Broken promises. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Broken promises.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Broken promises. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Broken promises.    Broken promises. Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 15:34

Het was een paar dagen na haar benoeming als mentor. Agate had de eerste training met Mesperyian achter de rug en hoewel ze er eerst niet veel voor gevoeld had, begon ze er nu wel de voordelen van in te zien. En het verdreef ook haar gedachten die over haar vader gingen. Het verdreef het verlangen om hem te zien, om antwoorden te zoeken. Want als ze eerlijk was, wist ze niet of ze enkel op de woorden van Rascal af kon gaan. Hij leek zo verbitterd te zijn over alles wat met hun vader te maken had, dat hij haar gemakkelijk zou kunnen beïnvloeden met zijn woorden als hij dat zou willen. En dat moest ze juist voorkomen. Ze moest voorkomen dat ze zich te snel liet beïnvloeden, dat ze een hekel aan haar vader begon te krijgen terwijl ze geen idee had wat zijn intenties waren. En misschien moest ze ook maar eens stoppen met te veel plannen te maken wat haar halsband betrof, al leek dat het enige te zijn wat haar voor nu nog overeind hield. Een doel hebben, ergens naar kunnen streven. Ze had nu al bijna drie hondentanden verdiend. De eerste twee hingen aan haar halsband en maakten een bevredigend geluid telkens als ze zich voortbewoog. Nog even en er zouden er nog meer aan hangen, maar dan waren er eerst bepaalde opdrachten die ze uit moest voeren en moest voltooien. Ze moest haar loyaliteit aan de Elite laten zien, aan Cóbra. Nee, aan Chawl, hield ze zichzelf voor. Chawl had nu zeven hondentanden, dus dat wilde zeggen dat hij er ook mee bezig was, al had hij de laatste keer niet zo blij gekeken toen Cobra de hondentanden aan hem had gegeven. Ze was niet gaan polsen, maar ergens knaagde het toch wel aan haar dat ze het toen niet gevraagd had. Agate keek op toen ze uit haar gedachten werd gehaald door naderende pootstappen. Een Elite cat? Een rogue? Of toch maar een kittypet?


+ Eerste post voor Zahida


Broken promises. 2gxnp75 Broken promises. 10pvxmw Broken promises. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Broken promises. CtVqjS4
L O I S
266
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Broken promises.    Broken promises. Icon_minitimema 10 jun 2019 - 0:53

Het gebeurde niet vaak dat Zahida in de problemen zat. Vaak genoeg wist ze welke straatjes ze moest vermijden en waar wel of geen gevaar was. Echter viel daar geen rekening mee te houden als er een hond ontsnapt was en haar uit het niets op de hielen zat. Het was geen ontzettend grote hond, maar wel een jachthond; zo eentje die je niet makkelijk van je af kon schudden. De warme adem die in haar nek gehijgd werd was nu niet bepaald plezant en zin om nog veel langer zo door te rennen had ze niet. Za schoot een steegje in, waarna ze zich vlug afzette tegen de rechtermuur en met een lenige draai op de rug van de hond belandde. Ze drukten haar nagels met flinke kracht in diens schouders, zodat ze er niet vanaf vallen kon, waarna ze hard in de nek van het dier beet en hier zo veel mogelijk vel van losscheurde. Dit was blijkbaar niet helemaal gewenst, want de hond begon hard te janken en rolde zichzelf over de grond heen, waardoor de she-cat kort volledig geplet werd en alle lucht uit haar longen werd geslagen. Gedesoriënteerd bleef ze zo even liggen, waardoor ze de happende kaken van de hond nog maar net kon ontwijken. Haar onderbuik was naar de hond toegericht, niet de beste positie om in te zijn; maar voordat de hond dit door kon hebben schopte ze met haar achterpoten in diens buik en duwde ze zichzelf van de grond af naar boven om zo bij zijn keel te kunnen, die ze met een harde hap doorbeet. Het dode gewicht van de hond viel bovenop haar en opnieuw voelde ze de lucht uit haar longen gaan. Met wat gemopper duwde ze het zware lijk van zich af waarna ze overeind kwam. Nu was ze helemaal besmeurd met bloed, niet per se hoe ze haar vacht het mooiste vond. Al was het wel weer die typische BloodClan look. Met een geërgerde oogrol en een laatste blik op de dode hond trippelde ze het steegje uit, om op zoek te gaan naar een regenton of een sloot. Echter stuitte ze hier op een andere member uit de Elite, Agate, die kende ze wel. Was een stukje jonger dan zijzelf en een dochter van Shark. Ze grijnsde naar de ander ter begroeting.


Broken promises. 10pvxmwBroken promises. 2gxnp75Broken promises. 2hqc5lxBroken promises. 2iha58wBroken promises. 34nodx3Broken promises. VmwrhyBroken promises. 89lmSOJBroken promises. 23mrb6wBroken promises. COxUkZtBroken promises. Okd2lwBroken promises. 10pvxmwBroken promises. 10pvxmw
Broken promises. Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Broken promises. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Broken promises.    Broken promises. Icon_minitimedo 13 jun 2019 - 14:14

Agate wierp een blik over haar schouder en trok kort met haar oortje toen ze Zahida herkende. Ze hadden niet echt heel veel contact, maar zij was wel één van de weinigen waar Agate het gevoel bij had dat ze verantwoordelijk werd gehouden voor wie zij was en voor wie haar vader was, waar hij ooit voor had gestaan en wat hij achter zich had gelaten. Het was soms grappig om te zien hoe haar reputatie heel erg verschilde van die van Rascal. Ze geloofde zeker dat hij meer vrienden had dan haar, maar er waren ook katten die zijn onbezorgde houding en het feit dat hij nog altijd geen halsband om zijn nek had zitten niet echt konden appreciëren. Ze wist dat Cobra haar op dit ogenblik met meer vertrouwde dan Rascal. En dat vond ze meer dan prima. Sinds hun gesprek over Shark was ze over een paar dingen na gaan denken, maar het gaf haar nog steeds niet het idee dat ze Rascal nu volledig kon vertrouwen en als vriend moest gaan zien. Nee, helemaal niet. Hij was haar vervelende halfbroertje en daar bleef het dan ook bij. “Je bent weer lekker bezig geweest, zie ik,” sprak Agate met een knikje naar de bebloede vacht van Zahida. Ze zat behoorlijk onder, dus Agate vermoedde dat er wel een stevig gevecht aan vooraf was gegaan. Ze meende ook de geur van hond te ruiken, maar ze was niet zeker. In elk geval was het geen kittypet. “Heb je de hondentand al voor het doden van een hond? Ik weet zeker dat je hem nu dik verdiend zou hebben.” Het was geen poging om zich te verzoenen met de Elite member, het was gewoon een beleefd feitje dat benadrukt moest worden.


Broken promises. 2gxnp75 Broken promises. 10pvxmw Broken promises. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Broken promises.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: