Hello there, little child. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello there, little child.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Toxicheart
Member
Hello there, little child.  DPKsfdL
Freedje
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Toxicheart
BerichtOnderwerp: Hello there, little child.    Hello there, little child.  Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 17:52

Met een snelle beweging stootte Toxicpaw haar schouder naar voren en raakte haar tegenstander vervolgens vol tegen zijn flank. Ze rolde met haar ogen toen hij naar adem hapte en zich vervolgens heel dramatisch op de grond liet vallen. “Stel je niet zo aan,” bitste ze, maar haar mentor riep haar algauw tot de orde en nadat ze de apprentice na hadden gekeken, werd er geconcludeerd dat de training niet meer door zou gaan. Watjes. Met een ruk draaide de apprentice zich om en liep in de richting van het kamp. Ze overwoog om een prooi te vangen en deze vlak voor de ogen van de warriors op te eten, maar dat leek haar wel het domste wat ze nu kon doen. Dan kreeg ze straf en dan werd ze nog eens later warrior ook. En ze moest echt onder die blik van haar mentor uitkomen, want anders zou ze gek worden. Met een zucht keek ze het kamp rond en liet haar blik vallen op een kitten die op een nogal enthousiaste manier naar buiten tuimelde. Hij leek alleen te zijn en Toxicpaw trok even kort met haar oortje; ze dacht dat queens hun kleintjes altijd goed in de gaten hielden. De rode she-cat was al onderweg naar de kitten voordat ze het in de gaten had. Ze plantte haar poten aan weerszijden van zijn kleine lijfje en boog zich over hem heen, waarna ze hem recht aankeek met haar groene, felle ogen. “Wel, wel,” sprak ze zachtjes. “Wat hebben we hier? Een verstekeling?” Ze trok haar bovenlip terug in een grauw, maar liet al snel een grijns om haar lippen komen. “Kijk maar uit dat je niet te ver afdwaalt, kleintje. Dadelijk word je nog meegenomen door BloodClan.”


+ Eerste post voor Brittlekit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello there, little child.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: