Who Is There? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Who Is There?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousekit,
Member
Who Is There? DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: One Moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousekit,
BerichtOnderwerp: Who Is There?   Who Is There? Icon_minitimedi 4 jun 2019 - 15:55


Mousekit lag nog in haar nestje in de Nursey. De zon was net aan opgekomen en scheen zachtjes de ingang van de Nursery binnen. Haar zwart-witte kopje rustte op de rand van haar nestje. Verveeld staarde de kitten een beetje voor zich uit. Toen ze verderop in de Nursey iets zag bewegen, keek ze nieuwsgierig op. Wie was daar? Voordat ze opstond keek ze even achterom. De Queen die voor haar zorgde lag nog te slapen. Voorzichtig sprong ze haar nest uit en landde op de grond. De jonge kitten keek nieuwsgierig om haar heen.


First Post Gorsekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Who Is There? Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Who Is There?   Who Is There? Icon_minitimedi 4 jun 2019 - 23:00


Gorsekit was weer eens de eerste wakker geworden. Een zonnestraaltje was namelijk precies in zijn gezicht gaan schijnen en knipperend keek hij op. Hij sperde zijn bekje open in een enorme gaap, waarna hij smakkend om zich heen keek. Het was super rustig in de nursery, het enige wat hij hoorde was rustige ademhaling en zacht gesnurk. Gorsekit strekte zijn pootjes, daarmee zorgend dat hij niet per ongeluk iemand aanstootte in zijn nest. Hij rolde toen voorzichtig bij de rest weg. Nu het rustig was, kon hij misschien de nursery ietsje verder verkennen. Misschien zou hij vandaag weer een stapje verder van zijn nest durven! Gorsekit rolde voorzichting over de rand van zijn nest en kwam knullig neer, maar hij bleef op vier pootjes staan. Gorsekit sprong waggelde overeind en kroop voorzichtig een stukje verder van zijn nest. Totdat zijn gele ogen op een andere kitten viel, niet veel groter dan hem. Oh nee! Hij was ontdekt! Gorsekit snelde zo vlug zijn korte, wankele pootjes hem konden dragen en verstopte zich achter zijn nest. Misschien had de ander hem nog niet gezien en dan was hij veilig!Who Is There? Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Who Is There?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: