Take care 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Take care

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winterbird
Member
Take care 2vifhtw
Cynthia
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 66 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (senior warrior)
Winterbird
BerichtOnderwerp: Take care   Take care Icon_minitimedo 30 mei 2019 - 15:24

Ze had er lang en hard over nagedacht, maar dan nu toch het besluit genomen. Ze zou een kitten bij haar houden en de andere twee aan Whitenight geven en hem vertellen dat dit de enige twee waren die ze had gehad. Toch deed het haar pijn om haar kittens van elkaar te scheiden, maar ze kon ze niet allemaal weggeven. Zachtjes wekte ze Whitekit en Cloudkit en gebaarde de kittens haar te volgen. Het was een koude nacht, maar ze had nou eenmaal nu met Whitenight erover afgesproken. De kittens werden steeds groter en ze was bang dat als ze nog langer zou wachten ze ze niet af kon geven. Gelukkig wist ze ongezien het kamp uit te gaan met de kittens, want als iemand haar zag zouden ze haar vast en zeker tegenhouden. Ze wilde in ieder geval terug proberen te zijn voor Brightkit wakker werd, maar ze zou nog steeds moeten uitleggen wat er met haar andere twee kittens gebeurd was. Ze liet haar blik kort gaan naar de twee jonge kittens en haar blik verzachte iets. Hopelijk zouden ze gelukkig worden in Windclan. Het bos was akelig stil zo in de nacht en ze hoopte maar dat alles goed zou gaan tot ze bij fourtrees waren.

[Whitenight en kittens alleen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitewinter
Member
Take care DPKsfdL
Cynthia
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner (Warrior)
Whitewinter
BerichtOnderwerp: Re: Take care   Take care Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 16:39

Ze begreep niet goed waarom haar moeder haar wakker had gemaakt samen met haar broertje. Het was tenslotte midden in de nacht en ze had Brightkit niet wakker gemaakt. Wat verward keek ze om zich heen, maar volgde haar moeder toch maar toen deze begon te lopen. Het was apart om 's nachts buiten de nursery te zijn en het was vrij helder en lichtjes koud. Ze zette haar vacht dan ook wat op en liep dicht bij haar moeder, niet van haar zijde wijkend. Toch kon ze het niet helpen om een beetje spanning te voelen toen ze het kamp uit gingen en het bos in. "Waar gaan we heen?" Ze wist niet goed of ze nu stil moest zijn of niet, maar ze wilde weten wat ze gingen doen buiten het kamp en waarom Brightkit niet mee was gegaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take care
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: