Hard as ice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hard as ice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frayfield
StarClan
Hard as ice DPKsfdL
42
Actief
"Not every girl wants to be a princess"

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Frayfield
BerichtOnderwerp: Hard as ice   Hard as ice Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 11:26

Oh de she-cat was boos- nee woest! Haar water kookte hoog en elk moment kon haar blazende fluitpot ontploffen. Ze wou alles en iedereen een klap verkopen, zelfs hun keel doorbijten bij sommige. Oh ze was echt woedend. Haar witte moeder was verdomme van een tak naar beneden gestort en dood geflikkerd, daar was haar andere zwart gekleurde moeder natuurlijk extreem verdrietig over waardoor de aandacht al helemaal links was gaan liggen. Zij had ook pijn hoor! Maar niemand kwam vragen hoe het met haar ging, nee! niemand die een troostende schouder kwam aanbieden! Dan was haar broer: de perfecte idioot, ook ineens het zonnetje van de clan geworden die kennelijk ook nul moeite mee had dat hun verdomde moeder ergens onder de grond lag weg te rotten. Hij kreeg zelfs Thornstar als mentor toegewezen want hij was een oh zo goeie kater die een oh zo goeie mentor verdiende. En wat was zij? Een loser kennelijk. Een dikke nul, een verdomde nietsnut want haar aangewezen mentor was Glazeshit en Glazeshit had het verstand van een kittens zijn achterwerk! Zij was goed , zij was sterk, zij had de ambitie om te leidde en echt niet Waternerd. Ze voelde zich in de zeik genomen, dat de clan haar maar achterlijk vond en haar daarom opscheepte met een idiote mentor. De calico weigerde, ze zou niks van die sukkel aannemen. Zijn trainingen? Daar zou ze nooit op komen opdagen. Zijn adviezen? Ene oor in andere oor uit. Zijn lieve karakter? Om te kotsen. Ze haatte hem! Ze haatte iedereen! Met woede die haar zo hard in de greep had was de jonge apprentice er vandoor gerend, ver weg van alles, van iedereen.. Pas toen de she-cat tot stilstand kwam had ze het pas door dat haar poten haar voorbij de grens hadden gedragen waardoor ze nu op onbekend terrein stond. Tfu. Ze zou haar clangenoten eens laten zien wat ze kon. Ze zou dit gebied in haar eentje ontdekken en alle gevaren verslaan, ze zou terug komen met de beste verhalen en dan zou Thornstar wel inzien dat hij een dikke fout gemaakt had, dat hij Glazeshit niet mentor had moeten maken. Ze zou de verdomme beste warrior worden die heel Thunderclan ooit gekend had! Met boze stappen bleef Fraypaw door lopen. Ze zou iedereen eens laten zien wat ze kon..

(Enkel voor @Lethe)


Hard as ice D9gqnb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethe
Member
Hard as ice DPKsfdL
Cynthia
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lethe
BerichtOnderwerp: Re: Hard as ice   Hard as ice Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 20:09

Haar blik liet ze rustig rondgaan, terwijl ze zich een weg baande tussen de huizen door. Ze liep met lange streden, niet echt een doel voor ogen, behalve kijken of er mogelijk wat interessants ergens te vinden was. Snel genoeg zag ze het dan ook, een jonge kat, met de geur van Thunderclan. Mooi, dit kon zeker interessant worden. Haar blik strak, stapte ze op de jonge poes af. "Wat denk je hier te doen?" Sprak ze plots vrij fel, haar nagels uitslaand. De Thunderclanner was hier misschien met een doel gekomen, maar ze zou haar snel terugsturen naar waar ze vandaan was gekomen.


Hard as ice 2gxnp75Hard as ice 10pvxmwHard as ice 10pvxmwHard as ice Mtxszs
Hard as ice 2el87wx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hard as ice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: