Let's play! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let's play!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglekit.
Member
Let's play! DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Let's play!   Let's play! Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 11:39

Een zachte zucht verliet zijn lippen terwijl hij zich dramatisch op de grond liet vallen, zich op zijn rug rolde en naar het plafond boven hem staarde. De takken boven hem wiegden zachtjes mee met de wind en Eaglekit zag de eerste zonnestralen al die probeerden door de struiken heen te schijnen. Het was lekker warm in de nursery en de zon droeg daar ook wel zijn bijdrage aan. Zijn blik gleed naar de overige kittens die in de nursery lagen en tot zijn tevredenheid begonnen er al een paar langzaamaan wakker te worden. Zo ook één van de nieuwere, jongere kittens. Ze moest ongeveer dezelfde leeftijd als Eaglekit zijn, misschien zelfs nog wel iets jonger. Eaglekit wist dat als hij met haar zou spelen dat hij voorzichtig moest zijn dat hij haar geen pijn zou doen. De queens hadden hem uitgelegd dat hij bij jongere kittens voorzichtig moest zijn dat hij niet te wild deed; Eaglekit kon zichzelf nogal snel verliezen als hij een speelgevechtje met iemand deed en dus had hij die herinnering wel nodig soms. Eaglekit hield Erminekit in de gaten en grijnsde toen hij zijn oogjes open deed. Eindelijk! Nu had hij misschien iemand om mee te spelen! Aangezien Eaglekit niet echt een verlegen karakter had, was het voor hem geen probleem om op de kitten af te gaan. En dat was dan ook precies wat hij deed. De afstand tussen hun was maar kort en dus stond Eaglekit binnen een mum van tijd vlak voor haar. Hij trok zijn lippen wat terug in een grauw en speels bewoog hij met zijn pootje naar voren waarna hij hem een zachte tik gaf. Zou hij met Eaglekit willen vechten?


+ Eerste post voor Erminekit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's play!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: