I don't know if we're going to be friends or not. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I don't know if we're going to be friends or not.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglekit.
Member
I don't know if we're going to be friends or not. DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: I don't know if we're going to be friends or not.   I don't know if we're going to be friends or not. Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 11:56

Het was weer eens zo één van die dagen dat Eaglekit zich echt behoorlijk verveelde. Als hij dit nog vijf moons moest volhouden, dan ging het nog lang duren eer dat hij apprentice kon worden. Maar goed, hij had inmiddels ook wel ondervonden dat het niet aangenaam was om in zijn eentje buiten het kamp te gaan. Zijn kleine lichaampje was na heel dat drama bij the Small Lake echt ontzettend moe geweest en hij had wel voor een moon kunnen slapen eer dat ze weer terug in het kamp waren. Hij had toen ook een heel belangrijke les geleerd: namelijk dat heel de Clan zijn familie was en Oceanstar en Stallionheart waren zijn ouders. Hoewel zijn echte ouders er op de één of andere manier niet meer waren – hij wist niet altijd niet waarom – kon hij altijd op hun rekenen. Zijn blik gleed door de nursery heen en bleef hangen op één van de kittens die blikken met hem kruiste. Zijn oortje trok wat naar achteren toen hij Laurelkit herkende, de brutale kitten die altijd wel wat commentaar had op anderen. Ugh. Hij wist niet of hij daar nu wel zo’n zin in had. Waarschijnlijk zouden ze behoorlijk met elkaar gaan bekvechten omdat Eaglekit dat soort gedrag niet accepteerde. De andere warriors deden altijd heel erg hun best om rustig te blijven, maar Eaglekit zou haar gewoon een mep geven als het hem te veel zou worden, hoor. En dus keek hij niet echt enthousiast in haar richting toen hun blikken elkaar bleven kruisen en ze uiteindelijk zelfs in zijn richting kwam lopen. “Als je de hele tijd hier komt zitten met je gezeur en je grote bek, dan ga je maar weg,” floepte eruit voordat hij het tegen kon houden. Tja, hij had nu eenmaal het hart op de tong zitten. Daar kon hij zelf vrij weinig aan doen.


+ Eerste post voor Laurelkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Laurelpaw
Member
I don't know if we're going to be friends or not. 3ww6bzmw
Dine
160
Actief
"Spoiler, we all die in the end."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't know if we're going to be friends or not.   I don't know if we're going to be friends or not. Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 12:16

L A U R E L K I T

notes x - tag Eaglekit - words 309 -merci
Het duurde even voordat Laurelkit het doorhad dat er iemand naar haar staarde. Normaal gesproken keken kittens niet zo direct naar haar. Ze viel vaak niet erg op en dat was ook opzettelijk haar bedoeling en als er kittens waren die contact met haar zochten wimpelde ze de kittens direct af, op de minst aardige manier waarop je dat kunt doen. De veroordelende blik van de kleine kater beviel haar niet. Hélemaal niet. De kitten kon amper ouder zijn dan één moon en dus werd ze direct al enigszins geïrriteerd. Wat dacht deze kitten nou eigenlijk? Dat hij, met zijn nog kleine woordenschat en 'de wereld is fantastisch'-visie kon veroordelen wat zij deed? Het was überhaupt een wonder als deze kitten wist hoeveel clannen er waren, dus hij had geen reden, nee, geen récht om haar te beoordelen. Toen de kitten blijkbaar nog steeds dacht dat het netjes was om voor een eeuwigheid naar iemand te staren, stond ze op en liep op de kleine kitten af. Het was niet haar bedoeling om de kitten bang te maken, maar er was toch wel het feit dat Laurelkit minstens vier moons ouder was, wat haar bijna twee keer zo groot maakte dan de kleine kitten.
De kleine kater bleek in iedergeval niet op zijn mondje gevallen te zijn, hoewel Laurel dat niet erg had gevonden. "Pardon? Mag ik niet toevallig hier even lopen of denk jij soms dat je de baas bent ofzo. Want sinds de laatste updates heb ik volgens mij vernomen dat dat toch echt wel Oceanstar of eventueel Stallionheart is." Laurelkit was een geoefende bekvechter. En hoewel de jonge poes geen bal gaf om het leiderschap van Oceanstar of Stallionheart en eigenlijk dat leiderschap ook niet accepteerde, betekende dat niet dat ze deze jonge kitten er niet even op kon wijzen wat zijn plek was.  


I don't know if we're going to be friends or not. Oie_3e10
_________________________________
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I don't know if we're going to be friends or not.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: