raindrops and roses 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 raindrops and roses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewberry
StarClan
raindrops and roses Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: raindrops and roses   raindrops and roses Icon_minitimema 13 mei 2019 - 20:40


De kattin was na het incident met Laurelkit de nursery niet meer ingeweest, stiekem toch een beetje bang dat de ander weer naar haar toe zou springen met haar nagels uitgeklapt. Ze glimlachte naar de queens die daar lagen toen ze binnenkwam en ging bij de rand zitten terwijl ze een mosballetje probeerde te maken en keek een beetje rond om te zien of er kittens wakker waren om misschien wat mee te gaan doen zoals een spelletje of iets. Het weer was al weer iets beter geworden en het zonnetje begon weer wat te schijnen, maar aangezien ze de dag daarvoor alleen maar regeb gehad hadden was dit eigenlijk al een hele verbetering. "Hey," zei ze zachtjes tegen de eerste de beste kitten die ze zag en welke wakker was.

|| Wisteriakit


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
raindrops and roses 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: raindrops and roses   raindrops and roses Icon_minitimedi 14 mei 2019 - 23:51

No one notices, no one even cares, when I fade away again. I'm a shadow, and no one remembers shadows.

Dit was het meerendeel van haar dag. Opgekruld, voor zover dat ging, naast haar moeder. Haar zusje was ergens aan het spelen. Ze kon haar lach horen maar het nodigde haar nou niet bepaald uit om er achteraan te gaan. Haar lichaam had zich verkrampt in de nacht en als ze nu haar poten bewoog schoot die kramp weer terug in haar spieren waardoor ze zachtjes piepte en snikte. Haar houding momenteel was niet aangenaam, maar ze durfde zich niet meer te bewegen. Uit angst van de verstikkende pijn. Natuurlijk zou ze niet met rust gelaten worden, de nursery was de plek waar je rust zou moeten krijgen, maar er was een rede waarom ze liever nog bij Routnose lag. Kittens, ze waren in overvloed en overdruk. Er klonk een hey, duidelijk aan haar gericht en ondanks de pijn was Wisteria met fatsoen opgevoed. Ze duwde haar kopje omhoog om over de rand van haar nest naar de gevlekte kat te kijken. Dewpaw.. of neit.. of wel. Ze knipperde met haar blauwe ogen terwijl ze slikte. Haar droge keel irriteerde haar, maar daar viel weinig aan te doen als je niet durfde te bewegen. "Hoi." Mompelde ze daarom wat schor. "Zoek.. je iemand mevrouw?" Vroeg ze een beetje hoopvol. Als ze haar kon helpen, misschien verdween dan de pijn! Als ze echt hard aan iets anders dacht, leek het altijd wel wat minder te worden!
Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
raindrops and roses Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: raindrops and roses   raindrops and roses Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 17:05


Ze was de nursery in gegaan zonder echt een doel voor ogen te hebben. Het enige wat ze wist wat ze wou doen was een kitten misschien even uit de nursery halen. "Hoi." Mompelde de kitten waartegen ze gesproken had en Dewpaw glimlachte een beetje. "Zoek.. je iemand mevrouw?" Vroeg Wisteriakit en de kattin knikte. "Ja, eigenlijk wel" begon ze en leunde iets dichter naar de kitten toe zodat alleen zij zou horen wat ze verder te vertellen had. "Ik zoek iemand die misschien even mee wilt naar buiten" vertelde de apprentice en gebaarde met haar staart naar waar ze naartoe wou. "Iemand die mee wilt vogeltjes kijken of misschien wel iets anders" met een grote glimlach keek ze de witte kitten aan en hoopte dat ze met haar mee wou.dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
 
raindrops and roses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: