Miss Mysterious 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Miss Mysterious

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kumeza
Member
Miss Mysterious Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Miss Mysterious   Miss Mysterious Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 17:05


Swallowflight tuurde door de bomen door. Ze was op jacht, maar had tot zover nog geen enkele prooi weten te vinden. Ze had van het kamp tot Fourtrees geen enkele prooi weten te vinden. Was zij nou blind, of was de prooi op? Een geërgerde zucht rolde over haar lippen, waarna ze haar kop draaide richting de open vlakte van Fourtrees. De zwarte poes besloot om daar maar heen te gaan, alleen wist ze niet zo goed waarom. Ze wilde niet met anderen praten, al helemaal niet met andere Clankatten. Ze spotte een jonge poes, aan de andere kant van de Fourtrees. Als ze had gedacht dat de poes haar niet gezien had, had ze zich allang omgekeerd en weer terug naar huis gegaan. Maar ze stond zo open, zo bloot, dat het haast onmogelijk was om de zwarte poes niet te hebben gezien. Ze deed niet haar best om er vriendelijk uit te zien, daar had ze geen zin in. Ze liep wel op de apprentice af, en knikte de ander kort toe. "Wat brengt een apprentice hier?" vroeg ze, iet wat streng. Waar is je mentor, kleine?

- Pepperpaw eerst!
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Miss Mysterious 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Miss Mysterious   Miss Mysterious Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 17:43


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Fourtrees was toch altijd de leukste plek om andere katten te ontmoeten wat Pepperpaw betrof. Er kwamen katten van alle clans langs en als ze Acorndust goed begrepen had, was je er ook veilig. Op de heilige grond van Starclan mocht geen bloed vloeien. Dat scheelde dan ook weer enigszins. Maar vandaag stond er een grote zwarte warrior met ijsblauwe ogen. In eerste instantie wilde Pepper de aftocht blazen, maar de kattin had haar al gespot voordat ze af kon druipen. Eventjes bleef de flamepoint apprentice versteend staan, maar daarna schuifelde ze wat onhandig met één van haar voetjes over de aarde. "Kon geen prooi vinden," miauwde ze, snel een excuusje verzinnend. "Wat brengt een warrior naar fourtrees?" besloot ze vervolgens met een lichte nieuwsgierigheid te vragen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Kumeza
Member
Miss Mysterious Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: Miss Mysterious   Miss Mysterious Icon_minitimema 5 aug 2019 - 18:32De jonge poes leek totaal niet op haar gemak. Swallow had wel vaker de indruk dat jonge katten haar op het eerste zicht eng of onvriendelijk vonden, en deze indruk wekte de Shadowclan apprentice ook. Een lichte zucht rolde over haar lippen. Ze zou vast dan ook wel heel erg angstaanjagend zijn. De apprentice antwoordde dat ze geen prooi kon vinden, en geamuseerd wiebelde Swallow met haar oren. Toen de ander aan haar vroeg waarom de zwarte warrior hier was, kon Swallowflight het niet laten om even kort te grinniken. ”Kon geen prooi vinden,” sprak ze met een geamuseerde ondertoon. ”Lijkt erop dat wij beide nog geen geluk hebben gehad wat jagen betreft.” voegde ze er vriendelijk aan toe. Ze mocht de kleine wel, hoe nerveus deze ook wel overkwam. Ze zou vast ooit een goede warrior worden, eentje die Swallow dan liever niet zou willen tegenkomen in een gevecht. ”Ik ben Swallowflight, van Thunderclan.” miauwde ze na een tijdje, waarna ze ging zitten en haar staart om haar voorpoten wikkelde. Ze had voor de zekerheid Thunderclan erbij gezegd, voor het geval dat de apprentice nog niet zo goed was in het onderscheiden van geuren. ”En met wie heb ik het genoegen?” vroeg ze vervolgens, met een nieuwsgierige glinstering in haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Miss Mysterious 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Miss Mysterious   Miss Mysterious Icon_minitimema 12 aug 2019 - 22:00


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
 Enigszins gespannen keek Pepperpaw naar de grote Thunderclan warrior, al vonkte er toch nieuwsgierigheid op in haar ogen. Dit was misschien wel Pepperpaw's grootste probleem, nieuwsgierigheid overwon het altijd. Het maakte hierbij ook helemaal niet uit of het een goed of een slecht moment was voor nieuwsgierigheid. Gelukkig kon de jonge flamepoint iets ontspannen toen Swallowflight aangaf dat ze ook geen prooi kon vinden. Maar vervolgens verstarde de Flamepoint opnieuw van schrik toen Swallowflight haar naam noemde. Oh jee! "Dan bent u de moeder van Waterpaw!" bracht Pepper wat verbijsterd uit, waarna ze haar kaken weer op elkaar klapte. Dat had ze er niet uit willen flappen. Oh jee, zij had Waterpaw immers geslagen! Zou Swallowflight dat heel erg vinden? Wist Swallowflight dat? "Uhm.. ik.. umh.. ik ben Pepperpaw" Kwam er heel erg zachtjes achteraan. Hopelijk bleef ze heel. Anders heel hard rennen Pepperpaw!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Miss Mysterious
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: