Paniek!!! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Paniek!!!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
Paniek!!! Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimedo 30 mei 2019 - 0:47

Gorsekit was nog een beetje bang om het nest alleen te verlaten. Hij had het gevoel dat er altijd verschrikkelijke dingen met hem zouden gebeuren als hij alleen op pad ging. Daarom bleef hij vooral dichtbij wat hij kende. Mama, papa, zijn siblings. Hij was altijd heel voorzichtig om rond te kruipen. Maar nu was het heel rustig in de den, dus tijd om zijn pootjes te strekken. En immers, als hij nooit oefende zou hij nooit zijn broertjes en zusjes kunnen bijbenen. En hij had inmiddels al wel geleerd dat WindClan snel was, ofzo. Dus misschien moest hij rustig aan maar eens beginnen met oefenen. Gorsekit was ook het nest uit geklommen, zonder te vallen, want hij maakte wel zeker dat hij heel voorzichtig was. En hij begon daarna rondjes om hun eigen nest heen te lopen, want hij durfde echt nog niet veel verder. Straks kwam er weer een andere kat die hem zou laten schrikken. Dat was namelijk al eerder gebeurd. Oh jee, wat deed hij!? Misschien kon hij toch maar beter het nest terug in gaan en wachten totdat papa of mama met hem wilde oefenen. Paniekerig keek hij in het rond, besluiteloos met wat hij nu weer moest doen.

- Eaglekit eerstPaniek!!! Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit.
Member
Paniek!!! DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 20:38

Eaglekit liet een zachte zucht ontsnappen terwijl hij op zijn rugje lag en zijn kop naar beneden draaide zodat hij naar het kamp kon kijken die voor hem ondersteboven leek te zijn. Hij grinnikte toen hij verschillende katten op een vreemde manier naar buiten zag komen, alsof ze niet helemaal goed hun poten zetten op de grond. Natuurlijk was het enkel zijn perspectief en het bloed dat naar zijn hoofd steeg dat ervoor zorgde dat hij dingen begon te zien die niet klopten, maar hij amuseerde zich en daar draaide het om. Zijn aandacht werd echter getrokken toen hij zacht geritsel hoorde. Hij dwong zichzelf om naar beneden te kijken en bewoog kort met zijn oortjes toen hij Gorsekit herkende. De kitten bleef heel vaak in de buurt van zijn ouders, maar deze keer leek hij het toch aangedurfd te hebben om alleen op onderzoek uit te gaan. Eaglekit snapte niet goed waar de paniekerige houding vandaan kwam. Er was bijna niemand wakker en zo eng waren de kittens en de queens toch ook weer niet? Misschien moest hij maar eens even polshoogte gaan nemen. Als hij echt zo belangrijk wilde worden als zijn pleegvader moest hij zich toch over bepaalde obstakels zetten. Hij moest interesse tonen in het welzijn van zijn Clanmates en goed op de hoogte zijn van anderen. En hij moest iedereen accepteren om wie hij was, al was dat bij sommige kittens verschrikkelijk lastig. “Gorsekit,” sprak hij en een vriendelijke blik lag in zijn ogen. “Waarom ben je zo paniekerig? Is er iets aan de hand?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Paniek!!! Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 23:20


Gorsekit keek schichtig heen en weer. Van zijn nest naar de rest van de nursery. Totdat opeens een andere kitten dichterbij kwam. Hij klonk aardig. Hij wist zelfs zijn naam! Gorsekit keek terug naar zijn nest, waarna hij met angstige oogjes naar de andere kitten keek. Wat er aan de hand was? Ja, goeie vraag. De andere kitten durfde wel gewoon zomaar in zijn eentje in de nursery rond te lopen. ‘I-ik..’ Snel stopte het rood-witte katertje met spreken. Ja, hoe moest hij dit nou uitleggen. Het was zo stom. Zijn blik ging naar de andere kant van de nursery en keek de kitten aan. ‘Durf niet,’ piepte hij vervolgens stilletjes. Nee, hij durfde niet verder van het nest weg te lopen. Eigenlijk wilde hij liever gewoon weer terug kruipen. Maar hij wilde ook geen watje lijken! En dat deed hij natuurlijk nu wel heel erg. Gorsekit probeerde bibberend zijn kinnetje iets te heffen, maar het was natuurlijk grote schijn. Hij had immers al toegegeven dat hij bang was. Oh, wat was hij ook een grote sufferd!Paniek!!! Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit.
Member
Paniek!!! DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 20:56

Eaglekit kon het eerlijk gezegd maar amper begrijpen. Ja, hij was graag bij zijn pleegvader in de buurt, maar hij raakte toch ook niet in paniek als deze wegging en hij alleen achterbleef? Er waren zat andere kittens waar hij mee kon spelen. En als hij honger had, ging hij gewoon naar één van de queens toe. Nu had hij natuurlijk wel één specifieke queen die de zorg over hem had genomen, maar als zij er niet was omdat ze haar warriortaken deed, dan waren er genoeg andere queens die hem verder wilden helpen. Ze waren hem nu aan het leren om vast voedsel te eten en Eaglekit moest eerlijk toegeven dat hij dat verkoos boven de melk die hij kreeg, al vulde de melk natuurlijk ook wel lekker zijn buikje. Hij vond het vooral fijn om eerst te drinken en dan lekker in te dommelen, dicht tegen de vacht van zijn soort van pleegmoeder aan. Zijn pleegvader had te veel taken om uit te voeren, dus Eaglekit zag hem bijna nooit en had dan ook geen tijd om tegen zijn vacht aan in te dommelen. Eaglekit werd uit zijn gedachten getrokken door Gorsekit die uitlegde wat er aan de hand was. Zoals Eaglekit al verwacht had, had de kitten een tikkeltje last van verlatingsangst. “Natuurlijk kun je het wel!” zei hij bemoedigend tegen de kitten. “Je bent zelfs al een eind op weg.” Met een knikje over zijn schouder gaf hij aan dat Gorsekit al wel een afstand had afgelegd, ook al was dat misschien niet ver. “Kom,” zei hij met een glimlach. “Laten we nog een stukje verder wandelen. Vind je het ook eng als ik met je meega?” Hij keek de kitten glimlachend aan. Misschien vond Gorsekit het al een stuk makkelijker als Eaglekit bij hem was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Paniek!!! Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimema 17 jun 2019 - 22:50

Gorsekit keek met grote, bange oogjes naar de bruine kitten. Die leek wel heel stoer, helemaal toen hij hem verzekerde dat hij het wel kon. Oh, dacht hij dat echt? Gorsekit keek nog eens paniekerig door de nursery. Alles leek nu opeens zoveel groter. Gorsekit keek nog onzeker naar de andere kitten. Vervolgens zei hij dat al ver op weg was. Hij keek terug naar zijn eigen nest en de afstand leek inderdaad enorm. En hij zou ook nog terug moeten! Oh, dat wilde hij stiekem liever, maar de andere kitten zei dat hij wel verder kon en er werd al tegen hem aan geduwd. Gorsekit snikte eens, waarna hij met trillende pootjes overeind. De andere kitten vond het wel een goed plan om verder te wandelen. Nee, hij wilde terug! Maar, hij wilde ook niet de andere kitten teleurstellen en het spelletje te verpesten. Vervolgens vroeg hij of hij samen wel durfde. Daar had hij een punt, hij zou niet meer alleen zijn. Langzaam knikte hij. De bruine kitten leek wel lief. Misschien durfde hij dan inderdaad wel. ‘Oke,’ miauwde hij nog wat aarzelend, maar hij zette een stapte naast de bruine kitten. Zijn ogen gingen behoedzaam door de nursery. Er was nog geen gevaar gedetecteerd, maar dat kon in ieder hoekje zitten…Paniek!!! Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit.
Member
Paniek!!! DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimedi 16 jul 2019 - 22:57

Eaglekit’s hart trok samen toen hij Gorsekit hoorde snikken en bijna wilde hij toegeven en tegen de kitten zeggen dat ze het gingen laten, dat hij zich om mocht keren en dat alles goed zou komen. Hij klemde echter strak zijn tanden op elkaar om te voorkomen dat hij die beslissing zou maken. Als hij Gorsekit van zijn angst af wilde helpen, dan was het juist de bedoeling dat ze door zouden zetten, hoe moeilijk dat dan ook was voor de kleine kitten. En dus probeerde hij de tranen zo goed mogelijk te negeren. Of nee, hij boog zich snel naar de kitten toe en gaf deze twee likken over zijn wangen zodat de tranen opgedroogd zouden zijn. Daarna glimlachte hij bemoedigend naar de kleine kitten, richtte zijn aandacht op het doel dat hij wilde halen. Hij wilde Gorsekit mee leiden naar de uitgang van de nursery. Niet om naar buiten te gaan, maar om aan te tonen dat de kitten niks had om voor te vrezen en ook niks had om veilig in zijn nest te blijven hangen. “Als het je beter laat voelen, mag je ook je flank tegen mij drukken of mijn staart zachtjes in je bekje nemen,” zei hij zachtjes tegen de kitten. “Ik beloof je dat ik je zal beschermen. Ook al is dat nergens voor nodig, want niemand zal je hier kwaad doen. In deze Clan zijn we allemaal familie, Gorsekit,” herhaalde hij de woorden die zijn wijze pleegvader tegen hem had gesproken nadat hij in the Small Lake was gevallen, wanhopig op zoek zijnde naar zijn echte ouders. “We zijn niet door bloed met elkaar verbonden, maar in zekere zin ben ik wel jouw broertje.” Zou Gorsekit begrijpen wat hij bedoelde of was dat te onduidelijk?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Paniek!!! Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Paniek!!!   Paniek!!! Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 20:14


Gorsekit kreeg opeens twee likjes over zijn wangen. Met schitterende oogjes keek hij de bruine kitten aan. Hij knikte langzaam, begrijpend wat hij bedoelde. Niet huilen, gewoon doorlopen! Toen zei Eaglekit dat hij tegen hem aan mocht lopen, of zijn staart mocht pakken. Meteen keek hij weer met betraande oogjes naar Eaglekit, maar nu niet omdat hij verdrietig was, maar omdat Eaglekit ontzettend lief voor hem was. Dankbaar drukte hij zich tegen de oudere kitten. En toen kwam hij met hele slimme woorden. Met grote ogen keek hij hem aan. Het was veilig hier, en ook beschermd. En ze waren een familie! Hij keek naar zijn nest, waar zijn broertjes en zusjes waren en mama. En papa was ergens buiten, die zorgde voor hem en de clan. En toen kwamen woordjes die hem ergens verwarde, maar ook blij. ‘Broertje?’ vroeg hij toen met grote ogen. Wat was Eaglekit slim! De clan was zijn familie, Eaglekit was zijn familie. En hier was hij veilig. Vastberaden zette hij een stapje verder naast de andere kitten.Paniek!!! Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Paniek!!!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: