Pure terror. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Pure terror.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cherrydawn
Member
Pure terror. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 19:13

De training voor vandaag was afgelopen en hoewel Cherrypaw blij was dat ze terug in het kamp was, was het ook wel een tikkeltje verstikkend om hier weer te zijn. Ze wilde graag openstaan voor meer contact met haar Clanmates, maar tot nu toe vond ze het alleen maar prettig als Mallowleaf in de buurt was of iemand die ze echt goed kende en dat was nu niet het geval. Mallowleaf was meteen zijn den ingegaan om wat slaap terug te krijgen van vanochtend en de rest kende Cherrypaw niet zo goed. Haar blik viel op Sparkfur die haar aankeek met samengeknepen ogen en een tikkeltje nerveus kneedde Cherrypaw de grond met haar poten. Zou het aanstellerij zijn als ze Mallowleaf vertelde dat haar vorige mentor haar dagelijks boos aankeek? Ze had geen idee. Haar mentor had haar in de steek gelaten en ze was gedwongen geweest om Mallowleaf te vertellen wat ze vermoedde, wat natuurlijk helemaal niet goed uitgepakt was geweest voor Sparkfur. Daardoor had ze wel het idee dat ze een soort mikpunt werd en dat ze goed voor hem moest uitkijken. Maar goed, ze wist niet of het een meerwaarde had als ze dat tegen Mallowleaf zou zeggen. Ze kon veel aan de tom kwijt, maar ze wilde zich ook niet aanstellen. Toch was blik van haar vorige mentor zo indringend dat Cherrypaw wat ademruimte voor zichzelf wilde creëren door snel uit het kamp te gaan. Ook al moest ze dan maar haar angsten confronteren, dan zou ze in elk geval onder die scherpe blik uit kunnen komen. Ze rende snel over het territorium heen, weg van het kamp. Ze merkte pas dat ze in de richting van Fourtrees aan het rennen was toen de vier grote eiken in de verte opdoemden. Ze was als apprentice zijnde al twee keer mee gemogen naar een Gathering, maar toch bleven de eiken een imposant uitzicht voor haar hebben. Wat ook een imposante indruk op haar maakte, maar dan weer in de negatieve zin, was het feit dat er een scherpe ShadowClangeur rondhing hier. Ze verstijfde toen ze pootstappen hoorde en overwoog om snel weer weg te rennen, terug in de richting van haar kamp. Maar opeens was daar een ShadowClanner die voor haar stond en had ze geen andere keus dan hier te blijven. Ze wilde niet nog eens wegrennen, alleen maar om dan weer scherpe klauwen in haar rug te voelen. Dat wilde ze echt niet.


+ Eerste post voor Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Pure terror. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimevr 10 mei 2019 - 20:18


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Ze had zoals beloofd aan Acorndust fourtrees een tijdje gemeden. Toch kon ze het niet laten om toch een keertje te checken of Waterpaw daar daadwerkelijk op haar aan het wachten was. Het had toch wel iets spannends, iets doen wat niet mocht van je mentor. Vandaar dat Pepperpaw dus ook uiteindelijk de helling afgleed en om zich heen keek bij vierboom. De machtige eiken torenden hoog boven haar uit en ze vroeg zich af of er wel eens katten waren die naar boven geklommen waren. Pepperpaw in ieder geval niet, ze zou niet durven. De plotselinge geur van loofbomen drong haar neusvleugels binnen en Pepperpaw keek verrast op. Was Waterpaw hier nu daadwerkelijk wel? Maar nee, het was een andere apprentice welke oog in oog met haar stond, een apprentice die doodsbang voor haar was. "Uhm.. hoi? Wat.. wat is je naam?" besloot Pepperpaw maar vertwijfeld te vragen, niet goed wetend wat ze met de situatie aanmoest.

Terug naar boven Ga naar beneden
Cherrydawn
Member
Pure terror. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 17:56

Cherrypaw slikte toen ze de flame point zag. De ShadowClan apprentice begon tegen haar te praten en Cherrypaw vervloekte zichzelf omdat ze zich weer zo snel op de kast had laten jagen. De apprentice was jonger dan haar, waarschijnlijk ook minder ervaren en in een gevecht zou Cherrypaw het waarschijnlijk wel winnen van haar. Daar kwam dan ook nog eens bij kijken dat ze zich momenteel op heilig grond bevonden en dat de flame point haar niet zou mogen aanvallen. Maar ja, zou ze zich daar aan houden? Het was natuurlijk geen garantie en het feit dat ze hier weer zo beschut stonden, zorgde ervoor dat Cherrypaw de kriebels kreeg. Ze had beter in het kamp kunnen blijven, maar daar was het nu wel te laat voor. Bovendien had de ShadowClan apprentice nog niks gedaan dat in de richting wees dat ze iets in de kwade zin wilde doen. Nog niet. En dus slikte Cherrypaw en richtte haar blik op de flame point. “Cherrypaw,” zei ze zachtjes. Ze kon het nu niet opbrengen om dreigend te gaan doen en om kalm te blijven. Ze had verhalen gehoord dat BloodClan hier gevochten had met de andere Clans en dat ze hier uiteindelijk ook verslagen waren. En wat had StarClan toen gedaan om dat te voorkomen? Juist ja, helemaal niks. Ze slikte. Nee, zo mocht ze niet denken over haar voorouders. “En wat is de jouwe?” Ze was er nu niet echt bijzonder geïnteresseerd in, maar het voelde ook weer zo verkeerd aan als ze het niet vroeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Pure terror. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 22:30Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Ondanks dat Pepperpaw totaal niet bedreigend had gedaan, of tenminste, in Pepperpaw's beste besef van de situatie, was de rode kattin tegenover haar nog steeds erg bang. Ze kon zich in ieder geval voorstellen, dus dat is fijn. Pepperpaw knikte en sloeg de naam op ergens in haar hoofdje. Hopelijk zou ze hem onthouden. "Aangenaam," miauwde Pepperpaw met een beleefde knik van haar kop, ja ze leerde wel manieren in Shadowclan!, "Mijn naam is Pepperpaw!" beantwoorde ze de vraag van de kattin vervolgens met een zekere trots. Ze was immers slechts een paar dagen geleden apprentice geworden! Maar daarna hield ze haar hoofdje toch wat bezorgd scheef. "Is alles oké?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cherrydawn
Member
Pure terror. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimewo 29 mei 2019 - 14:37

Ondanks het feit dat ze bang was en getraumatiseerd door wat er was gebeurd, kon ze haar verbazing maar nauwelijks verhullen toen ze de beleefde reactie van de ShadowClanner hoorde. De ShadowClanners die ze tot nu toe ontmoet had, waren niet echt heel aardig tegen haar geweest en met beiden had ze een woordenwisseling gehad. Natuurlijk was dat geweest voor haar aanvaring met de BloodClanner en had ze geen idee hoe ze nu zou reageren als ze hun nog eens tegen zou komen. Waarschijnlijk zou ze niet meer zo assertief zijn als eerst. Ze moest eerst haar zelfvertrouwen terug verdienen voordat ze zich verbaal weer zo sterk kon verdedigen als eerst. Hoewel ze zich had verweerd tegen de BloodClanner hadden zijn acties pas daarna gevolgen voor haar gehad. Het was net alsof het besef zich toen nog niet volledig tot haar had doorgedrongen, maar dat pas was gekomen nadat heel haar wereld uit elkaar gevallen leek te zijn. Misschien was het ook wel de onzekerheid en de angst die ze voelde die ervoor zorgden dat ze vol schoot toen de ShadowClan apprentice, die zichzelf net voorgesteld had als Pepperpaw, aan haar vroeg of alles oké was. Ze was nog zo jong… Cherrypaw wilde haar niet, ondanks het feit dat ze van een andere Clan was en Cherrypaw er eigenlijk niks om moest geven wat voor impact het op haar zou hebben, opzadelen met haar eigen problemen. “Uiteindelijk wel,” antwoordde ze dan ook naar waarheid. “Alleen is het nu een beetje… lastig.” Ja, ze besloot dat dat goed genoeg was. “Pepperpaw is een aparte naam,” besloot ze om snel over te gaan op een ander onderwerp. “Ik geloof niet dat ik die naam ooit eerder gehoord heb. Hebben je siblings ook zo’n aparte namen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Pure terror. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimewo 29 mei 2019 - 18:42


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw keek met een nieuwsgierige blik, maar toch lichtelijke zorgen naar de bleekrode Thunderclan apprentice voor haar. Hopelijk zou Pepperpaw in haar leven nooit zo bang hoeven zijn naar vreemden. Ze was 'gezegend' met een gezonde dosis optimisme en vriendelijkheid naar anderen en stapte optimistisch op iedereen af. Gelukkig leek de Thunderclan poes toch wel ietsjes te ontdooien uiteindelijk en gaf aan dat het wel goed ging maar dat alles een klein beetje lastig was. "Oh. Dan hoop ik dat alles snel een beetje minder lastig wordt," miauwde Pepperpaw, wat verbaasd met haar ogen knipperend. Meer kon ze niet doen voor de poes immers. "En ik heb geen echte siblings! Maar Bloodpaw is wel mijn grote broer en Settledpaw ook! En Skylarkkit, Stellarkit, Tallkit, Acekit, Brittlekit en Sabrekit zijn ook mijn soort van broertjes en zusjes!" vertelde Pepperpaw trots. Als je geen grote familie had, dan moest je die maar maken. "Heb jij siblings?" besloot ze vervolgens met grote ogen te vragen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Cherrydawn
Member
Pure terror. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimema 17 jun 2019 - 22:06

Cherrypaw knipperde langzaam één keer met haar ogen om aan te geven dat ze de steun begrepen had en dat ze er dankbaar voor was. Ze was in het verleden nooit echt happig geweest op banden krijgen met andere katten buiten haar Clan, maar ze had zich er ook nooit echt tegen verweerd. Ze had gewoon een afstandelijke houding aangenomen en had dan gezien wat dat het zou geven. Ze had andere katten niet te dicht in haar buurt laten komen, maar nu leek ze die houding ook te kopiëren naar haar eigen Clanmates toe en dat was minder goed. Het voelde aan alsof zij ze opzij schoof, ook al wilden ze haar misschien enkel helpen zoals Mallowleaf dat graag wilde doen. Niet iedereen was zoals Sparkfur, maar dat was nogal lastig om te geloven voor de jonge apprentice. Ze liet haar blik terug naar Pepperpaw glijden toen deze een hele waslijst aan namen opnoemde. Als Cherrypaw eerlijk was, was ze wel een klein beetje jaloers. Ze had zelf niet eens zo veel vrienden die ze op één poot kon tellen, laat staan dat ze zo veel familie had. Natuurlijk waren de katten die Pepperpaw noemde ook niet haar echte familie, maar Cherrypaw kon merken dat de band tussen hun zo hecht was dat het toch niet veel moest verschillen van een familieband. “Nee,” beantwoordde ze de vraag van Pepperpaw negatief, nog eens extra benadrukkend met haar kopje schuddend. “Ik ben als enige geboren in een nestje. Ik heb ook niet zo veel vrienden als jij, maar ik heb wel een goede mentor.” Ze glimlachte. “Met hem heb ik een heel goede band en voor nu is dat ook alles wat ik nodig heb. Soms is het beter als je je echte vrienden op één pootje kunt tellen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Pure terror. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimedi 18 jun 2019 - 19:36


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw was ondertussen gaan zitten en krulde haar gevlamde staartje netjes om haar heen. Lekker warm in deze nog koude newleaf dagen als je een beetje een fluffy staartje had. Ze zag het gezicht van Cherrypaw iets betrekken na haar opsomming en hield haar hoofdje een beetje scheef. Oeps.. Had ze iets verkeerd gezegd? Pepperpaw bleef eventjes wachten tot ze een nee kreeg en nog wat uitleg van Cherrypaw, welke eindigde met de conclusie dat haar mentor fijn was en dat het soms beter was dat je je vrienden op één pootje kon tellen. Hoezo? "Ik ben ook alleen geboren," gaf ze toe aan Cherrypaw. Het was dat ze opgehaald was door haar papa, anders was het misschien ook nog wel hetzelfde geweest. Dan had ze in ieder geval geen Shadowclan siblings gehad. "Maar wat is dan een verschil tussen vrienden en echte vrienden?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cherrydawn
Member
Pure terror. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 17:04

Het leek erop dat Pepperpaw ook geen siblings had. Ze slikte. Ze had misschien geen siblings, maar ze had wel vrienden die voor siblings door konden gaan en dat was al meer dan Cherrypaw kon zeggen. Ja, ze had Mallowleaf en ze had haar ouders, maar voor de rest kon ze niet echt zeggen dat er in haar Clan katten zaten waar ze echt heel erg goed mee bevriend was. Ze moest ze nog leren kennen, moest ze nog de gelegenheid geven om haar ook beter te leren kennen, maar ze moest toegeven dat ze dat toch wel moeilijk vond. Zeker na wat er gebeurd was. Ze was in een soort cocon beland sinds dat ze aangevallen was geweest door de BloodClanner en soms was het heel moeilijk voor haar om uit die cocon te komen, om weer toenadering tot andere katten te zoeken. Maar ze kon het altijd proberen. Alleen dacht ze niet dat ze erg hecht zou worden met deze ShadowClanner. Ze zou wel zien. Het was nog te vroeg om een oordeel te vellen. Ze bewoog kort met haar oortjes toen Pepperpaw haar vraag stelde. “Echte vrienden zijn katten die echt om je geven, die klaarstaan op elk moment en je ondersteunen in wat je doet, wanneer je het doet.” Ze keek weg van Pepperpaw. “En dan heb je gewone vrienden, die je eigenlijk niet eens vrienden kunt noemen, maar eerder kennissen. Zij komen bij je aankloppen als ze daar voordeel uit kunnen halen, maar zijn verder niet geïnteresseerd in je karakter. Ze halen wat ze nodig hebben en zijn dan weg.” Ze keek Pepperpaw weer aan. “Onder een pantser van vriendelijkheid schuilen soms andere bedoelingen, Pepperpaw. Het is aan jou om eruit te halen bij wie het oprecht is en bij wie het slechts tijdelijk is.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Pure terror. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 14:47


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pfoe, wat had Cherrypaw een verdrietige blik op haar leven. Pepperpaw luisterde met interesse naar haar woorden, maar kon niet voorkomen dat er een lichte knoop van medelijden in haar buik vormde. Cherrypaw had het over katten die alleen maar wat van je wilden om er zelf beter van te worden waarop Pepperpaw haar hoofdje lichtjes scheef hield, een wat triestige glans in haar ogen. "Maar dat soort katten zijn niet eens vrienden of kennissen toch, dat soort katten zijn gewoon gemeen." Pepperpaw kon er met haar hoofdje niet bij dat katten zoiets zouden doen. Dat waren enkel de hele gemene katten. Pepper had ook een heleboel kennissen en die zouden haar van z'n lang zal z'n leven niet zoiets aan doen toch? Pepper was er in ieder geval van overtuigd dat dit niet zo was. "Je kan ook lol hebben met iemand en dan weer allebei een eigen kant op gaan, zonder dat het verdrietig is."

Terug naar boven Ga naar beneden
Cherrydawn
Member
Pure terror. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimema 22 jul 2019 - 14:52

“Misschien wel,” zei Cherrypaw met een knikje toen Pepperpaw aangaf hoe zij het soort katten zag dat Cherrypaw als laatste had omschreven. Misschien waren dat inderdaad geen kennissen, maar gewoon katten die opzettelijk gemeen waren. Cherrypaw wist ook eerlijk gezegd niet of zij de juiste kat was om dat verschil aan te kunnen duiden aangezien ze niet veel katten binnen had gelaten tot nu toe. Ze had een poging gedaan om het met Ardentpaw goed te vinden en had haar mentor Mallowleaf in vertrouwen genomen, maar daar was het dan ook bij gebleven. Oh ja, ze had ook haar hart uitgestort bij Dustpaw. Ze voelde nog steeds schaamte als ze daar aan dacht, maar ergens had het wel goed gedaan. Ze had misschien niet alles tegen hem kunnen zeggen, maar toch wel ongeveer wat haar dwarszat. Ze wilde dat ze dat bij meerdere katten kon doen, maar daar was ze nog lang niet klaar voor. Ze slikte en richtte haar blik op Pepperpaw, de betekenis van haar woorden tot haar door dringend. “Maar dan moet je heel sterk op je poten staan als je elkaar de volgende keer weer tegenkomt in minder gunstige omstandigheden,” antwoordde ze rustig, want ze vermoedde dat Pepperpaw het had over de katten die ze buiten haar Clan ontmoette. “Je mag nooit te close worden met katten zoals mij, Pepperpaw. Dat nemen ze je in je Clan niet in dank af. We hoeven geen vijanden te zijn en elkaar aan te vliegen, maar een echte vriendschap zal er nooit van komen.” Het was misschien pijnlijk, maar wel de realiteit waar ze nu in leefden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Pure terror. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Pure terror.    Pure terror. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 14:52


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw draaide haar oren wat naar achteren bij de woorden van Cherrypaw. Ze vond het helemaal niet leuk om zo te denken om eerlijk te zijn. PEpperpaw wilde juist vriendelijk met veel katten omgaan en tot nu toe was dit ook prima gegaan voor haar. Maar ze kon wel begrijpen dat Cherrypaw het anders zag dan dat zij het zag. Het was ook wel heel erg lastig en om eerlijk te zijn, misschien pakte ze het zelf niet zo handig aan. Tegelijkertijd wilde Pepperpaw het niet anders aanpakken dan op deze manier. Hier voelde ze zich het prettigste bij. “Misschien heb je wel gelijk ja.. Maar dat zie ik dan wel bij een oorlog.” beloofde Pepperpaw. Ze hield ook wel professionele afstand, ze had geen hartsvrienden in andere clans, maar ze zag er geen punt in om gemeen te doen als het niet nodig was.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pure terror.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: