Calm minds. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calm minds.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blackpaw-
Member
Calm minds. DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Calm minds.   Calm minds. Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 12:12

Een zacht gesnor verliet zijn keel toen zijn vader met lange halen zijn lichaam begon te wassen. Normaal gezien deed hij dat zelf, maar hij vond het fijn dat ze heel even tijd met elkaar door konden brengen voordat zijn vader zich op zijn warriortaken zou richten. Nog heel even en hij zou zelf ook apprentice zijn! Zijn poten tintelden al van opwinding bij het idee dat Tallstar hem zou benoemen en dat hij een mentor zou krijgen. Hopelijk zou het zijn vader worden, maar hij zou er niet schamper over doen als het iemand anders zou zijn. De warriors hier hadden zich al genoeg bewezen tegenover hun Clan en wie hij dan ook zou krijgen, hij wist zeker dat hij een goede training zou krijgen en dat hijzelf een sterke warrior zou worden. Hij wierp een blik in de richting van de nursery toen één van de queens zijn naam riep en met een zachte zucht nam hij afscheid van zijn vader, zijn oortjes wat naar achteren getrokken. Die schoten echter weer naar voren toen zijn vader hem een lik tussen zijn oren gaf, hem nog een warme blik schonk en zich vervolgens bij de andere warriors voegde waar hij mee op patrouille zou gaan. De zwarte kitten draaide hij zich opgewekt om en ging naar binnen, waar hij zijn groene ogen over de kittens liet glijden die nog aan het slapen waren. Zijn blik kruiste die van Cinderkit en met een klein knikje begroette hij de kitten. “Heb je geen zin om te gaan slapen, Cinderkit?” vroeg hij. De meeste kittens van jonge leeftijd waren nog snel moe op dit punt, maar misschien had Cinderkit te vast geslapen en nu geen behoefte meer aan slaap.  


+ Eerste post voor Cinderkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calm minds.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: