloodpaw gewond was, maar ze wist dat ze er ook weer niet te vaak moest komen, want dan zou het opvallen. Ze was er nog steeds niet over uit, waarom haar hart sneller klopte wanneer ze bij hem was, maar ze wist wel dat ze graag bij hem was en hem absoluut niet had willen verliezen aan die bloodclanner. Misschien kon ze nog even het kamp uit gaan om weer wat van haar gevechttechnieken te oefenen. Ze deed dat voornamelijk stiekem, want ze wilde niet dat anderen wisten dat ze dat aan het doen was. Dan zouden ze wel weten waarom ze het deed en dat wilde ze niet hebben. Ze liep dan ook wat afgeleid door het kamp heen en had niet door dat er iets voor haar was tot ze er tegenaan liep.

[Blackkit]


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
Absentminded DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimezo 5 mei 2019 - 21:04

Blackkit kon zijn trotse houding nauwelijks verhullen terwijl hij, trillend van opwinding, naast de queen naar buiten liep. Eindelijk hadden ze hem oud genoeg gevonden om even uit de nursery te laten en daar maakte Blackkit dan ook volop gebruik van. Met gesloten ogen genoot hij heel even van het zonnetje dat op zijn zwarte pels scheen en hem aangenaam warm maakte. Zijn blik gleed over de open plek toen hij warriors in en uit de tunnel zag komen die naar en van hun kamp leidde. Even stelde hij zich voor hoe hij daar over minder dan twee moons doorheen zou rennen, samen met zijn mentor. Zijn oogjes knepen zich ietwat dromerig dicht en met een scheef kopje bleef hij naar de tunnel kijken, deed er zelfs een paar stapjes naar. In zijn achterhoofd hield hij wel dat hij niet te ver mocht afdwalen omdat de queens zich anders zorgen zouden gaan maken, maar dat werd sowieso al afgekapt door een apprentice met een lange vacht die vol tegen hem knalde. Blackkit verloor zijn evenwicht en viel op zijn kont neer, maar boos was hij niet. Een tikkeltje onthutst keek hij omhoog naar de kat die tegen hem was gelopen en een kleine glimlach speelde om zijn lippen toen hij haar herkende. Wie kende Beechpaw nu niet? Ze was de dochter van Acorndust en daarmee best een bekend figuur dat rondliep in ShadowClan. Hij was echter nog maar net geboren geweest toen zij de nursery al bijna kon verlaten, dus echt met elkaar kunnen spreken, hadden ze nog niet gedaan. “Hallo, Beechpaw,” zei hij op een vriendelijke toon, ondanks dat ze hem praktisch gezien omver gelopen had. “Je hebt veel kopzorgen, zie ik?” Hij zou geen andere reden kunnen bedenken waarom ze hem anders omver gelopen had dan dat ze er helemaal niet bij was geweest met haar gedachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimema 6 mei 2019 - 20:27

Ze liet haar blik gaan naar degene die ze omver gelopen had en merkte op dat het Blackkit was. Gelukkig leek het er niet op dat de kitten boos was op haar of was gaan huilen, dus dat was weer een pluspunt. "Hey Blackkit," Groette ze de kitten terug en een zwakke glimlach verscheen op haar lippen bij de woorden van de kitten. Was het zo duidelijk geweest dat ze ergens mee zat? Misschien wel voor de kitten, gezien ze precies tegen hem aangelopen was. "Niets waar een kitten zich druk over hoeft te maken." Een kitten kon toch niks doen tegen een bloodclanner of haar helpen trainen. En een kitten met haar problemen opzadelen was ook zeker niet iets dat ze zou doen, tenzij de kitten echt aan zou dringen.


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
Absentminded DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 12:30

En net zoals in veel gevallen had hij ook deze kat goed aangevoeld. Iemand aanvoelen was echt wel één van zijn sterkste punten; iets wat hem in veel situaties later veel voordeel op zou leveren. Zo kon hij er voor iemand zijn door een luisterend oor te bieden of hij kon iets voorkomen of juist iets starten door erop te reageren. Het zou allemaal een beetje van de situatie afhangen en hoe hij zichzelf daar op dat moment bij voelde. Beechpaw begroette hem terug en leek er nu wel weer helder bij te zijn; Blackkit voelde dat ze haar zorgen op deze manier een beetje kon verzetten. Zou hij op een ander onderwerp overgaan om het haar compleet te laten vergeten – voor even dan – of zou hij erop reageren zodat ze haar hart bij hem kon luchten? Misschien voelde ze zich er niet comfortabel bij om dat met een kitten te doen, maar de waarheid was dat ze qua leeftijd niet zo veel scheelden en dat het niet lang zou duren voordat hij een denmate van haar zou worden. “Ik ben misschien nog maar een kitten, maar het apprenticeschap wacht niet lang meer op me,” zei hij op een kalme toon tegen haar. “Wat ik daarmee bedoel, is dat je gerust je zorgen met me mag delen als je je daar beter bij voelt. De keuze is natuurlijk aan jou.” Hij haalde vervolgens zijn schouders op alsof het hem niet zo veel uitmaakte of ze het aan hem zou vertellen of niet. Als hij zich dan ergens zorgen om zou maken, dan was het wel om het feit dat ze überhaupt met kopzorgen zat en niet per se over de kwestie of ze dat wilde delen met hem of niet. Als het maar opgelost raakte. Dat was het belangrijkste voor nu.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 17:36

Blackkit straalde veel meer rust uit dan ze van een kitten van zijn leeftijd had verwacht. Zelf liep ze nog van alles uit te halen op die leeftijd. Toch wist ze dat ze niet te veel aan de kitten kon vertellen, want ze had liever dat zo min mogelijk katten wisten wat ze van plan was. Dan zou er ook niemand zijn om haar tegen te houden of in de gaten te houden. "Je gedraagt je ouder dan je bent." Sprak ze met een kleine glimlach. "Laten we het erop houden dat iemand mijn beste vriend heeft pijn gedaan en ik diegene wil terugpakken." De kitten hoefde niet te weten om wie het ging. Ze zou het alleen doen, ook al was haar kans van slagen klein.


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
Absentminded DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 13:51

Blackkit kon het niet laten om terug te lachen toen ze hem vertelde dat hij ouder klonk dan dat hij was. “Mijn vader zou ook niks anders van me verwachten,” zei hij op een rustige toon. Het was niet zo dat zijn vader hem onder druk zette, maar Blackkit wilde gewoon niet vervelende streken uithalen en dan zijn vader hem horen bestraffen of horen dat zijn vader zich van zijn taken moest wenden om Blackkit op zijn kop te geven. De kitten en zijn vader hadden een uitzonderlijk goede band, beter dan de meeste kits met hun vader hadden. Met zijn moeder had hij ook wel over het algemeen een goede band, maar die bemoeide zich minder met zijn opvoeding. Vanaf het moment dat ze geen melk meer moest geven, had ze zich volledig gestort op haar warriortaken, wat Blackkit het idee gaf dat het hebben van een nestje haar lichtelijk ongemakkelijk maakte. Zijn broertje en zusjes trokken zich dat wel aan, maar Blackkit was zo niet. Blackkit wiebelde kort met zijn oortje toen Beechpaw hem beknopt uitlegde wat er aan de hand was. Hij analyseerde de situatie en probeerde zichzelf in haar plaats te stellen. Hij zou waarschijnlijk hetzelfde gereageerd hebben als het om een goede vriend van hem ging, maar hij zou niet zomaar tot actie overgegaan zijn zonder de situatie eerst grondig van dichtbij te bekijken. “Ik kan je niet tegenhouden en ik ga dat ook niet doen, maar ik wil je wel vragen of je voorzichtig bent. Ik weet niet wie het is die dat het gedaan heeft, maar het klinkt niet als een aangename kat.” En ook geen aangename missie voegde hij er in zijn hoofd bij toe. “Ik zou graag nog bij je in je den willen liggen zodat we elkaar beter leren kennen als ik apprentice zou worden.” Hij glimlachte naar haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 20:18

Waarom leek het dat ze gemakkelijk iets aan deze kitten kon vertellen wat ze aan geen ander kon vertellen. Wie ze het ook zou vertellen, ze zouden haar allemaal tegen willen houden, want het was niet verstandig en een gevecht die ze bijna zeker zou verliezen. "Ik ben niet van plan om te verliezen." Sprak ze dan ook, maar hoe vaker ze het tegen iemand zei, hoe minder zeker ze van haar zaak leek te zijn. Toch glimlachte ze naar de kitten. "We zullen vast nog wel in dezelfde den te liggen als je eenmaal apprentice bent." Ze was dan wel iets ouder dan de kitten, maar ze zou nog geen warrior zijn tegen die tijd, dat wist ze wel zeker.


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
Absentminded DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 21:33

Blackkit grinnikte. “Het is niet omdat je dat niet van plan bent dat het ook zo gaat gebeuren,” merkte hij fijntjes op, maar hij besloot om het daarbij te laten. Hij had inmiddels al wel gemerkt dat de she-cat niet op andere gedachten te brengen was. En als ze dacht dat ze het juiste deed, wie was hij dan om te zeggen dat het niet kon? Toch hoopte hij dat haar niks zou overkomen. Als hij wat ouder was geweest, had hij misschien voorgesteld om mee te gaan. En als ze al wat betere vrienden waren. Blackkit zou in principe alles kunnen doen om zijn familie en vrienden te beschermen, ook als dat zou betekenen dat hij zijn eigen leven op het spel zou zetten. Als warrior zou hij dat sowieso moeten zweren, maar dan voor zijn Clan. Hij kon eerlijk gezegd niet wachten op dat moment, maar hij wist dat hij eerst nog een zware training moest doorlopen eer dat hij zichzelf een warrior mocht en kon noemen. Hij zou zijn training beëindigden op de juiste leeftijd en hij zou zijn vader trots maken. Dat was toch tenminste zijn streefdoel. “Maar niet voor lang meer,” merkte hij op. “Je bent immers een stuk ouder dan mij. Als ik eenmaal apprentice ben, dan zal jij bijna je training beëindigd hebben en warrior worden.” Hij glimlachte om aan te tonen dat hij daar niet bitter over was of jaloers op was. “Ik zal het hardste van iedereen je nieuwe naam roepen,” beloofde hij haar met een glimlachje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 23:12

Ze liet een kleine glimlach zien bij de woorden van de kitten. Ze had geen idee hoelang het zou duren voor ze een warrior zou worden en eerlijk gezegd had ze er nog niet eens echt bij stil gestaan. Het was een ding dat zou gebeuren met de tijd inderdaad, maar haar aandacht ging naar zoveel andere dingen dat ze er eigenlijk alleen met trainen bij stil stond en niet op een ander moment. "Ooit wordt ik warrior ja." Sprak ze. Nu ze er zo bij nadacht had ze zelfs nog nooit over een warrior naam gedacht. Het was toch wel raar. "Ik verwacht je dan wel te horen." De kater had tenslotte gezegd dat hij haar naam zou roepen.


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
Absentminded DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 21:22

Blackkit glimlachte toen ze haar woorden sprak. Natuurlijk bedoelde ze het vast niet zo, maar hij zou bijna denken dat ze dacht dat ze later warrior ging worden. Dat ze haar titel nog niet verdiend had omdat ze nog veel training moest hebben of omdat ze misschien een paar acties had uitgehaald waardoor ze later warrior zou worden. Blackkit was nog maar een kitten en dus werd hem niet veel meegedeeld over wat de apprentices allemaal uithaalden, maar uit haar eerdere reacties kon hij al afleiden dat ze iemand was die niet terug deinsde voor gevaar, al was het om haar eigen leven. Als ze haar Clanmates daarmee kon beschermen, dan was het goed. Blackkit bewonderde dat wel en hij hoopte dat hij later ook zo kon zijn, al zou hij zich niet zoals haar direct in een gevecht storten als hij niet zeker wist of hij het wel kon winnen. “Ik zal er zijn,” beloofde hij haar. “Ben jij er dan ook als ik apprentice word?” Hij wist niet hoe hun band ging zijn als hij eenmaal apprentice was geworden en dan op het punt stond om warrior te worden, maar dat zouden ze dan wel zien. Zijn eerstvolgende stap was apprentice en als ze daar al aanwezig kon zijn, was het voor hem prima.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 16:30

Ze kon op zijn minst het terugdoen voor Blackkit wanneer hij apprentice zou worden. Dat zou tenslotte een kleine moeite zijn. "Natuurlijk zal ik er zijn wanneer je apprentice wordt." Dat zou tenslotte niet heel lang meer zijn ging ze vanuit. En als ze er niet was dan zou er vast iets zijn dat haar ervan zou beletten om er te zijn. Toch had ze nu gezegd dat ze er zou zijn, dus ze zou haar best doen om dat ook zo te houden. "En dan kunnen we meteen een nest voor je maken." Dat was tenslotte wel een belangrijk deel voor een apprentice als ze er net een geworden waren. Training kwam er vaak pas na.


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
Absentminded DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 16:52

Blackkit snorde zachtjes toen ze aangaf dat ze er zou zijn wanneer hij apprentice zou worden. Dat vond hij wel leuk. Het was goed om te weten dat hij een paar katten had die zijn naam zouden scanderen als hij zijn nieuwe naam en rank kreeg. Zo was hij er al vrij zeker van dat Soundkit er zou zijn om hem aan te moedigen en nu ook Beechpaw. Daar stond dan wel tegenover dat hij ook bij hun ceremonies aanwezig moest zijn, maar dat vond hij geen probleem. Hij moest sowieso naar de ceremonies luisteren en als hij het iets persoonlijker kon maken door katten aan te moedigen waar hij een goede band mee had, was dat enkel positief te noemen. “Ik wil een nest in de buurt van de ingang hebben zodat de zon mijn pels kan verwarmen tijdens newleaf en leafgreen en ik lekker warm tegen iemand aan kan gaan liggen als de frisse wind in leafbare en leaffall ervoor zorgt dat ik het koud krijg.” Daar had hij al goed over nagedacht. Het leek hem aangenaam om wakker te worden met de warme zonnestralen op zijn pels en lekker dicht tegen iemand aan te liggen bij kouder weer. “Waar ligt jouw nest ongeveer in de den?” vroeg hij vervolgens aan haar. Misschien een onbenullig weetje voor haar om te delen, maar zo zou hij wel weten of ze dichtbij elkaar zouden liggen of niet. Hij kon zich voorstellen dat haar vacht heerlijk moest zijn om in weg te moffelen tijdens de koudere seizoenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Absentminded DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Absentminded   Absentminded Icon_minitimema 17 jun 2019 - 18:33

Waar haar nest lag? Dat was wel een goede. Zelf lag ze juist niet zo dicht bij de ingang, omdat ze bang was geweest dat het daar zou tochten. Ook lag ze al wat verder naar het midden, omdat ze iets ouder was, terwijl de jongere apprentices aan de rand lagen. "Iets verder naar achteren in de den, richting het midden." Dat was hopelijk duidelijk genoeg. Blackkit zou het ook wel zien wanneer hij eenmaal in de den kwam bij haar en de andere apprentices. "Ik was bang voor tocht van de opening." Voegde ze er nog aantoe. Tenslotte was dat wel waar, maar misschien was het in greenleaf juist fijn.


Absentminded 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Absentminded
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: