Are you going to eat that cake? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Are you going to eat that cake?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Erminepaw
Member
Are you going to eat that cake? DPKsfdL
Mark
18
Actief
''I'm not weird. I'm just different.''

CAT'S PROFILE
Age: 26 weken
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Erminepaw
BerichtOnderwerp: Are you going to eat that cake?   Are you going to eat that cake? Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 9:32


Are you going to eat that cake? 6d44f810

Erminekit mocht eindelijk de nursury uit zonder twintig bezorgde queens om hem heen. Alle andere leeftijdgenootjes mochten al allang buiten spelen met elkaar maar hij was nog te klein en te zwak geweest. Nu had hij kwaad tegengestribbeld en opgeëist dat hij ook naar buiten wou. De nursury had hij al van top tot teen uitgezocht en hij was er nu klaar voor om zijn kennis uit te breiden en het kamp eens te gaan onderzoeken. Zijn grijs blauwe oogjes stonden dan ook nieuwsgierig toen hij voorzichtig in een hoekje van het kamp alles in alle rust observeerde. Verschillende katten liepen rond, de een klein en de ander groot maar alle droegen de zelfde heide lucht. Knipperend met zijn ogen bleef hij iedereen en alles volgen met zijn blik, het viel hem dan ook direct op dat een nieuwe kat voor kort vanaf buiten afkwam met allemaal rare dingen in haar mond. Vragend zwiepte hij met zijn staart. Nouja zeg, wat was dat? Het leken op de bladeren die hij wel eens naar binnen had zien waaien maar dan.. groener? Hij wist het niet en dus besloot de kit er op af te gaan om het te vragen maar toen de kleine tom nog maar net opgestapt was was hij de vrouwelijke kat al weer kwijt. Een beetje verward legde hij zijn oren in zijn nek. Waar was ze heen? Erminekit ging opzoek maar kwam de kat die hier zonet was geweest niet meer tegen. Hij wist natuurlijk helemaal niet dat het een medicine cat geweest was die net terug kwam van een kruidentocht. Zijn ogen gleden veder door het kamp en daar.. daar vond hij ineens iets. Het was een klein blauw rond balletje, liggend op de grond waar zonet de she-cat gelopen had. Als nieuwsgierig aagje ging Erminekit er meteen op af en besnuffelde het nieuwe ontdekking. Een frons kroop op zijn voorhoofd toen hij de geur niet herkende. Hij herkende er helemaal niks van. Het was nieuw! Erminekit ging in zijn aparte zit houding zitten (kijk plaatje) en liet een blij piepje horen voor hij met zijn pootje er mee begon rond te rollen en toen ineens het besje in zijn mond propte en er op begon te kauwen. Het proefde zoet! Zijn ogen groeide groot. Wauw! Dit was heerlijk! De kitten kauwde vol genot door, yummie!!

@Dewpaw


Are you going to eat that cake? Ermine11
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Are you going to eat that cake? Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Are you going to eat that cake?   Are you going to eat that cake? Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 19:28


Ze had de hele dag al niet erg veel gedaan, ja ze had geholpen in de elders den en had wat mos gehaald, maar ze had geen poging gedaan tot trainen die dag. De wit met grijze vacht van de kattin zag er net zo wit en netjes uit als altijd en terwijl ze haar voorpoot likte glimlachte ze naar wat katten die voorbij kwamen. Na een aantal minuten haar vacht gelikt en schoon gemaakt te hebben besloot ze toch maar op te staan toen haar blik viel op een kitten die niet meer in de nursery was, in plaats daarvan zat hij ergens op te kauwen en de kattin ou weten wat het was, dus liep ze naar hem toe en ging voor hem zitten. "Hee, wat heb je daar?" Vroeg ze nieuwsgierig aan de kleine kitten terwijl ze haar kop een beetje scheef hield en keek naar wat er voor zijn poten lag.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Are you going to eat that cake?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: