Bird without feathers 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bird without feathers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Bird without feathers UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Bird without feathers   Bird without feathers Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 10:41

Zachtjes kwam de kattin de nursery binnen. De meeste queens waren al wakker, maar sommige van de kittens zouden ongetwijfeld nog slapen. Met een muis tussen haar kaken geklemd vond ze haar weg naar het nest van haar grijze dochter, Slatefur. De zwarte kattin legde de muis neer naast haar nest en glimlachte haar kort toe. "Vers gevangen ontbijt," mauwde de kattin terwijl haar ogen naar het kroost aan haar buik gingen, haar kleinkinderen. Fawnstep was met de eerste ochtendpatrouille meegegaan en had een muisje weten te vangen. Haar dochter moest namelijk goed eten en niets was beter dan vers vlees.

with Slatefur
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
Bird without feathers DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Bird without feathers   Bird without feathers Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 16:54

Slatefur had net al haar kinderen een goede wasbeurt gegeven, ze stuk voor stuk goed schoon poetsende. Wie weet wie er allemaal op bezoek kwam immers. Ze leerden al steeds beter zichzelf te wassen, maar niks ging boven een goede wasbeurt haarzelf. Maar ze waren heel goed bezig en leerden veel bij. En dat was ook nodig, zo bleek maar, want ze hadden ook daadwerkelijk bezoek. Slatefur hief haar hoofdje op en draaide haar oren vriendelijk naar voren om zoveel mogelijk geluid op te vangen. Ze herkende de geur al snel als die van haar moeder. "Bedankt mam," reageerde Slatefur met een zachte glimlach, "hoe gaat het?" Het was nooit helemaal koek en ei meer geworden tussen haar en haar moeder, maar Slatefur deed haar best om de scherven te lijmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bird without feathers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: