Soothing sounds. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Soothing sounds.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezespring
Member
Soothing sounds.  DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Soothing sounds.    Soothing sounds.  Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 14:41

De periode leek weer aangebroken te zijn dat de jacht elke dag een succes kon zijn: Breezespring had al drie prooien gevangen sinds ze vanochtend vroeg uit haar nest was gekropen. Dat zou het hopelijk een beetje goedmaken dat ze de vorige dag tot na de middag in haar den was blijven liggen. Morgen zou ze Nightmarepaw en Toxicpaw ook weer uit trainen nemen, beloofde ze hun in haar gedachten. Voor nu was het wel fijn om even alleen te zijn. Alleen zij en haar gedachten. Soms was het wel fijn om zich even af te kunnen zonderen en na te kunnen denken over haar leven. Over de beslissingen die ze had gemaakt, over hoe ze haar toekomst wilde hebben. En vooral met wie ze haar toekomst wilde spenderen, want dat waren allemaal zaken die haar nog niet duidelijk waren. En ze wist dat ze nog jong was en dat ze nog genoeg kans had om dat allemaal te kunnen ontdekken, maar toch was ze een tikkeltje ongeduldig. Ze werd altijd een beetje jaloers als ze keek naar de nursery en daar de kittens zag spelen, hun trotse moeders met trotse blikken achter hun staande, hun in het oog houdend. Breezespring had zich de afgelopen periode steeds meer en meer aangeboden om op de kittens te letten en bijna zou je denken dat ze zelf een queen was. De waarheid was dat ze nog altijd wachtte op de ware, maar zou die ooit komen? Met een zucht schudde de she-cat haar kopje waarna ze haar gele blik richtte op de taken die zich voor haar uitspreidden. Ze was aangekomen bij haar favoriete boom en nam ook nu weer een aanloop zodat ze op één van de hogere takken kon gaan zitten, waar ze een uitzicht had op een deel van het ShadowClanterritorium en het Thunderpath dat vanaf hier verrassend geruststellend klonk. En zo maakte ze zich comfortabel, afwezig kijkend naar het Thunderpath waar de monsters langs raasden.


+ Eerste post voor Stormlily
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Soothing sounds.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: