Don't be so boring! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Don't be so boring!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Don't be so boring! DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Don't be so boring!   Don't be so boring! Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:36

Een zachte zucht verliet zijn lippen terwijl hij zich op zijn rugje draaide, uiteraard ver uit de buurt van zijn siblings. Littlekit en Chillykit werden er alleen maar boos om als hij te druk was en de rest zou er waarschijnlijk ook commentaar op geven. Maar hij vond het zo verschrikkelijk saai hier! Hij had ondertussen nu al wel alles gezien en de kittens sliepen naar zijn idee veel te lang. Behalve Fuzzykit. Fuzzykit kon hij altijd wel overhalen om samen te spelen. Dat deed hem trouwens denken aan die keer dat hij naar zijn zusje had gesnauwd. Hij had daar nog steeds spijt van, maar gelukkig had hij het deels goed weten te maken door zelf speciaal een mosballetje voor haar te rollen waar ze zo vaak mee kon spelen als ze wilde. Alleen al de gedachte aan haar bracht een glimlach om zijn lippen. Hij vond zijn andere siblings ook wel belangrijk, hoor, maar Fuzzykit was echt geweldig als het aankwam op spelen. Chillykit was zijn ijsprinsesje, Littlekit was zijn gewone prinsesje en voor de rest moest hij nog iets verzinnen. Met Hoarsekit kon hij trouwens wel van die wildere spelletjes doen, zoals een beetje met elkaar bekvechten. Oeh, over Hoarsekit gesproken! Loudkit draaide zich snel op zijn buik en zette grote oogjes op toen hij zag dat Hoarsekit zijn oogjes opendeed en langzaam wakker leek te worden. “Aanvallen!” schreeuwde Loudkit vervolgens zo luid door de nursery dat iedereen daar wel wakker van moest worden. Vervolgens rende hij naar zijn broertje toe – en met rennen bedoelde hij letterlijk de vier stappen die hij verder moest zetten – en sprong vervolgens naar voren, zijn pootjes naar voren gericht zodat hij die op de rug van zijn broertje kon zetten en daarmee grip kon krijgen.


+ Eerste post voor Hoarsekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Hoarsevoice
Member
Don't be so boring! Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Don't be so boring!   Don't be so boring! Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:56


I will not be like a bird bred in a cage
too dull to fly even when the door stands open.

Van avonturen en onderzoeken werd je moe. Hij had zich in het begin van de avond opgekruld naast zijn grijze moeder en tevreden in slaap gevallen. Zijn slaap had lang en fijn geweest. Maar met een gaap en een paar knippers was zijn ochtend in een klap wat minder fijn. Een gil van zijn broertje kwam te snel voor de aanval voor hem om zichzelf te focussen. Met de klap van lichaam tegen lichaam ontschoot de adem uit Hoarse zijn lichaam en rolde hij om. Nog een aantal keer knipperde hij wild en zodra zijn lucht terug in zijn longen was sprong hij overeind. Grommendd met een grijns schoot hij op zijn broertje af. "Daar ga je voor boeten!" Piepte hij lachend over Littlekit heen springend om op Loudkit zijn rug te komen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Don't be so boring! DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Don't be so boring!   Don't be so boring! Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 14:27

Loudkit voelde een triomfantelijk gevoel door zijn binnenste gaan toen hij Hoarsekit volledig wist te verrassen. Zijn lichaam rolde om en Loudkit sprong weg zodat hij buiten de vuurlinie was, zijn kleine staartje zwiepend en een uitdagende blik in zijn grijsblauwe ogen. Zijn oortjes wiebelden toen Hoarsekit oogcontact met hem maakte en een luide gil ontsnapte zijn lippen toen de kitten opeens over Littlekit sprong – waarbij Loudkit heel even vreesde dat Hoarsekit haar per ongeluk zou raken, wat gelukkig niet gebeurde – en naar Loudkit rende. Een lach ontsnapte zijn keel toen zijn broertje in zijn richting sprong en met een gracieuze beweging probeerde hij zich te laten vallen en weg te rollen. Het vallen lukte wel, maar dat wegrollen ging hem nog niet zo goed af. En dus was het resultaat dat Hoarsekit’s volledige gewicht op zijn flank terechtkwam in plaats van op zijn rug waardoor Loudkit’s adem ook heel even afgekapt werd. Maar de kitten werd niet boos. Nee, Loudkit werd zelden boos op zijn broertje of op zijn zusjes. Je had al veel nodig om de jonge tabby kwaad te krijgen, zeker nu hij nog klein was en hij alles rooskleurig inzag. Dat zou snel genoeg veranderen eer dat hij apprentice zou worden, maar voor nu was hij nog de onschuld zelve. “Jij zwaar zijn!” kirde hij vrolijk toen hij eindelijk bekomen was van de klap. Vervolgens stond hij op en deed opnieuw een poging om op zijn broertje te springen, zijn tanden plagerig happend naar diens oren, maar ervoor zorgend dat hij Hoarsekit nooit pijn deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't be so boring!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: