Free souls 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Free souls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soundpaw*
Member
Free souls Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Free souls   Free souls Icon_minitimeza 8 jun 2019 - 21:39

Het was niet raar voor Soundkit om zich op haarzelf te houden. Ze was niet comfortabel met sociale interactie, vooral niet met oudere katten, aangezien Gloriousreign en Tigerclaw beiden niet erg aardig tegen haar waren geweest. Die ontweek ze dus liever gewoon helemaal. Andere kittens gingen soms goed en soms niet. Saffronkit en Blackkit waren beiden zo lief tegen haar dat het haar gelukkig maakte dat ze die twee vrienden kon noemen. Toch, het was nog steeds moeilijk om haar over haar angst dat ze iets fout zou doen of fout zou zeggen en dat de ander haar dan zou haten heen zetten was een hele uitdaging. Het zorgde er echter niet voor dat ze minder van spelen hield. Dat was nu dan ook waarom de jonge kitten een mosbal voor haarzelf aan het uit slaan was. Totdat deze wegschoot. Soundkit keek met grote ogen hoe de bal door de lucht vloog en voluit in het gezicht van een andere kitten lande. Oh nee! Nu zou die haar vast haten.


Astralkit eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Astralkit.
Member
Free souls DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 full moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Astralkit.
BerichtOnderwerp: Re: Free souls   Free souls Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 20:59

Heerlijk lag de kleine kitten opgerold te slapen tegen een Queen wie de zorg van haar op zich had genomen. Ze was zo heerlijk aan het slapen toen iets tegen haar aanknalde en met luid gepiep werd ze wakker. Ze stond overeind, haar bruine vachtje omhoog net zoals haar staart en haar oogjes wijd open. Het eerste wat ze dacht was, waar was haar papa?! Maar ze kalmeerde al snel toen de Queen haar een geruststellend kopje gaf en ze relaxte opgelucht. Haar amberkleurige oogjes keken de Nursery rond. Opzoek naar diegene die haar dit had aangedaan tot ze een mosbal niet ver van haar nestje zag liggen. Dat had haar vast aangevallen toen ze sliep! Maar...dat balletje moest wel gerold worden. Ze keek weer op en zag een witten kitten met grote ogen. Aha! Dat was de dader. Maar...wat moest ze doen? Ze wou er niet naar toe! Misschien had die kitten dat expres gedaan! Maar als ze dat balletje gewoon even snel terug rolde. Dan kon ze tegen haar mama aan liggen en verstoppen, ja! Dat was een goed plan. Ze trippelde snel naar de mosbal toe en sloeg het balletje terug naar de witte kitten en rende toen met een paar sprongetjes terug naar haar moeder en drukte haarzelf tegen haar aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
Free souls Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Free souls   Free souls Icon_minitimema 10 jun 2019 - 16:04

Een luid gepiep vulde de nursery toen de mosbal tegen te andere kitten was aangekomen en Soundkit legde haar oortjes naar achteren. Kon die niet stil zijn? Straks maakte ze de hele nursery nog wakker en drie keer raden wie ze dan zouden aankijken. Zij had immers de mosbal geslagen. Oh gelukkig, de ander hield dan eindelijk op met haar gepiep toen de queen waar ze bij lag haar een kopje gaf. Ergens vond de witte kitten haar een aansteller, ze was zeker ouder als haar maar maakte een stuk meer lawaai. Maar ja, als ze zelf iets eng vond, of niet leuk, dan hield ze stil omdat ze er niets over durfde te zeggen. Misschien was dat dan ook niet goed, maar het hielp er wel mee dat ze met rust gelaten werd. Ze keek stilletjes toe hoe de andere kitten dan opstond, de mosbal naar haar terug gooide en daarna weer terug haar nest in rende. Dus ze had gelijk, de kitten haatte haar nu. Maar ze moest nog wel haar excuses aanbieden. Onzeker, met kleine stapjes, ging ze op het nest af. Ze stopte een klein afstandje er vandaan en zocht de moed om iets te zeggen tegen de kitten die haar nu vast niet wilde spreken of zien. "H-het sp-spijt me," hakkelde ze, haar blauwe oogjes op de grond gericht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Astralkit.
Member
Free souls DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 full moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Astralkit.
BerichtOnderwerp: Re: Free souls   Free souls Icon_minitimedi 18 jun 2019 - 13:13

De kitten die het balletje tegen haar aan had gerold liep haar kant op en nieuwsgierig maar twijfelend stak Astral haar kopje op om te zien wat ze van plan was, tot ze voor haar neus stond. "H-het sp-spijt me," Hakkelde de kitten en ze duwde haar pootjes onder haar lichaam en stond op. "Het is oké." Miauwde ze met gespitste oortjes. Ze had het dus duidelijk niet expres gedaan! "Ik schrok gewoon." Miauwde ze verontschuldigd. "Dus..eh..wil je misschien spelen?" Vroeg ze twijfelend. Ze had best wel een beetje naar gedaan en ze had nu ook wel door dat de kitten het niet met opzet deed, dus misschien kon ze het wel goedmaken door met haar te spelen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
Free souls Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Free souls   Free souls Icon_minitimewo 19 jun 2019 - 21:07

Het was oké? Maar waarom had ze dan zo luid gepiept? Dan was het toch zeker niet oké, of was het gewoon zoals ze eerder al had gedacht, aanstelgedrag? Verontschuldigend miauwde dat ze gewoon was geschrokken om daarna te vragen of ze wilde twijfelen, al klonk het wat twijfelend. Uh, ja. Wat moest ze nu zeggen? Ze had Blackkit, nee nu Blackpaw, beloofd hem trots te maken en vriendjes te maken. Dat zou ze dus gaan doen, ze zou ja gaan zeggen tegen de ander. Het was tenminste een beetje een troost dat ze nu niet te enigste leek die huiverig was om met vreemde katten, al waren het andere kittens, te praten. En dus knikte ze, hopelijk vastbesloten en zelfverzekerd, zoals ze het bedoelde, al kon ze het niet weten dankzij haar wat achterliggende twijfel. Wat wil je spelen dan?" vroeg ze. Dat wilde ze allemaal niet hoeven te bepalen hoor, dan was er ook een hoop minder wat ze fout kon doen. De bruin met witte kitten voor haar moest vast wel een leuk spel of iets kunnen bedenken voor hun twee.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Free souls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: