How unfortunate [Pyre] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 How unfortunate [Pyre]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleaktail
Member
How unfortunate [Pyre] 0rS1Iyi
Dorian
412
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: How unfortunate [Pyre]   How unfortunate [Pyre] Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 19:36


Je zou wel kunnen zeggen dat zijn plan hem van zijn angsten beroofd had. Niet dat dat perse een goed ding was. Nee, Bleaktail was er haast roekeloos door geworden. Het was een regenachtige ochtend. De lucht was nog warm van de voorafgaande zomerdagen. En dus was het behoorlijk klam. Hij hing rond in het Linwood park. Een plaats die relatief veilig oogde maar waar je zeker wel op je hoede moest zijn. Bloodclan had hier namelijk een natuurgebiedje in handen. En bovendien kon je Rouges of Twolegs tegen het lijf lopen. Ergens had hij een stille hoop om Brat bij toeval tegen te komen. Niet alleen wilde hij zich zo snel mogelijk tegenover haar bewijzen, hij begon haar ook meer en meer te appreciëren. Bleaktail liep op het meertje af dat zich in het midden van het park bevond. Hij ging aan de waterkant zitten en keek naar de kringen die de regendruppels achterlieten. Hoe een kleine druppel zo veel impact kon hebben op zo’n groot wateroppervlak verbaasde hem. Bleaktail hoopte ooit zelf zo’n druppel te kunnen laten vallen op het oppervlak van de ShadowClan. Plots drong de geur van een andere kater tot hem door. Enigszins verschrikt keek hij op. Bloodclan, dat was onmisbaar. Hij bleef ijselijk stil zitten terwijl hij zich druk afvroeg of hij niet haastig rechtsomkeert zou moeten maken. De kater tegenover hem was ouder dan hem. Hij had een zwarte vacht en donkere ogen. Ergens deed hij hem een beetje denken aan Jinx. Al wist Bleaktail niet geheel waar hij dat nou moest plaatsen. Aangezien er een redelijk ongemakkelijke stilte heerste besloot hij uiteindelijk toch maar iets te zeggen. “Hey, kan ik je ergens mee helpen?” Het had vrij zacht geklonken. Hij keek de kater achterdochtig aan. Ondanks dat Bleaktail hier zelf in de fout zat door hier te zijn bleef hij schijnheilig ophouden de onschuld zelve te zijn.


Commitment is like a novel,
How unfortunate [Pyre] VpXaCwl
where the hero dies within the first chapter.
Bleaktail's horror:
 
Thanks to Blackpanther:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
How unfortunate [Pyre]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: