Vow. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Vow.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistdove
Member
Vow. Tumblr10
Kip
149
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistdove
BerichtOnderwerp: Vow.   Vow. Icon_minitimedi 14 mei 2019 - 21:27

Vow. Roses_by_thispoisonedone-dbk3eit
you don't smile anymore


Huiverend van koude angsten kwam ze overeind, haar ademhaling gejaagd en haar wazige, grijs-blauwe ogen groot als schaaltjes. Het was maar een droom, het was maar een droom... De poes kwam lichtelijk in paniek overeind en stapte met gehaaste tred haar den uit. Waar haar ogen overdag al weinig nut hadden, waren ze in het donker van de den al helemaal verwerpelijk. Om die reden sliep ze altijd dicht bij de ingang, zodat de zon haar grijze vacht het langste verlichtte, zodat ze 's nachts steun kon vinden in het vale licht van de maan en sterren. Ook vannacht boden ze iets van troost, door de heldere hemel konden ze het kamp redelijk verlichten. Nog altijd gaf de duisternis haar ongemak, maar het was licht genoeg om iniedergeval vage vormen te onderscheiden in de donkerte. Voor nu was dat genoeg. De poes zuchtte rillend, kleine traantjes in haar ogen van oude angsten. Stilletjes ging ze in het midden van het lege, slapende kamp zitten, niet wetend waar anders ze heen kon. Het zou nog uren duren voordat het weer licht was, uren die ze niet meer met slaap zou kunnen vullen vannacht
&Erminekit

Vow. Db3he8d-453d2e76-70ba-41dc-81e4-2e94bc371a45Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
Vow. Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv Vow. MistyosVow. Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erminepaw
Member
Vow. DPKsfdL
Mark
18
Actief
''I'm not weird. I'm just different.''

CAT'S PROFILE
Age: 26 weken
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Erminepaw
BerichtOnderwerp: Re: Vow.   Vow. Icon_minitimedi 14 mei 2019 - 21:58

De tom was ondanks dat zijn ontwikkeling met een speer vooruit ging nog altijd een kleine kitten dat er uit zag alsof hij elk moment om zou kunnen vallen van de uithongering. Hij was een mager mannetje die amper gegroeid was sinds hij net geboren was, gelukkig bewoog hij wel meer dan voorheen. De eerste dagen had de witte kit amper een spiertje bewogen maar was afgelopen week al de nursury uitgerold om op ontdekking te gaan. Zijn brein was duidelijk al veder dan die van een normale kitten al bleef hij hierdoor wel achter met zijn fysieke groei. Niet dat het hem uitmaakte. Hij was liever slim en klein dan groot en sterk zonder hersens. De kitten was dan ook de hele dag druk met andere activiteit dan een kit van zijn leeftijd hoorde te doen. Een mosballetje achterna rennen? Niks voor hem. Stoeien? Alsjeblieft niet. Een verhaaltje? Dat werd in ieder geval al wat interessanter dan die stomme onnuttige spelletjes. Kleine Ermintekit was liever druk met het bedenken waarom zijn vacht een witte kleur had en waarom die van een andere kat.. anders was. In zijn beleving was wit normaal, als hij dan ineens een bruine kat zag was hij meteen een vol uur van slag af. Puur omdat hij niet kon bedenken waarom. Hij raakte dus snel gefrustreerd, vooral met zulke dingen dus. Het hield hem dagen en nachten klaarwakker, de kit kon echt geen oog dicht doen voor hij antwoord had op zijn eigen vragen. Zoals nu, al uren lagen de queens en kittens om hem heen diep te slapen maar hijzelf kon de slaap maar niet vatten. Erminekit was te druk met piekeren, te druk met het oplossen van alle raadsels. Kort schrok hij op vanuit zijn eigen gedachten toen hij in alle doodse stilte geritsel hoorde en toen zachte pootstappen. Vragend hief hij zijn kopje op en keek met een schuin kopje door de uitgang van de nursury. Al gauw vielen zijn grijs blauwe ogen op een gestalte dat midden in het pikdonkere kamp was gaan zitten. De nieuwsgierig trok hem letterlijk meteen zijn mosnest uit, want al snel was de kitten in de uitgang van de den. Zijn staartje zwiepte kort, afvragend als hij hierdoor geen gezeik kreeg.. Maar toen hij kort zijn blik op zijn slapende ‘pleegmoeder’ wierp was het groen licht voor de kitten. Met onhandige stapjes waggelde hij naar buiten en keek op naar de kat die daar zo alleen in het maanlicht zat. Zijn brein maakte nu al overuren: wat deed de she-cat nou hier? Hij besloot om het te ‘vragen’. Erminekit drukte zijn kopje tegen she-cat aan en piepte heel zachtjes op een soort vragende toon. Was zij net als hem ook aan het piekeren over hoe zijn pels wit was en de hare grijs?


Vow. Ermine11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistdove
Member
Vow. Tumblr10
Kip
149
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistdove
BerichtOnderwerp: Re: Vow.   Vow. Icon_minitimedi 4 jun 2019 - 17:02

Vow. Roses_by_thispoisonedone-dbk3eitHoewel de zomer haar intrede deed, kon de poes een ijzig briesje door het kamp voelen gaan. Kort huiverde ze, maar haar wollige vacht zou genoeg beschutting bieden. Hopelijk genoeg voor de rest van de hele nacht, want de maan had haar hoogtepunt nog niet eens bereikt. Oh, hoeveel uren had ze wel niet op deze exacte plek gezeten, gedaan wat ze nu ook aan het doen was? Ach, wat deed ze überhaupt eigenlijk. Haar leven weg wensen? Het was slechts aan een lafaard om de dood te verlangen, maar hier was ze. Wilde ze echt dood? Of was het slechts haar vorm van escapisme? Ze vroeg zich af of haar moeder dat laatste moment voordat ze haar dood vond, spijt had gehad. Kon een kat daadwerkelijk vrede vinden in het feit dat Starclan op haar wachtte, of zou je altijd dat kleine gevoel van angst, van spijt hebben voordat ze kapot sloeg tegen de rosten, of je keel werd doorgebeten? Het waren haar raadsels, raadsels die haar samen met de duisternis wakker hielden.
Een zachte, vragende piep liet haar opschrikken en geschrokken kwam ze overeind. Snel genoeg echter zag ze een witte kitten, die zijn kopje tegen haar aangedrukt had. Hij was dichtbij, waardoor Mistpaw ieder detail in zijn witte, uitgemergelde gezichtje kon zien. Ietwat bezorgd viel haar de vlekken onder zijn ogen op, was hij oké? "O-oh, het s-s-spijt me," waar bood ze eigenlijk nog haar excuses voor aan? De poes schudde even haar kopje. "Ik.. Ik kan niet slapen, de nacht is mij te diep," mompelde ze zachtjes, waarna ze opnieuw ging zitten, haar wazige ogen op de grond gericht. "W-waarom ben jij hier?"

Vow. Db3he8d-453d2e76-70ba-41dc-81e4-2e94bc371a45Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
Vow. Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv Vow. MistyosVow. Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Vow.   Vow. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vow.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: