Can't get a hold of them 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Can't get a hold of them

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlbate
Member
Can't get a hold of them Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 11:36


Het was net na Sunhigh. Waar het toppunt van de dag al langzaamaan weer kouder werd en de katten weer hun eigen gang gingen. Voor Owlbate was het iets minder actiever. Undersea was ergens zijn eigen ding aan het doen en ook zijn siblings waren hier en daar. Hij had eerst Condorflower beloofd om wat met haar af te spreken. Gezien de band met het nestje al verder uit is gerukt na de dood van Northdrift. Maar toch had hij niet verder afgesproken waar en wanneer precies. De bruine kater was op zijn buik aan het liggen, vlak naast de Elder's den. Het was niet altijd dat hij zo een bui had. Op het ene moment was hij blij of neutraal, maar soms kwam er een speer van emoties door hem heen, tot er niks meer van over was en hij het aller liefst alleen wou zijn. Geen gesprekken met anderen, gewoon compleet gedistantieerd van de rest.
En hij wist dat hij moest jagen, hij wist dat hij iets moest doen. Maar de motivatie was weg. Er waren zulke momenten waar hij zich gewoon leeg voelde. Geen enkele nut in de Clan, in de wereld. Zulke momenten gingen natuurlijk wel over, alleen was de avontuur juist wanneer het over ging. Hij kon miserabel liggen voor dagen, als het kon. Maar daarvoor moest hij de tijd nemen, en geduld had hij niet.

+ DewpawCan't get a hold of them FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Can't get a hold of them Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 12:10


De krassen op haar wang door de bloodclanner die ze tegen was gekomen toen ze perrongeluk over de grens was gestapt prikte nog steeds best wel, maar dat weerhield haar er niet van om bloemetjes te gaan plukken of om te proberen te jagen. De jonge apprentice trippelde door de twoleg place en ze keek haar ogen uit toen ze een tuin vol met grote, mooie bloemen zag. Ze stak haar tong een beetje uit toen ze bekeek waar ze het beste de tuin in kon springen, keek nogmaals naar binnen het nest in en sprong op een kliko naast de heg. Haar snorharen trilde opgewonden toen ze alle bloemen rook en vergat even dat er misschien nog twolegs binnen zouden kunnen zitten. Met een sprong stond ze op de heg waarna ze daar weer vanaf sprong en op het gazon landde. Met een blije twinkeling in haar ogen keek ze weer naar de bloemen voor haar snuit en trippelde de bosjes in om zo min mogelijk op te vallen. Haar bekje sloot zich om een aantal steeltjes en al snel had ze een stapel bloemen met allemaal verschillende kleuren, de meeste hadden verder geen waarde meer in de medicine den, het enige wat ze zouden doen was het wat mooier maken. Met een glimlach op haar snuit pakte ze alle bloemen bij de steeltjes op en sprong de tuin weer uit. Haar lange vacht zat ook nog onder de bloemblaadjes en haar witte pootjes waren bruin gekleurd van de natte grond waar ze in stonden, maar voor haar was het het helemaal waard. Ze had bloemetjes met meer kleuren dan ze zelf had kunnen bedenken en zo snel als ze kon rende ze terug naar huis. De stapel bloemetjes legde ze neer in haar nest, pakte een klein stapeltje op en liep naar de warrior den waar het nest van Stallionheart en Shatteredice was en versierde het randje een beetje met de bloemetjes die ze voor hun had geplukt voordat ze nog een paar bloemetjes uit haar nest pakte en deze voor de poten van Owlbate neerlegde met een kleine glimlach. Het was niet veel, maar bloemen maakte haar blij dus misschien dat het de ander ook wel blij zou kunnen maken.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlbate
Member
Can't get a hold of them Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 12:59


Zijn ogenleden waren langzaamaan zwaarder geworden, en voor kort had hij zijn ogen dicht. Maar nog steeds was hij wakker. Zijn spitsende oren vertelden al genoeg dat hij de geluiden om zich heen opnam. Het was ook dat hij  pootstappen hoorde aankomen. De jonge kat leek hem als zijn doelwit te kiezen en liet iets voor zijn poten vallen. Owlbate opende zijn ogen om de bloem voor zijn neus te bekijken. Als volgt keek hij op naar de kat die zijn rust durfde te storen. Maar toen hij opmerkte dat het nog de jonge Dewpaw was besloot hij om geen kattige opmerking te geven en de bloem te accepteren. Het waren tenslotte de kleine dingen dat telden.
"Dank je wel, Dewpaw." Miauwde hij, een beetje ongemakkelijk. Wat moest hij hiermee? Hij had een kleine bui gekregen, al was de bloem wel een aardig symbool. Misschien was hij toch niet echt alleen. Hij was niet onzichtbaar. Katten dachten ook weleens aan hem. Dat probeerde hij zichzelf te vertellen. Hij betekende wel iets voor katten. Al was hij niet de meest belangrijkste.
Voorzichtig schraapte hij zijn keel, voor hij eindelijk na een tijdje stilte wat besloot te zeggen. "Heb jij soms het gevoel van ontkoppeling als je denkt over je bestaan? Denk je soms 'gek, waarom ben ik hier? Waarom ben ik in dit lichaam?' En dan denk je er dieper over na, waardoor het voelt alsof je niet eens in het lichaam hoort. Je weet dan niet wie je bent. En dan hou je je aan de gekke gedachte vast tot jouw borst open gaat van de paniek?" Iets meer specifiek dan hij gehoopt had. Hij wou niet de enige zijn met zulke gedachtes. Hij wou zeker zijn dat er niets mis met hem was. En als een jonge apprentice hem daarbij moest helpen, dan was dat zijn enige manier.Can't get a hold of them FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Can't get a hold of them Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 19:08

Ze had zich zo gelukkig gevoeld toen ze eenmaal tussen alle bloemen had gelopen en alle geuren haar neusje goed binnengekomen waren. Alle kleuren en verschillende blaadjes lieten haar blij huppelen tussen de bloemetjes en haar neusje tussen de bloemen duwen om ze nog beter te ruiken. Van alle bloemen die ze gezien had had ze er een aantal afgehaald en had deze meegenomen terug naar huis. Een blije glimlach speelde op haar snuit toen ze het nest van haar mentor en zijn mate versierd had en bedacht dat ze dat daarna misschien ook nog wel met haar eigen nest kon doen, maar eerst had ze een aantal bloemetjes voor Owlbate neergelegd omdat hij een beetje down leek. ”Dank je wel Dewpaw” met een kleine glimlach knikte ze naar hem en ging ze zitten. Ze likte haar voorpoot even en luisterde naar hem toen hij weer verderging. ”"Heb jij soms het gevoel van ontkoppeling als je denkt over je bestaan? Denk je soms 'gek, waarom ben ik hier? Waarom ben ik in dit lichaam?' En dan denk je er dieper over na, waardoor het voelt alsof je niet eens in het lichaam hoort. Je weet dan niet wie je bent. En dan hou je je aan de gekke gedachte vast tot jouw borst open gaat van de paniek?"” Aandachtig luisterde ze naar elk woord wat de kater tegen haar sprak en ze ging zelf nu ook liggen, net als Owlbate. ”Ik snap soms niet waarom ik in dit lichaam zit en soms denk ik dat starclan één groot spelletje met me uithaalt, dus ik denk dat ik je begrijp?” Miauwde ze vragend. Ze snapte zijn punt, maar ze wist niet goed hoe ze het moest verwoorden dus hoopte ze maar dat hij snapte dat zij het snapte waar hij het over had.dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlbate
Member
Can't get a hold of them Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimevr 14 jun 2019 - 12:21


De kattin leek voorbereid te zijn op zijn plotselinge uitbarsting. Zijn ogen gericht op de gelige van Dewpaw. Gelukkig was ze niet zo snel van het pad gebracht, dan was hij dus niet de enige. ”Ik snap soms niet waarom ik in dit lichaam zit en soms denk ik dat starclan één groot spelletje met me uithaalt, dus ik denk dat ik je begrijp?” Probeerde ze. Dat zorgde er voor dat Owlbate juist dieper erin werd gedraaid. ”Dat is het probleem juist. Wat heeft StarClan voor ons gepland? Voor wat zijn we hier?” Begon hij naar weer. Nope. Zodra je zo een gesprek met de kater nam, was er geen manier weg. ”Zijn we hier alleen om te vechten en te jagen? En dan gaan we dood en laten we geen pootstappen achter. Manen na onze dood zal onze naam niet meer herkend worden. Dan waarom zijn we hier? We moeten toch ergens iets betekenen?” Hij keek weer naar het bloemetje, voor hij uiteindelijk een diepe zucht liet horen. Waarom deed hij ook zijn best? Het enige wat hij deed was de arme apprentice verwarren. ”Laat maar,” mompelde hij. Hij was niet in de stemming om echt small talk te houden. Maar nu ze toch hier was moest hij iets doen om sterk te lijken. ”Een ander onderwerp dan naar eh...” Een pauze. ”Hoe gaat het met jouw trainingen, Dewpaw?”
Can't get a hold of them FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Can't get a hold of them Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimevr 14 jun 2019 - 12:49


Hoewel ze eerst zo blij was geweest dat ze bloemen had gevonden, zo zwaar voelde haar lichaam nu. De woorden die de kater zei voelde te zwaar en te echt. Het was te realistisch. Het was geen zonneschijn meer maar donkere regenwolken. ”Dat is het probleem juist. Wat heeft starclan voor ons gepland? Voor wat zijn we hier?” Het waren vragen waar sommige katten misschien vreemd van op zouden kijken, maar voor haar waren het bijna de gebruikelijke gedachten die door haar hoofd spookte. ”Ik weet het niet, zouden we daar pas achter komen als we dood zijn?” Hij stelde vragen en zij stelde ze terug. Misschien dat ze zo weer wat duidelijkheid zouden kunnen krijgen. ”Zijn we hier alleen om te vechten en te jagen? En dan gaan we dood en laten we geen pootstappen achter. Manen na onze dood zal onze naam niet meer herkend worden. Dan waarom zijn we hier? We moeten toch ergens iets betekenen?” Ze wiebelde met haar oortjes en ze trok haar staart tegen haarzelf aan terwijl ze dacht over een antwoord. ”Omdat, ik weet het niet. Het voelt alsof het gewoon een grote test is, maar waarom zouden ze dat doen? Moeten we dit leven leven totdat we doodgaan en eindelijk rust hebben? Moeten we oud worden en toekijken hoe iedereen waar we om geven doodgaat?” de kattin zuchtte en likte haar poot. Het leven was voor haar één groot raadsel en ze vondt er niks aan. Ze wilde weten wat ze moest doen. ”Een leader, deputy of medicine cat heeft het makkelijk, die krijgen een andere rang en weten dan ook wat ze moeten doen, maar de rest? Moeten die alleen maar jagen? Wat is dat nou voor een leven?” Met een frons keek ze naar de bloemen en toen ze net klaar was ging de kater weer verder, maar deze keer om het onderwerp te veranderen. ”Laat maar,” mompelde de kater en Dewpaw keek even verbaasd naar hem. Eerst opende hij zijn mond en leek hij hem niet meer te kunnen sluiten en nu wou hij het ineens over iets compleet anders hebben? Oké dan. ”Een ander onderwerp dan maar eh... Hoe gaat het met jouw trainingen, Dewpaw?” Het wad een simpele vraag en toch was hij redelijk lastig te beantwoorden. Haar trainingen verliepen niet zo soepel als ze had gehoopt, maar het kon altijd erger, hoopte ze. ”Prima, ik kan alleen niet vechten” mompelde ze en liet haar kop op haar voorpoten zakken. Ze baalde als een stekker dat ze niet kon vechten, maar daarin tegen was ze best snel en kon ze op zich nog wel een beetje jagen, maar vechten was zo belangrijk in de clan dat het gewoon behoorlijk irritant was dat ze het niet kon.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlbate
Member
Can't get a hold of them Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimevr 14 jun 2019 - 13:53


Zijn brein leek non-stop rondjes te rennen. Gelukkig dat hij het met een andere Clangenoot kon hebben. Gezien hij wel kon raden dat Undersea het niet volledig waardeerde wanneer zijn partner midden in de nacht ook plots over begon. ”Ik weet het niet, zouden we daar pas achter komen als we dood zijn?” Begon Dewpaw dan weer. ”Omdat, ik weet het niet. Het voelt alsof het gewoon een grote test is, maar waarom zouden ze dat doen? Moeten we dit leven leven totdat we doodgaan en eindelijk rust hebben? Moeten we oud worden en toekijken hoe iedereen waar we om geven doodgaat? Een leader, deputy of medicine cat heeft het makkelijk, die krijgen een andere rang en weten dan ook wat ze moeten doen, maar de rest? Moeten die alleen maar jagen? Wat is dat nou voor een leven?” Owlbate schudde zijn kop. "Zelfs als Deputy en Leader. Zolang je niet echt iets groots doet laat je niets achter." Sprak hij als volgt. Hij kon er urenlang over hebben. Maar gelukkig leek Dewpaw ook zin te hebben in een ander onderwerp. ”Prima, ik kan alleen niet vechten” Kwam het antwoord op zijn vraag. Voor kort kwam er een stilte, maar de bruine kater hees zichzelf weer op tot hij in een comfortabele "Het komt nog wel," Probeerde hij haar gerust te stellen. Misschien dat hij hiermee zichzelf kon afleiden. "Ik had ook problemen in het begin. Met de juiste mentor gaat het je gemakkelijk lukken." Hij gaf haar een zwakke, maar toch oprechte glimlach. "Je bent erg vastberaden, en je lijkt te weten wat je wilt. Als je dat bij je houdt wordt je een warrior in no time."Can't get a hold of them FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Can't get a hold of them Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 18:54


Stiekem was ze wel blij dat ze eindelijk iemand had gevonden om haar gedachten mee te delen, hoe stom ze misschien ook konden zijn. De ander keek niet raar op van wat ze dan ook zei en dat deed haar eigenlijk wel goed. ”Zelfs als deputy en leader. Zolang je niet echt iets groots doet laat je niets achter.” Reageerde hij toen en ze knikte even. Dat was ook wel weer waar. Als je niks speciaals deed -ook met een belangrijke rang niet- dan zouden ze je zo vergeten. Je naam was dan al snel voor het laatst uitgesproken en niemand dacht meer aan je totdat ze zelf doodgingen en ze je zouden zien als je ze stond op te wachten als ze zich eenmaal bij starclan zouden voegen. ”Dat komt nog wel. Ik had ook problemen in het begin. Met de juiste mentor gaat het je gemakkelijk lukken. Je bent erg vastberaden, en je lijkt te weten wat je wilt. Als je dat bij je houdt wordt je een warrior in no time." Met een kleine glimlach keek ze hem aan en duwde haar neusje snel tegen zijn wang om deze dan ook weer redelijk snel terug te trekken. ”Bedankt” fluisterde ze en even voelde ze zich weer fantastisch. Alsof ze de hele wereld aankon door alleen maar met haar poot naar hun te wijzen. Een andere kat (eentje die niet haar mentor was en dus naar haar idee altijd positief over haar moest blijven) had gezegd dat hij zag dat ze vastberaden was en wist wat ze wou.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlbate
Member
Can't get a hold of them Artworks-000588094139-9aodz3-t500x500
Empress H
1611
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 17:16


Gelukkig leken zijn woorden wat te werken voor de jonge kattin. Normaal gesproken wist hij niet veel wat hij moest zeggen, omdat hij bang was dat hij iets verkeerds zei of dat het gewoonweg niet zou helpen en hijzelf teleurgesteld was in zichzelf. ”Bedankt” Hoorde hij haar gefluister. Hij strekte voor kort zijn voorpoot voor hij zichzelf eindelijk dwong om op te staan. Hij had niet veel zin in een gesprek. Maar het leek ook niet alsof de kattin andere plannen had. Dus moest hij wat doen zodat het niet al te ongemakkelijk werd. "Ik had ook mijn momenten waar ik dacht dat het een complete ramp zou worden. En je gaat ook in zulke fases komen, of niet. Maar hoe dan ook, je haalt het wel. Je wordt getraind voor precies dat. Al duurt het langer dan je denkt, je wordt ooit wel een warrior." Hij schudde voor even zijn vacht uit. "Als je wilt kan ik je wat vechtoefeningen geven. Eentje dat mijn vader mij geleerd heeft. Als jouw mentor dat wel oké vindt." Kwam er als volgt. Hij moest toch wat afleiding zoeken. Bovendien was dit net alsof hij zijn eigen apprentice had. Zo een moment zou vroeger of later toch aankomen.Can't get a hold of them FKz3Blu
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Can't get a hold of them Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitimevr 21 jun 2019 - 10:17


Haar oortjes draaide plat in haar nek. Ze wist niet zeker waarom dat gebeurde, maar iets in haar zei dat de kater eigenlijk helemaal geen zin in haar om hem heen had en dus stond ze ook op. "Ik had ook mijn momenten waar ik dacht dat het een complete ramp zou worden. En je gaat ook in zulke fases komen, of niet. Maar hoe dan ook, je haalt het wel. Je wordt getraind voor precies dat. Al duurt het langer dan je denkt, je wordt ooit wel een warrior." Aandachtig luisterde ze naar alles wat hij haar te vertellen had en ze zuchtte zachtjes. Warrior zijn betekende ook dat ze moest leren om te vechten en hoewel het heel langzaam maar zeker beter werd vond ze het nog steeds verschrikkelijk om te doen. "Als je wilt kan ik je wat vechtoefeningen geven. Eentje dat mijn vader mij geleerd heeft. Als jouw mentor dat wel oké vindt." Verbaasd bekeek ze hem nu. Eerst leek het alsof hij haar liever kwijt dan rijk was en nu bood hij haar aan om haar wat vechtoefeningen te geven? ”Alleen als je wilt” murmelde ze nog steeds ietwat verbaasd en ineens werd ze wat nerveus.dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Can't get a hold of them   Can't get a hold of them Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Can't get a hold of them
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: