what's going on with the world momma? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 what's going on with the world momma?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Undersea
Member
what's going on with the world momma? Img_6610
Queen M
132
Actief
Nøthing kills a man faster than his øwn head.

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Undersea
BerichtOnderwerp: what's going on with the world momma?   what's going on with the world momma? Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 13:52

Met een mank loopje kwam de young warrior binnengestapt met een klein zielige muisje bungelend vanuit zijn bek. Zijn schouder was gewond geraakt tijdens het gevecht voor de Heatherfields waardoor hij nu met moeite jagen kon, achter konijnen aanrennen werd het niet voor de aankomende moon maar in ieder geval probeerde de tom nog zijn steentje bij te brengen door op wat kleinere prooidieren te jagen. Met een zuchtje liet Undersea zijn vangst op de magere stapel vallen voor hij zich terugtrok naar de rand van het kamp. Zijn hoofd stond er niet meer bij om veder te jagen, nog zijn lichaam die mee wou werken. Vedomme Riverclanners, dit alles zou niet gebeurd geweest zijn als die otters hun eigen zwemvliezen op hun eigen gebied hadden gehouden. Lafaards dat ze waren.. gebied innemen in tijden wanneer prooi schaars was, moorden voor een volle buik.. Hij haatte de clan met al zijn hart. Hun waren de reden geweest dat hij niet bij zijn stervende moeder in de buurt kon zijn, hun waren de reden dat zijn mentor zwaar gewond teruggekeerd kwam, hun waren de reden dat Windclan nu honger had, hun waren de reden dat hij iemand vermoorden moest om zijn eigen leven te redden. Eerloze monsters dat ze waren, geen greintje emotie voelde die vissenbekken. Riverclan dacht enkel wat het beste was voor hun, en mochten ze het gene niet krijgen wat ze wouden dan zouden ze daarvoor moorden. In zijn eigen ogen viel Riverclan nu buiten de code door hoe ze zich gedragen hadden. Ze waren niet minder dan een stel rogues, of beter gezegd: Bloodclan. Humeurig drukte Under zijn oren in zijn nek voor hij zijn kop op zijn poten neerlegde. Een zware blok lag in zijn maag terwijl zijn hart elke keer samen kneep wanneer hij weer terug dacht aan het gevecht, als hij al enkel aan Riverclan dacht. Hij had iemands leven ontnomen en dat deed de rode tom meer zeer dan hij toegeven wou.

@Owlbae<3


what's going on with the world momma? 8lI7ZiZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlbate
Member
what's going on with the world momma? Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: what's going on with the world momma?   what's going on with the world momma? Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 14:24


De bruine kater was zelf op pad gegaan. Hij was zelf een Tunneler dus jagen was al langzaamaan makkelijker geworden. Gelukkig leek het al meer en meer op Newleaf te lijken, ondanks de regenbuien en stormen, en was het prooi wat actiever. Zo was het hem net gelukt om een klein konijntje te vangen in éen van de holen. Waarschijnlijk nog behoorlijk jong. En hij wist wel dat hij de jonkies met rust moest laten zodat ze meer kans kregen op jongen. Maar hij wist dat de Clan wel wat eten kon gebruiken. Dus draafde hij trots terug het kamp in. Zijn dikke staart heen en weer zwiepend. Zijn lange vacht was nooit prettig geweest in zo een vochtige warmte. Maar misschien dat hij met Undersea ergens een plasje kon vinden om op te frissen.
Over Under gesproken. Hij spitste zijn oren terwijl hij toekeek hoe de rode kater zijn prooi zelf op de stapel zette. Een diepe zucht verliet Owlbate’s lippen. En langzaam stapte hij af op de prooihoop om zijn konijntje daar te laten vallen en de andere warrior te volgen. ”Wat heb ik jou verteld?” Miauwde hij, nog steeds achter hem aan lopend tot hij besloten had om ergens te rusten. ”Jouw schouder is nog steeds niet volledig heel, Under. Je moet rusten.” Mompelde hij nors. Maar nog steeds begon hij zijn wond wat te likken. Zorgen dat het niet erger werd. ”Word dan een Tunneler, als je zo verdomd koppig bent. Jouw wond gaat nooit dicht als je je schouder zo vaak beweegt.” Hij was nog steeds boos. Maar dat hield hem niet tegen als hij naast hem wou liggen. Verdomme, wanneer zou hij het leren? Ze konden niet altijd bij elkaar zijn, en Owl kon hem ook niet lang genoeg alleen laten. Blijkbaar.what's going on with the world momma? FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
 
what's going on with the world momma?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: