Friend or foe?



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Friend or foe?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverwish
Member
Friend or foe? YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Friend or foe?   Friend or foe? Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 16:39


  Vrolijk liep Silverpaw door het ThunderClan territory, op weg naar Fourtrees. Ze was daar als is eerder geweest, toen had ze Settledpaw ontmoet. Daar had ze hem uit één van de eikenbomen moeten redden. Ze vond Settled aardig en ze snapte daarom ook niet zo goed waarom de ShadowClanners meestal als sluw en onaardig beschreven werden. Maar ze had ook nog maar één ShadowClanner ontmoet. Toch had ze van Ardentpaw gehoord dat hij ook een ShadowClanner had ontmoet, en die was ook aardig geweest. Silver zuchtte en besloot verdere vooroordelen maar buiten te sluiten. Het ging haar ook meer om de kat zelf, en niet uit welke Clan hij kwam.
  Eindelijk had ze Fourtrees bereikt. Ze glimlachte en keek om haar heen. Ze zag geen katten, voor zover ze kon kijken. Of ruiken. Ze een beetje teleurgesteld. Stiekem kwam ze hier ook om nieuwe katten te ontmoeten. Maar als die er niet waren, dan vond ze het uitzicht ook prima.
  De poes liep wat verder van haar territorium vandaan, en de open plek op. Ze liet haar blauwe ogen over de grenzen glijden van de andere Clans, totdat ze iemand zag bij de grens van ShadowClan. Oeh, misschien was het Settledpaw wel. Alhoewel dat wel erg onwaarschijnlijk zou zijn. Silverpaw toverde een glimlach op haar gezicht en liep wat passen naar de andere kat toe.
  'Hallo!' Ze hoopte dat de ander wel in was voor een praatje.

- first Nightmarepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Friend or foe?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: