Birds falling from the sky. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Birds falling from the sky.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglekit.
Member
Birds falling from the sky. DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Birds falling from the sky.   Birds falling from the sky. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:22

En zo zat je het ene moment rustig weg te dommelen en werd je het andere moment opgeschrikt door een prooi dat letterlijk uit de lucht kwam gevallen. Of zo leek het dan toch. In werkelijkheid had Eaglekit niet gezien dat één van de apprentices de vogel in de nursery hadden gegooid en vervolgens lachend weg waren gerend. De kitten keek verwonderd naar de vogel, gaf het een zachte por met zijn pootje en keek vervolgens naar boven. Hij zou toch denken dat als een vogel door dat nauwe bladerdek kwam vallen dat er wel meer schade was aangericht dan dit, maar het leek erop alsof het bladerdek de val van de vogel had overleefd. Vreemd. Hij was zich in elk geval wel rot geschrokken en met zijn oortjes in zijn nek keek hij om zich heen om te zien of één van de andere kittens het had zien gebeuren. Aan de ene kant wilde hij het mysterie van de vogel opgelost hebben, maar aan de andere kant wilde hij ook niet dat ook maar iemand had gezien dat hij zich door zoiets op had laten schrikken. Zijn hart zakte dan ook een klein beetje – figuurlijk dan – in zijn keel toen hij blikken kruiste met Wisteriakit, die hem waarschijnlijk had zien schrikken. Nou ja, dan moest hij maar het zekere voor het onzekere nemen. “Heb jij gezien wat er is gebeurd?” vroeg hij aan haar, knikkend in de richting van de vogel. Misschien konden ze zo samen wel het mysterie oplossen.


+ Eerste post voor Wisteriakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
Birds falling from the sky. 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: Birds falling from the sky.   Birds falling from the sky. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:42

No one notices, no one even cares, when I fade away again. I'm a shadow, and no one remembers shadows.

Slapen was er niet van gekomen vannacht. Haar lichaam had haar wakker gehouden en toen het zonlicht langzaam voor de ingang van de nursery scheen, wist ze dat het te laat was om nog te proberen te slapen. Ze zou zometeen in ieder geval wel kunnen bewegen. Hopelijk de krampen wat uit haar poten lopen voor ze nogmaals zou kunnen proberen te slapen. Terwijl ze het plan van haar dag maakte, viel er spontaan een vogel de nursery binnen. Queens waren nog in slaap dus die hadden niet direct in de gate wat er aan de hand was. Datzelfde gold voor de meeste kittens, op eentje na dan. Eaglekit kruiste blikken met haar, zijn gehele gelaat duidelijk showend dat hij geschrokken was. Dit dwong de kitten wel om zichzelf in beweging te brengen. Haar achterpoot sleepte half over de grond, de spieren te stijf om samen te kunnen spannen, maar dat was half normaal geworden. Dus ze negeerde het terwijl ze naar hem toe stapte. "Enkel dat dode vogels vliegen.. Of een poging tot doen?" Mompelde ze duidelijk makende dat ze er ook niet veel van snapte en snuffelde aan de vleugel van het dode ding. "Het is nog warm. Wedden dat het gewoon een hartaanval kreeg van ons. Doodsbang voor wat er ging gebeuren in een nest vol warriors." Ze grijnsde haar tanden bloot, de kitten aankijkend.
Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit.
Member
Birds falling from the sky. DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Birds falling from the sky.   Birds falling from the sky. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 13:34

Eaglekit trok kort met zijn oortje. Dat klonk… logisch, op de één of andere manier. Het beest had immers vleugels. Daarom was het des te vreemder dat het ding opeens naar beneden kwam gevallen, dood. Hij zou toch denken dat ze dan hun vleugels zouden gebruiken om weer snel op te stijgen. Of zou er iets in de lucht hangen waardoor zij straks ook zouden sterven? Even ging zijn pels van die gedachte overeind staan, maar toen bedacht hij zich dat dat ook niet logisch klonk. Als de vogel al zo snel dood was gegaan, hadden zij dat dan ook niet allang gevoeld? Zijn ongemakkelijke gevoel verdween volledig toen Wisteriakit haar woorden sprak. Een kleine grijns gleed om zijn lippen en even leek de kitten helemaal vergeten te zijn dat zijn angst ooit bestaan had. “Dat moet het zijn!” zei hij enthousiast tegen Wisteriakit. Ze waren misschien nog kits, maar ze waren al behoorlijk dreigend. Opeens verscheen er een gespannen blik in zijn ogen en boog hij zijn kopje dichter naar de witte kitten toe, alsof hij haar nu iets heel geheimzinnigs ging vertellen. “We moeten onze nieuwe prooi beschermen tegen de jagers!” Hij wees met zijn staart in de richting van de kits en de queens die nog vredig lagen te slapen. “Wij als gevreesde WindClanners mogen er niet aan dénken om onze prooi te delen. We zullen het moeten bewaken met ons leven.” En vervolgens knikte hij plechtig, alsof dat het enige doel was in zijn leven waar hij nu nog voor stond. Nu nog even kijken hoe Wisteriakit erover dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Birds falling from the sky.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: