Tea time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Tea time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
Tea time DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Tea time   Tea time Icon_minitimema 6 mei 2019 - 20:25

Ergens ging hij deze keer naar fourtrees in de hoop een kat tegen te komen en dan het liefst zo'n eentje als die thunderclan apprentice die hij laatst tegenkwam. Waarschijnlijk zou hij uit die apprentice namelijk genoeg informatie kunnen halen over Thunderclan, maar Mistgaze had hem daar de kans niet toe gegeven. Een andere kat zou hij ook nooit erg vinden, maar de thunderclan apprentice had hem helpen herinneren dat er soms katten waren aan wie je een vraag kon stellen en dat ze dan ook nog eerlijk zouden antwoorden. Hij merkte op dat hij ondertussen de open plek al had bereikt tussen de vier eiken en liep naar een van de eiken toe om daar in de schaduw te gaan zitten en af te wachten tot er een kat zou komen.

[Waterpaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Waterpaw
Member
Tea time Tumblr_pns048FDOL1xmnzvpo1_400
Hannah :)
380
Actief
In a state of emergency
Who was I trying to be?

CAT'S PROFILE
Age: « 14 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Waterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tea time   Tea time Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 14:42


Had hij verwacht dat hij hier Pepperpaw zou ontmoeten? Ja. Hij had er zelfs naar uitgekeken. De kater was de hele ochtend zjn best gaan doen om er tenminste beter uit te zien dan toen hij haar had ontmoet bij het Thunderpath. Hij had even wat met Ardentpaw besproken om indruk op haar te maken en was er zelf toen weer alleen op uitgegaan naar Fourtrees. Oké, misschien was hij iets te hoopvol. Maar hij was echt overtuigd dat ze vrienden waren. Een eigen vriendin in ShadowClan, hoe cool was dat?
Het was ook geen verassing toen de kater naar de plek toe draafde met een glimlach op zijn gelaat, maar toen hij opmerkte dat het weer die Acorndust was verdween zijn optimistische gedrag spontaan. Oh nee. Hoe kon hij het nou weten dat hij hier zou zijn? De rode kater keek voor kort achterom. Nee, omdraaien en wegrennen zou nu geen optie kunnen zijn. Want de kans was enorm dat de bruine kater hem al opgemerkt had. "Hey, uh..." Begon hij. Ongemakkelijk schraapte hij zijn keel. "Acorndust! Ouwe vriend. Wat doe je hier in dit mooi weer?" Begon hij maar. Vriendelijk blijven, natuurlijk. Dat was de key naar alles.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Tea time DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Tea time   Tea time Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 20:20

Hij had dan wel Pepperpaw verboden om Waterpaw hier te ontmoeten, omdat hij eigenlijk eerst wel wilde weten wat de apprentice te zeggen had. Maar hij had niet geweten dat hij dit ook precies getimed had met het moment dat Waterpaw besloot dat hij Pepperpaw hier had willen ontmoeten. De hele houding van de thunderclan apprentice leek erop dat hij vrolijk was om een reden en Acorndust hoopte dat dit niet om Pepperpaw ging. Dat was iets dat hij toch wel hoopte dat ze niet van haar vader over zou nemen. Een Shadowclanner voor Pepperpaw was een veel beter idee dan deze thunderclanner die zijn mond voorbij praatte. Hij trok zijn wenkbrauw op bij de veel te vriendelijke toon van Waterpaw, maar als hij informatie wilde, moest hij misschien maar mee doen. "Waterpaw," Begroette hij de apprentice dan ook. "Ik hoop dat Mistgaze niet te streng voor je was." Hij moest dit slim spelen wilde hij informatie uit de apprentice kunnne halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Waterpaw
Member
Tea time Tumblr_pns048FDOL1xmnzvpo1_400
Hannah :)
380
Actief
In a state of emergency
Who was I trying to be?

CAT'S PROFILE
Age: « 14 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Waterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tea time   Tea time Icon_minitimema 13 mei 2019 - 9:48


Oké, een goed teken was dat Acorndust hem niet gelijk de oren eraf wou krabben. Dus ontspande zijn houding wel wat meer. Maar toch bleef hij de deputy achterdochtig aankijken. Hij had nog niet echt een vechttraining gehad, en hij hoopte dat hij dan niet zijn vechttechnieken moest gebruiken die hij als kitten zelf geleerd had. Dan zou Acorndust hem zelf uitlachen. "Waterpaw. Ik hoop dat Mistgaze niet te streng voor je was." Sprak hij. Waardoor Waterpaw terug aan zijn straf moest denken. Voorzichtig schudde hij zijn kop. Nee, helemaal niet streng. "Ik kwam hier alleen om rond te kijken, ik heb gehoord dat er altijd prooi rondloopt bij Fourtrees." Zo, liegen kon hij wel. Maar het halve gestotter bij het laatste woord zorgde niet voor een goed imago. "Dus... Ehm..." Hij keek voor kort weer naar achteren. "Superleuk om u te zien, Acorndust. Vooral doorgaan met jouw deputy titel en- ik zie je bij de gathering?" Weg, weg. Als hij langer bleef zou dit weer voor problemen zorgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Tea time DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Tea time   Tea time Icon_minitimema 13 mei 2019 - 19:40

De apprentice leek zo snel mogelijk bij hem weg te willen gaan, maar hij was niet van plan om hem zomaar te laten gaan zonder de kans te hebben wat vragen te stellen. "Waarom ga je dan zonder te doen waar je voor kwam?" Vroeg hij rustig. Het maakte hem niet uit of het een leugen was of niet. Nu kon hij het gebruiken om Waterpaw hier wat langer te houden. "Misschien is er nog wel wat prooi te vinden hier." Niet dat dat heel handig om te doen was, gezien er risico was dat je katten van andere clans tegen kon komen. "Van wie heb je trouwens gehoord dat hier altijd prooi rondloopt? Je vader?" Hij had nog steeds geen antwoord gehad op zijn vraag van de vorige keer en hij was er nog steeds nieuwsgierig naar.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tea time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: